2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorum azcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Gebelikte fazla kola tuketimi bebegin gelisim caginda boy uzamasini engeller diye duymustum o yuzden icmemeye calisin. Maden suyu icebilirsiniz kola yerine. Zararsiz saniyorum

Gebelikte fazla kola tuketimi bebegin gelisim caginda boy uzamasini engeller diye duymustum o yuzden icmemeye calisin. Maden suyu icebilirsiniz kola yerine. Zararsiz saniyorum
Çok tesekkür ederim. Ama yerini tutmuyor içmemeye çalışacağım. Napalım bebikten kıymetli değildir dimi :)

Bende dedigin gibi surekli birseyler yemeye calisiyorum. Yiyorumda ama bulanti surekli var yipratti biraz :)

benimde bazilari bulandiriyor bazilari degil zaten bulantim baslarinda hep hafif yiyerek basladim salata beyaz peynir ekmek gibi yavas yavas alistirdim hersey kendimi gecici bu donem insallah sende rahatlican

Valla Kız gibi buda yaa nub düz duruyor

Evet bu 3. Bebiş olacak iki oğlandan sonra bir prenses gelsin artık hayırlısıyla, onu bir giydiririm bir süslerim ki senin de kızdır inşallah
İki oğlu olunca insanın kıza aşkla bakıyor resmen ama öncelikle sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar Am kız olursa ohhh ne güzel olur

Öyle tabi hepimizin hayirli evlatlari olsun ins muhtemel dogumda 1 gun var aramizda sen kac kere dr a gittin canim
Amin canm inşallah evet yakınmışız senınle 1 kez gittim canm 6 haftalıkta haftaya ıkıncı kontrol var kısmetse sen kaç kez gittin

canım çatlama tamamen hızlı kılo artısına bağlı.duzenlı yavaş yavaş alır ve vücudunu yeterı kadar nemlendirirsen sorun yasamazsın.annem harıta gıbıdır ben ılk hamılelıgımde 10 kg aldım sabahları ebebekte satılan bı krem vardı ben cok memnun kalmıştım palmersın urunu amerıkadan ithal, gece yatarkende kantaron yagı suruyordum.izmirdenmişsin gördüğüm kadarı il.neresinden doktor olarak nereye gidiosun??ben ilk hamılelıgımde ızmırdeydım su anda vandayım.tayın cok bizde meslek icabı.

Hiç sorma Can'ım ben de bugün mendebur bir hemşireye denk geldim. Kan vermeye gittik ortada kimse yok. Odada kahvaltı yapıyorlar. İçerisi buram buram gözleme kokuyor. Aç halde bir Can'ım çekti :)
Benden önceki hasta çağırdı hemşireyi. Çıktı geldi hanımefendi. Sıra bana geldi tüp danışmadan alınıyormuş. Kimse bişey dememişti. Hadi acele biraz diyor bana Damarlarım çok çok ince. Kan aldırmak ölüm gibi o kadar hunharca davrandı ki. Ne beddualar ettim anlatamam.
Doktorum çok tatlı. Umarım bundan sonra o hemşire ile muhatap olmak zorunda kalmam.
Mesai saati içinde hastalar beklerken hanımı kahvaltıdan kaldırdık diye bi afra tafra. İş ahlakına sahip insanlar görmek istiyoruz

6+0’da yalnızca keseye baktı, bence kalp de dinleyebilirdi diye düşünüyorum ama onun için ayrı randevu verdi, yarın (7+5) gidiyoruz inşallah pıtpıtlar için :) iatanbuldayım ben.
Can'ım İstanbul'da nerdesin? Avrupa yakasında doktor araştırıyorum da.
Arkadaşlar kaç kiloyla hamile kaldınız , şuana kadar kaç kilo aldınız
66 ile kaldım. 3 kilo vermiştim hasta olunca. Tekrar almışım. Hala 66 kiloyum. Umarım çok almam zaten yeterince var kilom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…