- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.421
Inanki beni tarif ediyorsun. Yalnız degilmisim demekki. Allah bu kuzulara rahatlik huzur versin ben çok mutsuzumAynen.. diyorum ki ben yine uyumayayım yine ayakta kalayım ama o ağlamasın, o dinlensin uyusun.. kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum. Neyi yanlış yada eksik yapıyorum diyorum. Ağzımdaki tüm dişlerim kaplama ve geçen hafta zirkon kaplamayı bile kırdım
Aaa şimdi nasıl yapsam ki ozaman Benim kız 4200 gr olmuş 3 mü alayım acabasofiarya huggies 2 numaranin da beli lastikli canim. Ama boyut olarak diger iki numaralardan daha kucuk aklinda bulunsun.
Amin canım allah tüm geçmişlerimizi rahmet eylesin.sürekli ağlayan bebek çok zor insanın eli ayağına dolaşıyor çaresiz hissediyorsun kendini allah yardımcın olsun aklımada birley gelmiyorki şunu yap diyeyimAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah benim hamileliğim güzel geçti hep mutluydum hiç de bi sorunum olmadı ki. Hiç anlamıyorum hiç bu çocuk neden böyle. Allah'a bin şükür sağlık sorunumuz yok ama içim çok aciyo perişan oluyo cocugum geçecek mı yani
Devamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar
Canım ben ayvalıktan almıştımda marketlerde falanda sızma zeytinyağı var ya o işte riveria olanı değilde sızma olanını alcanHakiki zeytin yapı derken nerden alıyosunuz ya . Bende bi tane zeytinyağı var yani çok kullanmadığım için soruyorum nerden bulcam bu hakikiyi
Benim çiş de sızdırıyordu yandan taa sırtına doğru ama o iç lastiklerini açarak popoyu içine yerleştirip kapamaya başladığımdan beri çiş pek sızdırmadı da kaka olayını çözemiyorum belden yukarı fışkırttırıyorAy eşim de yatak odasına kurmayı düşünüyor ama alışması da çok sıkıntı
Bizim de çiş sızıyor canım. Ben de değiştirsem mi diyorum. Özellikle bezin dış kısmından zıbında bi nemlilik hissediyorum ordan da sızdırır mı ki acaba? Değiştirsem ne alacağım onu da bilmiyorum tabi
Benim bu değil de ilk kızım öyleydi üstelik kolik falan da değildi ne gaz ne kaka problemi vardı 2,5 aylık olana kadar hergece 11 de başlıyordu gece 2de uyuyakalarak son buluyordu ağlamaları fena ağlıyordu hem de hiçbirşey susturamıyorduKızlar her akşam aynı vakitlerde başlıyor aglamaya durmadan ağlıyor hiç susmadan. Ya var mı aranızda böyle olan. Yalnız değilsin deyin lütfen. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Cocugumu bi rahatça sevip opemiyorum içim cok aciyor ya
Ben de öyleyim. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayamadım daha evladıma üzülmekten. İlk hafta küvezdeydi, içim parça parçaydı. Sonra sarılığı yenmeye çalıştık. Depresyonumla ugrastım bu arada ki hala devam ediyor. İlk anneliğin acemiliği var bir de. Bir de kuzum böyle olunca dedim ki sorun bende. Ben yetemiyorum, herkes harika ama ben eksiğim psikolojisine girdim. Bak şimdi nefes alışını takip ediyorum ve ağlayarak uyanacak diye de aklım çıkıyor.Inanki beni tarif ediyorsun. Yalnız degilmisim demekki. Allah bu kuzulara rahatlik huzur versin ben çok mutsuzum
Allah saglik versin evet duzeni cok sarsiyolar bazen sabrida cok zorluyolar ama yavas yvas gulucukleri basliyo bi bakin o yuzune minnacik saf kiyamiyo insanBen de öyleyim. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayamadım daha evladıma üzülmekten. İlk hafta küvezdeydi, içim parça parçaydı. Sonra sarılığı yenmeye çalıştık. Depresyonumla ugrastım bu arada ki hala devam ediyor. İlk anneliğin acemiliği var bir de. Bir de kuzum böyle olunca dedim ki sorun bende. Ben yetemiyorum, herkes harika ama ben eksiğim psikolojisine girdim. Bak şimdi nefes alışını takip ediyorum ve ağlayarak uyanacak diye de aklım çıkıyor.
