2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Su tersten emzirme olayı nasıl oluyor? Gözümun onune ben otururken bas asagi duran bir bebek geliyor. Biz çok profesyonel değiliz daha yatarak emmeyi beceremedik
Ay şu mesajı tamda kızım uyurken yanında uzanıyorum o sırada okudum . Sesli güldüm çocuk uyandı . Ayy okudukça yine gülüyorum tutamıyorum kendimi

Bizimki de dün gece 1 de uyandı. Sabah 7 de uyudu
Uykusu var dalıyor beşiğe bırakıyorum tekrar
Meme aranıyor çılgın gibi. Veriyorum çekiyor çekiyor bağırıyor çığlık atıyor. Memede hal kalmayınca mama yaptım. Cuk cuk içti sakince.
Buradan şu sonucu çıkarıyorum kendi kendime. Demek ki sütüm gelmiyor ona sinirlenip bağırıyor. Biberonu niye sakin sakin içiyor o zaman. Tabi biberon sonrası yine meme. Uykulu çünkü. Uyuması lazım. Dalıyor tık uyanıyor. En son yattım koluma aldım sarıldım yattığım yerde salladım. Öylece ikimizde uyumuşuz. Çok kızıyorum kendime Allah korusun yA.
Şimdi kızlar bu süt gelmemesi konusunda haksız mıyım sıkınca süt geliyor memeden. Ama ona yeterli olmuyor mu ki
Sonuç sabahtan beri uyuyor. Bitek öğlen altını aldım banyo yaptırdık. Emdi uyudu tekrar. Az önce acıktı yine. Ama uykuda ağlıyor. Gözünü bile açmadan memeye yapıştı. Gece kuşu sanırım bizimki

Gittik. Virak enfeksiyon dedi antibiyotik verdi. Öksürüyor kuzucum. Ben de hastayım geciriyoruz bakalim gunleri
Geçmiş olsun canım ateşi falan var mıydı? Sadece anne sütü almıyor muydu? Anne sütü iyilestiriyor normalde ufak tefek rahatsızlıkları...küçük bebeklere bu kadat antibiyotik verildigini ilk defa burda göruyorum...oğlumda yaslı bi çocuk doktorumuz vardı hep de emzir iyileşir annesi derdi virüsler mikroplar da bir garip olmuş heralde nerden buluyorlar el kadar bebeleri

kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim

bu sut olayina taktim ben de. sabahtan beri emiyor, 2 dkka uyuyot sonra yine meme istiyor. acaba sut yetmiyor mu ac mi bu cocuk diorum ama memeyi sikinca sut cikiyor icinden. ac kalsin istemiyorum, mama da yok evde

kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Birkaç arkadaş vardı uzamış sarılık deniyo sanırım.anne sütü yapıyormuş ama seninki çok yüksek değilki çok yakında dahada düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…