2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Emziren annelere bir sorum olacak bebeğin dışkılamasında bir değişiklik oldu mu? Benim oğlum eskiden 1 defa yapardı şuan 3 kez yapıyor birde genellikle sarı oluyor sizde de var mı aynı durum
Bizimki de gunde 2 veya 3 e çıkarttı ama ek besine yeni geçtik bende ona bağlamıştım emzirme kaynaklı mi acaba

Diş çıkartıyor ondan olabilir diyorum pazartesi günü doktora gideceğiz soracağım aklımı kurcalıyor çünkü.

Diş çıkarıyorsa normaldir bence .
sofiarya Ya rahatsız ediyorum bir eşy soracağım
Menenjit aşısı hakkında birşey söylemedi sağlık ocağı . Yaptırmalı mıyım sizce ? Yaptır derseniz hemen pzt ilaç alıp yaptırayım

O hemşireye ben bile gıcık oldum burdan Allah ıslah etsin
Bende 77 le kaldım şuan 77 yim inşallah çok almam zaten kilolu hamile kaldım

grubumuzun sevgili hemşiresi :) ben 10 yıl önce falan 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. şimdi tekrar olmalı mıyım? tekrar olmam gerekmiyorsa, tekrar ne zaaman gitmeliyim. şu an yalnızca kaydım var.

Bende astım olduğu için ben çok almak istemiyorum. Yoksa umrumda değil kilo alırsın verirsin yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

Nisan 2016 doğumlu . Pazartesi hemen yaptırayım çok teşekkürler
İki marka var menenjitte sen Nimenrix olanını al çünkü tek doz yeterli oluyor. Diğerinin adı Menactra onu alırsan 2yaşından önce yaptırmış olacağın için 3ay arayla çift doz yaptırman lazım,gerek yok.ikisi de içerik olarak aynı çünkü

Bende astım olduğu için ben çok almak istemiyorum. Yoksa umrumda değil kilo alırsın verirsin yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

Kilo rekoru bende sanırım kızımda 50 kiloyla kaldım 95i gördüm nerdeyse ikiye katlamıştım kendimi kızım 20aylıktı kendiliğinden 45 kiloya kadar düştüm sonra bu da başka bir rekorun konusu şimdi 53 ile kaldım 50 kiloya düştüm, bunda da terse doğru giderse kilo mevzusu yok olmaktan korkuyorum

grubumuzun sevgili hemşiresi :) ben 10 yıl önce falan 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. şimdi tekrar olmalı mıyım? tekrar olmam gerekmiyorsa, tekrar ne zaaman gitmeliyim. şu an yalnızca kaydım var.
Tekrar olmana gerek Yok hayır,doğurganlık çağın boyunca rahatsın ama aşıya gitmesen de 17. Hafta da izlem dediğimiz senin kilona tansiyonuna bebeğin kalp atışlarına bakıldığı kontrolün var 24. Haftaya kadar gitmezsen hemşiren arar peşine düşer mutlaka

Arkadaşlar kilo konusu açılmış. Ben oğluma 63 kilo ile hamile kalmıştım 75 kilo ile doğum yaptım. Dengeli beslenmek çok önemli tabii. Şuanda 63 kiloyum yani bütün hamilelik kilolarını verdim emzirmeninde faydası var tabii zaten minnaklar emeklemeye başlayınca hele yürümeye başlayınca siz istesenizde istemesenizde kilo veriyorsunuz. Kılo konusuna pek takilmayin bence. Benden bir tavsiye cips kola abur cuburlardan kaçının eğer bir mahsuru yoksa da günde 40 dakika yürüyüş yapmaya özen gösterin.

Çok çok Çok çok teşekkürker :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…