- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.141
Bizimki de gunde 2 veya 3 e çıkarttı ama ek besine yeni geçtik bende ona bağlamıştım emzirme kaynaklı mi acabaEmziren annelere bir sorum olacak bebeğin dışkılamasında bir değişiklik oldu mu? Benim oğlum eskiden 1 defa yapardı şuan 3 kez yapıyor birde genellikle sarı oluyor sizde de var mı aynı durum
Diş çıkartıyor ondan olabilir diyorum pazartesi günü doktora gideceğiz soracağım aklımı kurcalıyor çünkü.
Alırsın Can'ım merak etme. Şuan gebeliğin en başları. Bulantılar geçince yemek düzene girer.
Gerçi senin ikizdi dimi? İki kat yemen lazım
Emzirme kaynaklı da olabilir verdiğiniz besinlere de bağlı benim oglum ilk ek gıdada kabız olmuştuBizimki de gunde 2 veya 3 e çıkarttı ama ek besine yeni geçtik bende ona bağlamıştım emzirme kaynaklı mi acaba
Menenjit aşısı hamilelikte mi yapılıyor ilk defa duydum da?Diş çıkarıyorsa normaldir bence .
sofiarya Ya rahatsız ediyorum bir eşy soracağım
Menenjit aşısı hakkında birşey söylemedi sağlık ocağı . Yaptırmalı mıyım sizce ? Yaptır derseniz hemen pzt ilaç alıp yaptırayım
Menenjit aşısı hamilelikte mi yapılıyor ilk defa duydum da?
Mutlaka yaptırDiş çıkarıyorsa normaldir bence .
sofiarya Ya rahatsız ediyorum bir eşy soracağım
Menenjit aşısı hakkında birşey söylemedi sağlık ocağı . Yaptırmalı mıyım sizce ? Yaptır derseniz hemen pzt ilaç alıp yaptırayım
Mutlaka yaptırkaç aylık bebiş?
Hiç sorma Can'ım ben de bugün mendebur bir hemşireye denk geldim. Kan vermeye gittik ortada kimse yok. Odada kahvaltı yapıyorlar. İçerisi buram buram gözleme kokuyor. Aç halde bir Can'ım çekti :)
Benden önceki hasta çağırdı hemşireyi. Çıktı geldi hanımefendi. Sıra bana geldi tüp danışmadan alınıyormuş. Kimse bişey dememişti. Hadi acele biraz diyor bana Damarlarım çok çok ince. Kan aldırmak ölüm gibi o kadar hunharca davrandı ki. Ne beddualar ettim anlatamam.
Doktorum çok tatlı. Umarım bundan sonra o hemşire ile muhatap olmak zorunda kalmam.
Mesai saati içinde hastalar beklerken hanımı kahvaltıdan kaldırdık diye bi afra tafra. İş ahlakına sahip insanlar görmek istiyoruz
Can'ım İstanbul'da nerdesin? Avrupa yakasında doktor araştırıyorum da.
66 ile kaldım. 3 kilo vermiştim hasta olunca. Tekrar almışım. Hala 66 kiloyum. Umarım çok almamzaten yeterince var kilom.
grubumuzun sevgili hemşiresi :) ben 10 yıl önce falan 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. şimdi tekrar olmalı mıyım? tekrar olmam gerekmiyorsa, tekrar ne zaaman gitmeliyim. şu an yalnızca kaydım var.arkadaşlar sağlık ocağına ilk kayıt yaptırdığınız günle birlikte toplamda 5kez gidiyorsunuz. İlk gidişiniz kayıt için 2.gidişiniz de yaklaşık 20haftalıkken tetanoz aşısı için gidiyorsunuz.ilk aşıdan 4hafta sonra 2.tetanoz aşısını oluyorsunuz.ilk aşı sizi korumaz oyuzden mutlaka 2.si de yaptırılmalı. Sonra 2 kontrol daha oluyor. Arkadaşlarında dediği gibi kilo tansiyon dopplerle bebeğin kalp atışları dinleniyor. Son görüşmede 35 haftalıkken oluyor bu da, Doğum sonrası nezaman geleceğiniz neler yapılacağı bilgisi veriliyor. Doğuma hazırlık bebek bakımı emzirme eğitimi vs tabi hemşirenizin çalışma tarzı kaliteyi etkiler o şansınıza kalmış artık. Kayıt yaptırmazsak ceza alırız denmiş,size herhangi bir cezası Yok arkadaşlar. Ama aile hekiminizi. Sistemine düşerseniz hemşireniz sizi bulmak kayıt açmak zorunda yoksa maaşında kesiliyor,ceza kısmı bize var yanisizi napıp edip bulmamız gerekiyor. Aile hekimliği ile ilgili aklınıza takılan her Konuya cevap verebilirim yazın lütfen
Ben yanlış anladım o zaman bizede daha bahsetmediler bende yaptiririm mutlaka.Hayır canım kızım 17 aylık sağlık ocağında böyle bir aşı var ama ücretli yaptırmak isterseniz alın yapalım falan demediler . Yaptırmalı mıyım diye sordum arkadaş hemşire ya bilir
İki marka var menenjitte sen Nimenrix olanını al çünkü tek doz yeterli oluyor. Diğerinin adı Menactra onu alırsan 2yaşından önce yaptırmış olacağın için 3ay arayla çift doz yaptırman lazım,gerek yok.ikisi de içerik olarak aynı çünküNisan 2016 doğumlu . Pazartesi hemen yaptırayım çok teşekkürler
Tekrar olmana gerek Yok hayır,doğurganlık çağın boyunca rahatsıngrubumuzun sevgili hemşiresi :) ben 10 yıl önce falan 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. şimdi tekrar olmalı mıyım? tekrar olmam gerekmiyorsa, tekrar ne zaaman gitmeliyim. şu an yalnızca kaydım var.
İki marka var menenjitte sen Nimenrix olanını al çünkü tek doz yeterli oluyor. Diğerinin adı Menactra onu alırsan 2yaşından önce yaptırmış olacağın için 3ay arayla çift doz yaptırman lazım,gerek yok.ikisi de içerik olarak aynı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?