- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.541
Benmde gobegmle basim belada eskiden dumduz oldugu icin her kiyafetmden cikiyo emzirmek icin ve gobek icin kiyafet bulmak cok zor ve bnmde 5 kilo fazlam var 3-4 gobekte top gbi biraz hala onumde duruyorkizimin mizirdanmalari atasinda uyumusum bi de ruya gormusum. ruyamda bi sabah uyaniyorum ve karnim dumduz olmus oh cok sukur die seviniyordum artik ne kadar dert ettiysem kendime. topu topu 5 kg fazlam var ama boy kisa olunca basti bacak gibiyim. 2 kilosu gobekte, 1'er kilosu kalcalarda 1 kilosu da popoda. bugun ne giyicegiz yada giyebilecegiz bakalim
mayis anneleri , bebislerimizle sevdiklerimizle nice mutlu huzurlu bayramlar. bayram serefine gunumuz sakin ve huzurlu gecer ins.
Pişikten de hala kurtulamadik. Tam hafifledi gececek diyorum zombi gibi geri çıkıyor. Ne yapacam nasil gecirecem bu pişiği? Popoyu suyla yikiyorum. Kurumasina havalanmasina musade ediyorum bezi cok sık degistiriyorum. Sudocrem, desitin, travazol, bepanten, hametan, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi... her halti denedim. Yok yok gecmiyor. Pisiklerden su sizmasa pudra surecem artik en azindan acisini hafifletir. Ama su sizdigi icin pisiklerden pudra da suremiyorum.
kizlar bizim 40 imiz cikmadi, 35 gunluguz ama bayram icin babanne ile buyuk anneyi ziyaret edelim diyoruz evleri bize cok yakin. var mi bizim gibi olan. cok arada kaldim gitsem mi gitmesem mi die
Yalniz degilsin canim.. ben ramazan boyunca iftar sofrasına oturamadim kimseyle. Saat 8de basliyor gaz sancisi ve duraksiz aglamasi. Ayakta ziplaya ziplaya gezdir, reflu yatagina koy ileri geri salla, battaniyesine koy saga sala hizlica salla, emzir ki sussun derken saatler geciyor.. sansliysan 12 gibi, aksi takdirde 3e kadar aglamalari kesik kesik de olsa sürüyor
Neden cnmKızı banyoya sokuyorum çıkartınca Kıyamet kopuyor Napcam ben ya
Öyle bi agliyoki banyodan çıkarttım diye giydirene kadar katılıyo ağlamaktanNeden cnm
Kızlar ya bebek emince gelen süt sağma makinelerinde neden gelmez? Bu makinelerde süt gelmeyince kendime güvenip de bebeğimi mamadan kesemiyorum. Ama emerken dolu dolu yutuyor. Napacam ben yasağma yönteminiz nedir ve hangi marka makine kullanıyorsunuz dolu dolu sağan arkadaşlar? Bende Wewell ve Medela var. Wewell 1 damla dahi sağamadı bugüne kadar. Medela da en fazla 1 göğüsten 5 cc çekmiştir o da ben sıkıyorum göğsümü falan. Bir el atın çözelim şu olayı ya. Bebeğimi sadece emzirmek istiyorum ama süt miktarımdan tam emin olamıyorum ki
Al bendende o kadar ama aile hekimi 2 saatte bir emzir karnindaki gaz cok agri yapiyomus bizde surekli emzirince ustune gaz biriktiriyomusuz ama deli gibide araniyor
Ben makineye göğsümü oturtuyorum biraz çekiyor sonra kesiliyor süt. Bu durumda memenin pozisyonunu mu değiştirmek gerekiyor anlamıyorum kiMedela kullanıyorum, 2 saat hiç emzirmediysem 2 saat sonra sağıyorum. Genelde 15 dk içinde tüm süt geliyor.
Sürekli emzirirsen ve bebek uyuduktan sonra sağarsan asla gelmez.
Canım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyorBenim de göğüslerim genelde yumuşak ama sür var çok şükür. Ben de hem meme hem mama veriyorum ama çok istiyorum sadece meme verebilmeyi.