Emzik vermeyen bir ben mi varım?Emzik hayat kurtarıcı bnce ya inşallah hepimizin ki tutar
Maşallah emzirmeden sonra mama iciyorsa demek emmeyle doymuyor. Nazar değmesin kuzucuğa. Bizim de düzen şöyle; günde 2 kez mama 45 ya da 60 cc. Onun haricinde meme. Mamayı çok sevmiyor bizimki meme istiyor ama meme de süt birikmesi için arada mama takviyesi yapıyorum. Mamamız başta Baby Goattı. Onu çok sevmedi oğlum. Şimdi Evolvia kullaniyoruz. Gaz sorununa çok şükür iyi geldi Evolvia.Ben her emzirmeden sonra 70 cc mama veriyorumçünku sarılik oldugu dönem dr bol mama takviyesi verdi.medela calma biberonla anne memesinden soğumadi benim ki.gunde sabahtan diger sabaha kadar 8 kez besliyorum
Önce emiyor sonra 70 cc mama dusunebiliyor musunuz kimse bizi gecemezvalla bazen bir acikiyor ki bu beslenmeyle bile.sutüm de var bira mayasi lactamil humana ozellikle bira mayasi yani pakmaya imis bu sut yapti.ancak bu sey kakayı biraz rahat yaptiriyor.hipp combiatik e gectim mama olarak.iyi de geldi mamanın verdigi gaz sorunu bitti.aptamilden gectim.meme uclarim bununla bile yara oldu.sürekli acik tutuyorum ve göğüs kalkani aldim philips aventin. tonimer baby burun spreyi aldım.bizim bebeklere kullansam azcık siksam sofiarya ne dersin ? Tv de bir dr sprey dedi aldim.ama kullansam mi ki ?
Bende varım ama ben tutsun istiyorum kızım istemiyor. Gazlı bi bebek emzikle sakinler bi süre oyalar diye tutsun istiyorum ama tokkEmzik vermeyen bir ben mi varım?
Başlangıç olarak unibaby kullandık geçen gün ebebekten baby me pamuk mendil aldim. 3 er adet 2 paket aldım.indirim de vardı. Unibaby den hiçbir farkı yok. Erkek ve kız bebeklere Özel diye ayri. 3,5 sene önce ilk oğlumda da kullanmıştım gayet memnundumBu baby me islak mendil kullanan varmi
Ya ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm
Canim oyle iyi geldi ki bunları yaşamış bi insanın böyle konuşması. Allah razı olsun senden. Eşim iyi ki var benden daha çok ilgileniyor sağolsun. Ama inanki yorulmak bütün hayatımın pert olması falan umrumda değil yeterki azcık huzurlu olsun ya hiç susmadan ağlaması beni kahrediyor. Keşke burda olsan da azcık poposunu tokatlasan teyzesi valla, inşallah geçer bir an önce de ben de senin gibi umutla anlatırımBenim bu değil de ilk kızım öyleydi üstelik kolik falan da değildi ne gaz ne kaka problemi vardı 2,5 aylık olana kadar hergece 11 de başlıyordu gece 2de uyuyakalarak son buluyordu ağlamaları fena ağlıyordu hem de hiçbirşey susturamıyordusonra düzeldi sebebi neydi şu yaşımdayım hala anlamadım. O kadar sinirlerim bozulurdu ki eşim de öteki odada devirip kıçını yatardı ben kucağımda çocuk ne boktan günlerdi be yaş 23dü daha aotallık diz boyu aklıma geldikçe burnumun direği sızlar hala o çocuğa aptal aptal bağırırdım sanki çok anlıcakmış gibi sonra da oturur ağlardım bok gibi hissediyordum herşeyi berbat etmişim gibi ama GEÇTİ, geçiyor, hiçbirşey aynı kalmıyor, zaman akıyor şartlar değişiyor biz değişiyoruz. Hiç kendini üzme kafayı da yeme neden böyle hissediyorum diye de kendini suçlama hepsi geçecek hepsi keşke Yakınlarda olsam da azcık poposuna şaplatsam senin sıpanın
Ağlama krizi başladığında saatlerce sürüyo tabi sonunda kendi yorgun düşüp uyuyo uykuya çok zor daliyo bazen gözleri yaşariyo. Bide ikinma eklendi bunlara onun dilinden anlamiyorum ilk bebeğim saf saf bakıyorum artik şimdi yine ağlıyoDevamlı ağlıyor mu hiç susmadan? Gözlerinden yaş geliyor mu? Ya napicaz ya bu şekilde hasta olursa bu çocuklar
Valla istemezler mi gün sayiyorlar benden tavsiye yağ falan kullan yoksa çok acıyorBu baby me islak mendil kullanan varmi
Ya ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm
Canım ben doğumdan çıkar çıkmaz ağzına emzigi tiktim, esime anneme sıkı sıkı tembih ettim odaya gelir gelmez emzik veriyorsunuz diye
Ay bunlar aynı zamanlarda aynı şeyler yaşıyor kuzenim aspiratör ile çekti burnunu rahatladı biz de alcazKedilere yemek verirsin de mırıldanırlarya Aynen öyle sesler çıkarıyor Benimki
Ben 7 yaşına kadar emmisim emzik dislerim de inci gibiçok konusurmusum annem.agzima tikarmis emzigi. Ben de o yüzden hemen alıştırmak istedim aventinkini almıştım doğar doğmaz başladı emmeye. Acikinca gece ağlayıp uykusu açılmıyor hemen veriyorum gidip mama yapıyorum uykuya devam ediyoruz. Dışarda da aglayinca hemen veriyorum susuyor. Çok rahat, yavaş yavaş alışır inşallah canım gerçekten kurtarici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?