- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.561
Gerçi banyo yaparkenn ağlasa daha fena :))Zamanla düzelir canım.büyüdükçe daha güvende hissedecekler kendilerini,daha az ağlayacaklar
Çokteşekkür ediyorum iyiki varsınız gerçekten düş alıp e mzircem Sen ilacı günde kac kere ve tam olarak nasil uyguladin zahmetnolmazsa onuda yazar misin buvarada akşam yemeği yememisim simdi farkettim Kendime de çok üzülüyorumEvet canım tabiki emzirebilirsin. İlacını ağzına sıktıysan zaren rahatlamıştır bebeğin. Göğüslerini temizle ve emzir. Aç bırakma bebili
Geçmeyen pişik idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir sen onu götür de bir tam idrar tahlili yaparlar zaten kesinPazartesi veya sali fakülteye goturecem
Benimki de 2,5 a kadar her yarin saatte bi uyaniyor
Hafta ici gotureceme ya. Biktim yeni bir sey alio denemekten.
Mantar olmasindan şüpheleniyorum goturecem hafta ici doktora
Bez degistirmeyi de denedim. Etki etmedi napacam bilmiyorum
Aynısını bnde dün yaşadım . Şişeden belli olmuyor ne kadar kaldığı .şişenin hem rengi koyu hem etiketi var. Sinir oldum.Her akşam 9 da biogaia gaz damlasını veriyorum bu akşam şok yaşadım bitmiş lanet olası
Yarın alcaz inş 1 gece vermemek çok sıkıntı olmaz
Dışardan da görünmüyor ki ne kadar kaldığı
Zaten çok gaz sıkıntısı yaşıyo yavrum o damlaya rağmen
Oyle oyle bizimkinin de gozu hep tepelerde :)Inşallah tatlım ya öyle Göz teması demişken sizin bebeklrde özellikle kucağa alınca tavana yada yüksekteki dolaplara perde lere bakiyirlarmi Bizim kızın gözü hep oralarda Mesela mutfağa gidince dolapları izliyor bu normalmi acaba Bu arada uzun zamandır göz temasımız var gulucklerde saçıyor biz abuk subuk seslerçıkarınca karşısında Bu arada 38 gunluguz
Masallah seninki erkenci :)) her cocuk farklı farkli iste . Ben de cok konuşuyorum ama yeni yeni dinleyip azar azar tepki vermeye basladiBişey dicem ama benim kız 15 günlükken falan başladı göz temasına . Bu gülme olayında uzun süredir var ben sürekli konuşuyorum onla . Hatta bazen konuşurken o kadar heyecan yapıyo ki yerden üstüme atlicak nerdeyse . Bildiğiniz cevap veriyor bana . Hele bi devtelefondan görüntülü konuşmaya alıştı . Annemi telefonda görür görmez gülmeler bağırmalar çğlıklar başlıyor eli kolu durmuyor heyecandan . Şuraya bi de nazar boncuğu iliştireyim :)
Allah korusun ya hafta ici goturecegimCanım doktora götürmüş muydun? Allah korusun zona mı ya neden geçmiyor bu Allah esirgesin
Oyle deneyim bi de doktora gosterene kadarBenim kizimda cok pisik olurdu sivilce dokerdi poposu caresi hergun banyo yaptir kurut birsey surme onlar pisik olmadan once surmelisin oldukdan sonra gecirmiyor. Poposunu havalandir birsey surme daha az giydir
Hafta ici artik belli olur.Geçmeyen pişik idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir sen onu götür de bir tam idrar tahlili yaparlar zaten kesin
Canım birşey olmaz o zaten anında etki eden birsey degil probiyotk damla bagırsak florasını düzenliyor 1.2 günden birşey olmazHer akşam 9 da biogaia gaz damlasını veriyorum bu akşam şok yaşadım bitmiş lanet olası
Yarın alcaz inş 1 gece vermemek çok sıkıntı olmaz
Dışardan da görünmüyor ki ne kadar kaldığı
Zaten çok gaz sıkıntısı yaşıyo yavrum o damlaya rağmen
Cok tskkur edrim canm senin de bayramin kutlu olsunİyi bayramlar arkadaşlar, Rabbim tüm hastalara şifa versin evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasınesmerhatun66 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım
Aynısını bnde dün yaşadım . Şişeden belli olmuyor ne kadar kaldığı .şişenin hem rengi koyu hem etiketi var. Sinir oldum.
Benim oğlumun pisigide geçiyor geri geliyor. Buda enfeksiyon olabilir mi. Geçerli uzun süre kalıyor bezi ondan mi acaba gündüz gibi sık sık degistiremiyorumGeçmeyen pişik idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir sen onu götür de bir tam idrar tahlili yaparlar zaten kesin
Valla pamukçuğun neden ve niçin olduğu konusunda henüz netlik kazanmış bir Bilgi yok ç. Bebeğin bağışıklık sisteminden tutta annede zaten varolan uçuk virüsünün mutasyona uğrayıp bebekte pamukçuk yapmasına kadar rivayetler var. Pamukçukla başetmenin tek yolu tedaviyi çift taraflı uygulamak mutlaka. Yani sadece bebeğin ağzını değil,eş zamanlı anne memesini de ilaçlamak gerek ve emzik kullanıyorsa bir süre enazından emzik kullanımına mutlaka ara verilmeli. Mikostatini bebeğin ağzına sürdüğünde mutlaka kendi meme başlarına da sür,rahatlıkla da emzirebilşrsşn hiç sıkıntı olmazsofiarya merhaba nnasilsinn seni gördüm hazine bulmuş gibioldum :)pamukcuk hakkındaki değerli yorumlarını alabilir miyim birde pamukcuk olmamasıiçin ne yapmalıyız canim
Gece sık değiştir bakalım yine de devam ederse bir idrar testi baktırırsın. Normalde ne kadar da bir değiştiriyorsun bezini?Benim oğlumun pisigide geçiyor geri geliyor. Buda enfeksiyon olabilir mi. Geçerli uzun süre kalıyor bezi ondan mi acaba gündüz gibi sık sık degistiremiyorum
İlk sefer 2 saat beklet evet ağlıyor çatlıyor hatta 2 saatin sonuna doğru sesi bile kısılıyor, ama sonra ne mi oluyor??
O açlık ile öyle kuvvetli çekiyor ki, 15 dk birini 15 dk diğerini boşaltıyor ve kendisi doyup bırakıyor. Sonra gaz çıkarma vs derken 2 saat sonra yeniden acıkıp emiyor. Ve inan düzene giriyorlar sende en azından 2 saatlik bir özgürlük kazanıyorsun.
Şöyle düşün, damla damla akan su mu hararetini alır yoksa 2 saat bekleyip 1 bardak su içmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?