2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Her akşam 9 da biogaia gaz damlasını veriyorum bu akşam şok yaşadım bitmiş lanet olası
Yarın alcaz inş 1 gece vermemek çok sıkıntı olmaz
Dışardan da görünmüyor ki ne kadar kaldığı
Zaten çok gaz sıkıntısı yaşıyo yavrum o damlaya rağmen

Evet canım tabiki emzirebilirsin. İlacını ağzına sıktıysan zaren rahatlamıştır bebeğin. Göğüslerini temizle ve emzir. Aç bırakma bebili
Çokteşekkür ediyorum iyiki varsınız gerçekten düş alıp e mzircem Sen ilacı günde kac kere ve tam olarak nasil uyguladin zahmetnolmazsa onuda yazar misin buvarada akşam yemeği yememisim simdi farkettim Kendime de çok üzülüyorum

Geçmeyen pişik idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir sen onu götür de bir tam idrar tahlili yaparlar zaten kesin

sofiarya merhaba nnasilsinn seni gördüm hazine bulmuş gibioldum :)pamukcuk hakkındaki değerli yorumlarını alabilir miyim birde pamukcuk olmamasıiçin ne yapmalıyız canim

Aynısını bnde dün yaşadım . Şişeden belli olmuyor ne kadar kaldığı .şişenin hem rengi koyu hem etiketi var. Sinir oldum.

Oyle oyle bizimkinin de gozu hep tepelerde :)
Masallah seninki erkenci :)) her cocuk farklı farkli iste . Ben de cok konuşuyorum ama yeni yeni dinleyip azar azar tepki vermeye basladi

Canım doktora götürmüş muydun? Allah korusun zona mı ya neden geçmiyor bu Allah esirgesin
Allah korusun ya hafta ici goturecegim
Benim kizimda cok pisik olurdu sivilce dokerdi poposu caresi hergun banyo yaptir kurut birsey surme onlar pisik olmadan once surmelisin oldukdan sonra gecirmiyor. Poposunu havalandir birsey surme daha az giydir
Oyle deneyim bi de doktora gosterene kadar
Geçmeyen pişik idrar yolu enfeksiyonunun göstergesi olabilir sen onu götür de bir tam idrar tahlili yaparlar zaten kesin
Hafta ici artik belli olur.

Canım birşey olmaz o zaten anında etki eden birsey degil probiyotk damla bagırsak florasını düzenliyor 1.2 günden birşey olmaz

Bugün oğlumu giydirirken bir şey farkettim.Sürekli giydiği kıyafetle yatıypr kalkıyor.Çocuğumun pijaması yok.İnternetten sipariş verdim uyku pijaması aldım.Gece yatarken giydircemki uyuyacağını anlasın :) denemekten zarar gelmez bide oğlumun saçları önce yanlardan dökülmeye başladı şimdi tepe gidiyor.Süleyman demirel gibi oldu tipi

Benim oğlumun pisigide geçiyor geri geliyor. Buda enfeksiyon olabilir mi. Geçerli uzun süre kalıyor bezi ondan mi acaba gündüz gibi sık sık degistiremiyorum

sofiarya merhaba nnasilsinn seni gördüm hazine bulmuş gibioldum :)pamukcuk hakkındaki değerli yorumlarını alabilir miyim birde pamukcuk olmamasıiçin ne yapmalıyız canim
Valla pamukçuğun neden ve niçin olduğu konusunda henüz netlik kazanmış bir Bilgi yok ç. Bebeğin bağışıklık sisteminden tutta annede zaten varolan uçuk virüsünün mutasyona uğrayıp bebekte pamukçuk yapmasına kadar rivayetler var. Pamukçukla başetmenin tek yolu tedaviyi çift taraflı uygulamak mutlaka. Yani sadece bebeğin ağzını değil,eş zamanlı anne memesini de ilaçlamak gerek ve emzik kullanıyorsa bir süre enazından emzik kullanımına mutlaka ara verilmeli. Mikostatini bebeğin ağzına sürdüğünde mutlaka kendi meme başlarına da sür,rahatlıkla da emzirebilşrsşn hiç sıkıntı olmaz

Benim oğlumun pisigide geçiyor geri geliyor. Buda enfeksiyon olabilir mi. Geçerli uzun süre kalıyor bezi ondan mi acaba gündüz gibi sık sık degistiremiyorum
Gece sık değiştir bakalım yine de devam ederse bir idrar testi baktırırsın. Normalde ne kadar da bir değiştiriyorsun bezini?

F fcevriye canim su uyku duzenini tam anlamadim. Tekrar aciklarmisin. Aksam yediden sabah 7 ye kdr uyuyacak. Emmeye kalktiginda 30-45 dakka uyanik kalacak. Gunduz 7den aksam yediye kadarda hic uyumicak oylemi??

Ay benimki gaz sancısından değil 2 saat 2 dk bile beklemez ki nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…