Pamukçuk için doktorun verdiği damlayı ki sanırım Mikostatin vermiştir, bebeğin ağzının 2 yanına damlatıyorsun. Kendi göğüslerini de sıcak suyla ıslatılmış bezle temizleyip istersen de duş alıp, damladan sürüp iyice yediriyorsun. Kahverengi kısınlar beyaz kıskmlar ben hepsine sürüyordum. 1 günde bitti pamukçuk valla..
ve uykusuzluk, bebeğe yetememe duygusu ve acemilik hepimizin yaşadıgı şeyler maalesef. İyiki KK var da birbirimize destek olup fikir paylaşıyoruz
Kızlar bende de mamajo var hicbi ise yaramadı Kafayı yemek üzereyim Pamukcuk belası yüzünden iki gündür gogsumude vermedim Yanlış bişey yapmaktan korkuyorum ama sert olan taraf acaip sizliyo emzirsemmi acabaAyni seyi yasiyorum bende de lansinohun makinesi var maksimum 10 cc gelmistie ama birkac gundur emip emip uyuyor yettigini dusunuyorum Aksam babasi gelip mama veriyor Ben de verme benimki cok geliyor diyemiyorum makine yuzunden
Sorunu görünce dayanamayıp yazmak istedim. Tabiki emzirebiliriz. Benim kızımda yaklaşık 3 haftadır pamukçuk var. Mikostatin kullandık da 1 şişe ama gecmedi. Doktor artık ilacı kullanma karbonatla silmeye devam et dedi. Bende öyle yapıyorum gun de 4 kez karbonatlı suyla siliyorum.emzirmene engel degilki. Bazıları pamukçuk ağrı yapar emmesini engeller diyor ama doktora sordum acımaz korkma dedi ki 2 ayrı doktora gittim.Canım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyor
Benimki de aynı model.banyo yaparken gık demeyen bebek çıkınca işkenceye uğramış gibi ağlıyor.Kızı banyoya sokuyorum çıkartınca Kıyamet kopuyor Napcam ben ya
Ayy Napcaz bu sopaları canı yanmış gibi ağlıyor üzülüyorumBenimki de aynı model.banyo yaparken gık demeyen bebek çıkınca işkenceye uğramış gibi ağlıyor.
Evet canım tabiki emzirebilirsin. İlacını ağzına sıktıysan zaren rahatlamıştır bebeğin. Göğüslerini temizle ve emzir. Aç bırakma bebiliCanım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyor
Zamanla düzelir canım.büyüdükçe daha güvende hissedecekler kendilerini,daha az ağlayacaklarAyy Napcaz bu sopaları canı yanmış gibi ağlıyor üzülüyorum
Çok tesekkur ederimcevabin için Size de çok geçmiş olsunDoktorumda dahil olmak üzere kimseden bi cevap alamadım buraya s igindim Ciddi anlamda çaresiz hissediyorum özellikle doktora çok kizginim Sonuçta ben acemiyim bu konuda belli başlı şeyler vardır pamukcuk gibi bi genel bilgi ver şöyle olursa böyle olursa diye yok nerde sinir oldum ya Az önce kucagimdanoyle bir arandiki evladım yanlış bişey yaparım diye veremedim zaten mamadan kurtulmak sutu artırmak için bir efor sarfediyorum birde bu çıktı başıma ayrıca nette bazıları karbonat asla verilmemeli diyor bazilari da onu öneriyor bilgi asla tek olmuyor malesefkiSorunu görünce dayanamayıp yazmak istedim. Tabiki emzirebiliriz. Benim kızımda yaklaşık 3 haftadır pamukçuk var. Mikostatin kullandık da 1 şişe ama gecmedi. Doktor artık ilacı kullanma karbonatla silmeye devam et dedi. Bende öyle yapıyorum gun de 4 kez karbonatlı suyla siliyorum.emzirmene engel degilki. Bazıları pamukçuk ağrı yapar emmesini engeller diyor ama doktora sordum acımaz korkma dedi ki 2 ayrı doktora gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?