2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya bende 4 doz vurulmuştur ilk bebegimde şimdi sadece 20. Haftada vurulacak birdaha vurulmayacak doğrumudur saygılarımla

çok teşekkür ederim

Merhaba evet izmit merkezdeyim.ilk doktorum kaan bozkurt tu irenbeden hamile kalmadan önce oraya gidiyordum tedaviye 4 senedir tüp bebek tedavisi oluyordm.cok şükür mucize oldu ve tedavisz hamile kaldım.3kez Kaan beye gittim ama sonra pahalı diye şuan tınaztepe hastanesinde aylin hanım var ona gidiyorum. Bende lierac aldm sabah işe giderken onu kullanıcam gece sürmek için de bitkisel birşeyler kullanıcam.mutlaka genetik etkileyecek ama elimden geleni yapayım yinede diyorum. Van da güzel biyermis arkadaşım vardı orda onlar döndü artık. Sen izmirde hangi doktora gitmiştin

Sana tek bir doktor onericem.bak ben burdan oraya gelicem dogum icin.ozel cinarli hastanesinde opr dr resat bozoklar
Ilk dogumum okadar guzeldiki epidural normal dogum yaptım.harika bir doktordur kendisi.catlaklar konusunda kilo artisina dikkat et.cok beklemissin allah saglikla kucagina almak nasip etsin hayirlisiyla

sofiarya bende 4 doz vurulmuştur ilk bebegimde şimdi sadece 20. Haftada vurulacak birdaha vurulmayacak doğrumudur saygılarımla
4.dozun üstünden 1 yıl geçmiş oluyor dimi 20 haftalık olduğunda?? E tabi o da 5.doz gibi sayılacak tamamlanmış olacak tüm dozlar

45 kilo alıp 50 kilo vermişsin helal sana
Çatlak olmadımı peki
Karnım biraz çatladı ama öyle belli belirsiz, bu çatlama mevzuu cilt yapısıyla çok alakalı. Ama benim bu durumdan ençok etkilenen zavallı memelerim oldu.kızımı bir de 20ay emzirdim yanii böyle okadar fena oldular kii kuru üzüm gibi zavallılar ama sonra gittim kaldırttım içini de doldurttum eskisinden süper oldular herşeyin var bir çaresi

Amin sagolasın aylin hanımda norml doğumu destekleyen bi doktor hemşire bi arkadaş var onun doktoruymus oda çok memnun kalmış kadını sıcak ve ilgili biri bakalım devam etmeyi düşünüyorum.hepimiz için hayırlısı inşallah güzel bi şekilde kavuşuruz hepimiz

4.dozun üstünden 1 yıl geçmiş oluyor dimi 20 haftalık olduğunda?? E tabi o da 5.doz gibi sayılacak tamamlanmış olacak tüm dozlar
Kafadan 3 yıl geçmiştir cnm en son 2014 te vurulmuşum oğlum 2 yaşındayken suan 5 yaşında

Yaaaaaa doktor araştırıyorum bendeeeeeee bu bebişten sonra kesinlikle yaptırcam küçültüp kaldırcamm Kime yaptırdınız istanbul mu ayyy fiyatlar nasıl

Kuru üzüm benzetmesi ne güldüm ama peki operasyondan sonra emzirme işi nasıl oluyor sıkıntı olmaz mı? Daha önce bende düşündüm ama doğuracağım diye vaz gecmistim siz nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız zor olmus muydu genel anestezi ile mi oldunuz kafamda deli sorular

Kızlar merhaba. Kırmızı etle aranız nasıl? Bir yakınımın arkadaşı cig etten bakteri kapmış karnindaki bebeğe bulaşmış hastalık. Cig eti yediginden değil dokunmuş olmasından. Ellerini iyi yıkayamamış demek. Şimdi bende takıntı oldu. Kıymalı dolma yapmıştım onu bile zorla yedim içindeki kıyma iyi pişmismidir diye ( böyle giderse kırmızı et yiyememekten korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bende ikinciyi dusundugum icin vazgecmistim deforme olur gibi geldi. Ama kısmet olursa emzirme işi bitince küçültüp dikleştirme istiyorum.

Birileri kilo mu dedi.. arkadaşlar hepsini okuyamadim ama kilo konusunda herkesle kapısirim.. 98 ile hamile kaldım 9. Haftada 101.5 oldum.. 40. Hafta daki takam 3 hanelilerde kalsın istiyorum sadece.. rekoru kıran olursa haberim olsun.. şaka bi yana acayip iştahım açıldı, birde hamilelikle birlikte sigarayı bırakınca iyice sapittim.. öğütücü gibi dolaşıyorum... biri beni durdursun..

Yaaaaaa doktor araştırıyorum bendeeeeeee bu bebişten sonra kesinlikle yaptırcam küçültüp kaldırcamm Kime yaptırdınız istanbul mu ayyy fiyatlar nasıl
Evet İstanbul benim şahsen tanıdığım önceden birlikte çalıştığım bir hekim abimizdi Tamer YAvAş adı netten bakabilirsin. Yaptığı işleri de şahsen bildiğim için gözüm kapalı yattım masaya,çünkü tahmin edersin estetik işlerinde doktorun eli ve yeteneği çok önemli. Fiyat olarakta 12000 idi ama 3 sene oluyor nerdeyse ben yaptıralı güncel fiyatları bilmiyorum ama ama ama öyle bir niyetin varsa kesinlikle yaptır asla pişman olmazsın asla!!

Sanırım fenna halde grip oluyorum dünden beri basım çatlıyor gözlerimde aynı kemiklerin ağrıyor resmen bir üşüyorum bir sicakliyorum uykum var uyuyamıyorum fenalardayim

Evet çiğ et ellememelisin, yememelisin(salam,sosis v.s.).. ama kırmızı et mutlaka yemelisin... Ben şahsen yiyorum..güzelce pişir veya pisirt ve afiyetle ye.. takıntı yapma.. gerçi ben bu ara prensip olarak yenebilecek her şeyi yiyorum ama.. :)

Yani tabi Doğum yapınca nasıl olacak süt gelecek mi bilmiyorum. Benim kızımdan sonra çocuk olmadı birsüre halbuki kızım hemencik olmuştu sonra bende dogurmucam Allah vermiyor işte napiim dedim gittim biraz da işte moral olsun diye yaptırdım memeleri. Şimdi tabi benim hem fazla deriyi alıp dikleştiediler hem de içleri bomboş kalmıştı hiç meme dokusu falan hak getire erimiş gitmişti sanki, ki önceden öyle küçük memeli de değildim ama bi değişik oldu neyse oyuzden silikonda koydular 300cc. E hal böyle olunca ağrılı oldu fena yani baya ameliyattan sonra 4-5gün dedim Allah bela mı verdi bu ne ?? Yatamıyorum kalkamıyorum çok fena amaaa işte her acı unutulur hesabı 1 hafta sonra ağrılar geçmeye başlayınca benim de memelerime bakıp bakıp sırıttığım o güZel günlere geçiş yapmış olduk eğer sadece küçültme be dikleştirme yapılacaksa zerre ağrı olmuyor. 2 ay önce kuzene yaptırttık kız hiç ki çok nazlıdır çok mızmızdır abla hiç acımıyor yaa diye dolaştı ortada maşallah. Silikon olmayınca fiyat hem daha uygun oluyor. 7500 e yaptırdık onunkileri koç üniversitesi hastanesinde hem de,doktorda eli iyiymiş çok güzel iş çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…