2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benmde gobegmle basim belada eskiden dumduz oldugu icin her kiyafetmden cikiyo emzirmek icin ve gobek icin kiyafet bulmak cok zor ve bnmde 5 kilo fazlam var 3-4 gobekte top gbi biraz hala onumde duruyor

Benim kizimda cok pisik olurdu sivilce dokerdi poposu caresi hergun banyo yaptir kurut birsey surme onlar pisik olmadan once surmelisin oldukdan sonra gecirmiyor. Poposunu havalandir birsey surme daha az giydir

kizlar bizim 40 imiz cikmadi, 35 gunluguz ama bayram icin babanne ile buyuk anneyi ziyaret edelim diyoruz evleri bize cok yakin. var mi bizim gibi olan. cok arada kaldim gitsem mi gitmesem mi die

Kiz bn 18 saatlik yolu gitmek zorunda kaldim memlekete oglumla kizimla bebegim 18 gunlukdu okuyun dikkat edin Allaha emanet ins birsey olmaz

Al bendende o kadar ama aile hekimi 2 saatte bir emzir karnindaki gaz cok agri yapiyomus bizde surekli emzirince ustune gaz biriktiriyomusuz ama deli gibide araniyor

Kızlar bugün ev pek kalabalıkti eşimin ailesi geldi bebiş ses etmedi herkes seviyor kv sap şap öptü kizamam diye orası ayrı yavrum beni aramiyo diye üzüldüm ama oğlum deyince heyecanla birşeyler mırıldandı gözümün içine baktı arkamı döndüğümde ağladı kapak oldu kv ye. Ya çok mutlu oldum çocuğun çorabını bile çıkardılar sıcak diye yapmayın dedikce ses edemedim ama birazdan kistircam zaten çocuk hiç uyumadi misafir geldikçe kaldırdilar

Medela kullanıyorum, 2 saat hiç emzirmediysem 2 saat sonra sağıyorum. Genelde 15 dk içinde tüm süt geliyor.
Sürekli emzirirsen ve bebek uyuduktan sonra sağarsan asla gelmez.

Al bendende o kadar ama aile hekimi 2 saatte bir emzir karnindaki gaz cok agri yapiyomus bizde surekli emzirince ustune gaz biriktiriyomusuz ama deli gibide araniyor

İlk sefer 2 saat beklet evet ağlıyor çatlıyor hatta 2 saatin sonuna doğru sesi bile kısılıyor, ama sonra ne mi oluyor??
O açlık ile öyle kuvvetli çekiyor ki, 15 dk birini 15 dk diğerini boşaltıyor ve kendisi doyup bırakıyor. Sonra gaz çıkarma vs derken 2 saat sonra yeniden acıkıp emiyor. Ve inan düzene giriyorlar sende en azından 2 saatlik bir özgürlük kazanıyorsun.

Şöyle düşün, damla damla akan su mu hararetini alır yoksa 2 saat bekleyip 1 bardak su içmek mi?

Medela kullanıyorum, 2 saat hiç emzirmediysem 2 saat sonra sağıyorum. Genelde 15 dk içinde tüm süt geliyor.
Sürekli emzirirsen ve bebek uyuduktan sonra sağarsan asla gelmez.
Ben makineye göğsümü oturtuyorum biraz çekiyor sonra kesiliyor süt. Bu durumda memenin pozisyonunu mu değiştirmek gerekiyor anlamıyorum ki

Canım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyor

Ayni seyi yasiyorum bende de lansinohun makinesi var maksimum 10 cc gelmistie ama birkac gundur emip emip uyuyor yettigini dusunuyorum Aksam babasi gelip mama veriyor Ben de verme benimki cok geliyor diyemiyorum makine yuzunden
Kızlar bende de mamajo var hicbi ise yaramadı Kafayı yemek üzereyim Pamukcuk belası yüzünden iki gündür gogsumude vermedim Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum ama sert olan taraf acaip sizliyo emzirsemmi acaba AnaTalia

Canım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyor
Sorunu görünce dayanamayıp yazmak istedim. Tabiki emzirebiliriz. Benim kızımda yaklaşık 3 haftadır pamukçuk var. Mikostatin kullandık da 1 şişe ama gecmedi. Doktor artık ilacı kullanma karbonatla silmeye devam et dedi. Bende öyle yapıyorum gun de 4 kez karbonatlı suyla siliyorum.emzirmene engel degilki. Bazıları pamukçuk ağrı yapar emmesini engeller diyor ama doktora sordum acımaz korkma dedi ki 2 ayrı doktora gittim.

Evet canım tabiki emzirebilirsin. İlacını ağzına sıktıysan zaren rahatlamıştır bebeğin. Göğüslerini temizle ve emzir. Aç bırakma bebili

Çok tesekkur ederimcevabin için Size de çok geçmiş olsunDoktorumda dahil olmak üzere kimseden bi cevap alamadım buraya s igindim Ciddi anlamda çaresiz hissediyorum özellikle doktora çok kizginim Sonuçta ben acemiyim bu konuda belli başlı şeyler vardır pamukcuk gibi bi genel bilgi ver şöyle olursa böyle olursa diye yok nerde sinir oldum ya Az önce kucagimdanoyle bir arandiki evladım yanlış bişey yaparım diye veremedim zaten mamadan kurtulmak sutu artırmak için bir efor sarfediyorum birde bu çıktı başıma ayrıca nette bazıları karbonat asla verilmemeli diyor bazilari da onu öneriyor bilgi asla tek olmuyor malesefki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…