- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.101
Ahh canım bi bilsem. İki ilaç değiştirdik biri diramamine biri zofran ikisi de yaramadı. Umarım senin de bi an önce geçer bulantıların. Allah yardım etsincanım hangi ilacı kullanıyorsun ne zaman bitecek bu bulantılar
Gebelikte fazla kola tuketimi bebegin gelisim caginda boy uzamasini engeller diye duymustum o yuzden icmemeye calisin. Maden suyu icebilirsiniz kola yerine. Zararsiz saniyorumYaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorumazcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Ben bulantılarım olduğu için bi tık rahatlıyorum. Diyorum allah korusun bişi olsa midem bulanmazYalnız değilim normal bunlar demek
Telefon icin bir uygulama bulmustum cinsiyet uzerine butun testler vardi menüsündeAhahaha çok tatlısın Japon da mı varmış ya :))) benim de Çin tuttu :)
Çok tesekkür ederim. Ama yerini tutmuyor içmemeye çalışacağım. Napalım bebikten kıymetli değildir dimi :)Gebelikte fazla kola tuketimi bebegin gelisim caginda boy uzamasini engeller diye duymustum o yuzden icmemeye calisin. Maden suyu icebilirsiniz kola yerine. Zararsiz saniyorum
Bende dedigin gibi surekli birseyler yemeye calisiyorum. Yiyorumda ama bulanti surekli var yipratti biraz :)
Valla Kız gibi buda yaa nub düz duruyorBen günde 1 lt kola içiyordum resmen buz gibi :)) Tartıda 1 ayda 4,5 kg fark görmüştük ahahah :)
D DenizErenYaz pıt pıtları duyduk şükürseydaemrah la aynı hastaneye gidiyoruz hatta :)) 10 kasım detaylı randevusu aldık bakalım :))) Yavruşkomun fotosu da bu :) Hadi gelsin tahminler
İki oğlu olunca insanın kıza aşkla bakıyor resmen ama öncelikle sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar Am kız olursa ohhh ne güzel olurEvet bu 3. Bebiş olacak iki oğlandan sonra bir prenses gelsin artık hayırlısıyla, onu bir giydiririm bir süslerim kisenin de kızdır inşallah
Aaa içim bi hoş oldu yaa yapmayın aşercemmmTütü altından görünen külotlu popişlerrrr tam ısırmalık, tepede minik palmiyeler ay çok heyecanliiiiii
Ay yok göremedim canım biraz bulanık gibi ama kocaman olmuş minnak maşallah onaaaEki Görüntüle 2054930 Eki Görüntüle 2054930 Kızlar benim tospik cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
Amin canm inşallahÖyle tabi hepimizin hayirli evlatlari olsun insmuhtemel dogumda 1 gun var aramizda sen kac kere dr a gittin canim
canım çatlama tamamen hızlı kılo artısına bağlı.duzenlı yavaş yavaş alır ve vücudunu yeterı kadar nemlendirirsen sorun yasamazsın.annem harıta gıbıdır ben ılk hamılelıgımde 10 kg aldım sabahları ebebekte satılan bı krem vardı ben cok memnun kalmıştım palmersın urunu amerıkadan ithal, gece yatarkende kantaron yagı suruyordum.izmirdenmişsin gördüğüm kadarı il.neresinden doktor olarak nereye gidiosun??ben ilk hamılelıgımde ızmırdeydım su anda vandayım.tayın cok bizde meslek icabı.iyi aksamlar kızlar
Bende gunduz iş aksam yemek arkasndan hemen uyku pek giremiyorum.Sizde de göbek te kaşınma var mı? Ben çok fena kaşınıyorum çatlamaya mı başlıyorum diye korkudan lierac aldm internetten henüz gelmedi. Bugune kadar bebek yağı kullandım. sizler neler kullanıyorsunuz? Bitkisel kullanan varsa merak ediyorum
Umarım sağlıkla ve huzurla tadını cikarabildigimiz hamilelik surecimiz olur
Bende 18 i alayım o zaman cnmEvt cnm. Sen al, eklerim
Hahahah çok tatlısın hakikaten insan resmen aseriyorAaa içim bi hoş oldu yaa yapmayın aşercemmm
106 ile hamile kaldim 102 yim simdi insallah daha da veririm ilk hamileligimdede vermistim ama dogumdan sonra aldm ve kaldi kilolar vermek isime geliyor ben cocugu besliyrm hamileykenArkadaşlar kaç kiloyla hamile kaldınız , şuana kadar kaç kilo aldınız
Hiç sorma Can'ım ben de bugün mendebur bir hemşireye denk geldim. Kan vermeye gittik ortada kimse yok. Odada kahvaltı yapıyorlar. İçerisi buram buram gözleme kokuyor. Aç halde bir Can'ım çekti :)arkadaşlar sağlık ocağına ilk kayıt yaptırdığınız günle birlikte toplamda 5kez gidiyorsunuz. İlk gidişiniz kayıt için 2.gidişiniz de yaklaşık 20haftalıkken tetanoz aşısı için gidiyorsunuz.ilk aşıdan 4hafta sonra 2.tetanoz aşısını oluyorsunuz.ilk aşı sizi korumaz oyuzden mutlaka 2.si de yaptırılmalı. Sonra 2 kontrol daha oluyor. Arkadaşlarında dediği gibi kilo tansiyon dopplerle bebeğin kalp atışları dinleniyor. Son görüşmede 35 haftalıkken oluyor bu da, Doğum sonrası nezaman geleceğiniz neler yapılacağı bilgisi veriliyor. Doğuma hazırlık bebek bakımı emzirme eğitimi vs tabi hemşirenizin çalışma tarzı kaliteyi etkiler o şansınıza kalmış artık. Kayıt yaptırmazsak ceza alırız denmiş,size herhangi bir cezası Yok arkadaşlar. Ama aile hekiminizi. Sistemine düşerseniz hemşireniz sizi bulmak kayıt açmak zorunda yoksa maaşında kesiliyor,ceza kısmı bize var yanisizi napıp edip bulmamız gerekiyor. Aile hekimliği ile ilgili aklınıza takılan her Konuya cevap verebilirim yazın lütfen
Can'ım İstanbul'da nerdesin? Avrupa yakasında doktor araştırıyorum da.6+0’da yalnızca keseye baktı, bence kalp de dinleyebilirdi diye düşünüyorum ama onun için ayrı randevu verdi, yarın (7+5) gidiyoruz inşallah pıtpıtlar için :) iatanbuldayım ben.
66 ile kaldım. 3 kilo vermiştim hasta olunca. Tekrar almışım. Hala 66 kiloyum. Umarım çok almamArkadaşlar kaç kiloyla hamile kaldınız , şuana kadar kaç kilo aldınız
Bende bakmıştım. Benimde kız diyoe ama bakalımCinsiyet icin çin takvimine baktiniz mi etrafimda kim yaptiysa tutuyo benim bi kizim var o da tuttu ikinciyi de kiz gosteriyo bakalim tutucak mi o da
Ay maşallah. Çok tatlı. Rabbim mutlu mesut etsinresimlere bakarken buldum.ilk bebegımde biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?