2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Inanki beni tarif ediyorsun. Yalnız degilmisim demekki. Allah bu kuzulara rahatlik huzur versin ben çok mutsuzum

Amin canım allah tüm geçmişlerimizi rahmet eylesin.sürekli ağlayan bebek çok zor insanın eli ayağına dolaşıyor çaresiz hissediyorsun kendini allah yardımcın olsun aklımada birley gelmiyorki şunu yap diyeyim

Hakiki zeytin yapı derken nerden alıyosunuz ya . Bende bi tane zeytinyağı var yani çok kullanmadığım için soruyorum nerden bulcam bu hakikiyi
Canım ben ayvalıktan almıştımda marketlerde falanda sızma zeytinyağı var ya o işte riveria olanı değilde sızma olanını alcan

Benim çiş de sızdırıyordu yandan taa sırtına doğru ama o iç lastiklerini açarak popoyu içine yerleştirip kapamaya başladığımdan beri çiş pek sızdırmadı da kaka olayını çözemiyorum belden yukarı fışkırttırıyor

Benim bu değil de ilk kızım öyleydi üstelik kolik falan da değildi ne gaz ne kaka problemi vardı 2,5 aylık olana kadar hergece 11 de başlıyordu gece 2de uyuyakalarak son buluyordu ağlamaları fena ağlıyordu hem de hiçbirşey susturamıyordu sonra düzeldi sebebi neydi şu yaşımdayım hala anlamadım. O kadar sinirlerim bozulurdu ki eşim de öteki odada devirip kıçını yatardı ben kucağımda çocuk ne boktan günlerdi be yaş 23dü daha aotallık diz boyu aklıma geldikçe burnumun direği sızlar hala o çocuğa aptal aptal bağırırdım sanki çok anlıcakmış gibi sonra da oturur ağlardım bok gibi hissediyordum herşeyi berbat etmişim gibi ama GEÇTİ, geçiyor, hiçbirşey aynı kalmıyor, zaman akıyor şartlar değişiyor biz değişiyoruz. Hiç kendini üzme kafayı da yeme neden böyle hissediyorum diye de kendini suçlama hepsi geçecek hepsi keşke Yakınlarda olsam da azcık poposuna şaplatsam senin sıpanın

Inanki beni tarif ediyorsun. Yalnız degilmisim demekki. Allah bu kuzulara rahatlik huzur versin ben çok mutsuzum
Ben de öyleyim. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayamadım daha evladıma üzülmekten. İlk hafta küvezdeydi, içim parça parçaydı. Sonra sarılığı yenmeye çalıştık. Depresyonumla ugrastım bu arada ki hala devam ediyor. İlk anneliğin acemiliği var bir de. Bir de kuzum böyle olunca dedim ki sorun bende. Ben yetemiyorum, herkes harika ama ben eksiğim psikolojisine girdim. Bak şimdi nefes alışını takip ediyorum ve ağlayarak uyanacak diye de aklım çıkıyor.

Allah saglik versin evet duzeni cok sarsiyolar bazen sabrida cok zorluyolar ama yavas yvas gulucukleri basliyo bi bakin o yuzune minnacik saf kiyamiyo insan
Gecicek hepsi gecicek o yuzden biraz sabır

Maşallah emzirmeden sonra mama iciyorsa demek emmeyle doymuyor. Nazar değmesin kuzucuğa. Bizim de düzen şöyle; günde 2 kez mama 45 ya da 60 cc. Onun haricinde meme. Mamayı çok sevmiyor bizimki meme istiyor ama meme de süt birikmesi için arada mama takviyesi yapıyorum. Mamamız başta Baby Goattı. Onu çok sevmedi oğlum. Şimdi Evolvia kullaniyoruz. Gaz sorununa çok şükür iyi geldi Evolvia.
Şu bira mayası süt yapıyor diye duydum çok kişiden. Alayım inşallah işe yarar çünkü benim sütüm gerçekten az. Gece uyudugum zaman göğsüm dolu oluyor onun haricinde yumusacik

Bu baby me islak mendil kullanan varmi

Ya ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm
Başlangıç olarak unibaby kullandık geçen gün ebebekten baby me pamuk mendil aldim. 3 er adet 2 paket aldım.indirim de vardı. Unibaby den hiçbir farkı yok. Erkek ve kız bebeklere Özel diye ayri. 3,5 sene önce ilk oğlumda da kullanmıştım gayet memnundum

Canim oyle iyi geldi ki bunları yaşamış bi insanın böyle konuşması. Allah razı olsun senden. Eşim iyi ki var benden daha çok ilgileniyor sağolsun. Ama inanki yorulmak bütün hayatımın pert olması falan umrumda değil yeterki azcık huzurlu olsun ya hiç susmadan ağlaması beni kahrediyor. Keşke burda olsan da azcık poposunu tokatlasan teyzesi valla, inşallah geçer bir an önce de ben de senin gibi umutla anlatırım

Devamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar[/QUOTE]
Ağlama krizi başladığında saatlerce sürüyo tabi sonunda kendi yorgun düşüp uyuyo uykuya çok zor daliyo bazen gözleri yaşariyo. Bide ikinma eklendi bunlara onun dilinden anlamiyorum ilk bebeğim saf saf bakıyorum artik şimdi yine ağlıyo

Devamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar
Ağlama krizi başladığında saatlerce sürüyo tabi sonunda kendi yorgun düşüp uyuyo uykuya çok zor daliyo bazen gözleri yaşariyo. Bide ikinma eklendi bunlara onun dilinden anlamiyorum ilk bebeğim saf saf bakıyorum artik şimdi yine ağlıyo [/QUOTE]
Cnm ben hemen ayaklarını karnina doğru bukuyorum susuyor gaz sancısı ise. Karnini elimle ovuyorum. Bizimde kırkından sonra başladı şükür uzun surmuyor çok üzülüyorum kivraninca çok zor. Memeyi aliyorsa ver emsin hıncını ondan çıkarır ama rahatlar.

Canım ben doğumdan çıkar çıkmaz ağzına emzigi tiktim, esime anneme sıkı sıkı tembih ettim odaya gelir gelmez emzik veriyorsunuz diye

Canım bende odaya girer girmez emziği tutturmaya çalıştım ama nafile emzik almayan bebek almıyor oğlum hemen almıştı ne güzel keşke kizim da alsa en azından uçururken rahat olur

Canım şu emziğin fotosunu bi eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…