- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.181
Bu Arada sadece küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan koç üniversitesi hastanesini tavsiye ederim. Fiyatta 7500 şahaneYaaaaaa doktor araştırıyorum bendeeeeeee bu bebişten sonra kesinlikle yaptırcam küçültüp kaldırcammKime yaptırdınız istanbul mu ayyy fiyatlar nasıl
Yemekten degilde dedigin gibi dokunmakla alakali. Ben eldiven kullaniyorum gebelikten ötürü tedbir amacli. Gerci yemek yaptigim günler geride kaldi beni ayakta tutan cubuk kraker ve salatalik..Kızlar merhaba. Kırmızı etle aranız nasıl? Bir yakınımın arkadaşı cig etten bakteri kapmış karnindaki bebeğe bulaşmış hastalık. Cig eti yediginden değil dokunmuş olmasından. Ellerini iyi yıkayamamış demek. Şimdi bende takıntı oldu. Kıymalı dolma yapmıştım onu bile zorla yedim içindeki kıyma iyi pişmismidir diye( böyle giderse kırmızı et yiyememekten korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benimde bulantılar yeni hafifledi çok şükür. 11 haftanın içindeyim 53 kilodan 50 ye düştüm. Iki gündür bisiler yiorum çok iştahlı olmasamda.Yemekten degilde dedigin gibi dokunmakla alakali. Ben eldiven kullaniyorum gebelikten ötürü tedbir amacli. Gerci yemek yaptigim günler geride kaldi beni ayakta tutan cubuk kraker ve salatalik..
Oyy masallah zayıf olduğunu için erken çıkmış bide ikinci gebelikte daha çabuk çıkıyo karınKızlar göbüşler ne alemde. Ya gören beni 4 5 aylık sanıyor normal mi bu kadar erken çıkması . Oğlumda 12. Haftadan sonra çıkmıştı
Ay gerçekten 5 aylık gibi, bu haftalarda acayip gaz oluyor ondan olabilir, bu arada ne guzel zayıfsınızKızlar göbüşler ne alemde. Ya gören beni 4 5 aylık sanıyor normal mi bu kadar erken çıkması . Oğlumda 12. Haftadan sonra çıkmıştı
Oyy masallah zayıf olduğunu için erken çıkmış bide ikinci gebelikte daha çabuk çıkıyo karın
Sürekli böyle gaz gibi de durmuyor ama bilmiyorum :) tesekkür ederim balık etliyimdir aslında. Benim gibi erken çıkan var mı merak ettimAy gerçekten 5 aylık gibi, bu haftalarda acayip gaz oluyor ondan olabilir, bu arada ne guzel zayıfsınız
Bulantılar mahfetti beni de. Bugün dayanamadım az önce eşime kola aldırdım soğuk soğuk iyi geldi. Normalde asla kola içmem ama mide bulantisi hersey yaptırıyor insanaYaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorumazcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Afiyet olsun canım. Yaa ben de bugün 1 çay bardağı içtim. Ama resmen ilaç gibi geldi :) . Ben de daha içmem sanırım. İnsan endişe ediyor.Bulantılar mahfetti beni de. Bugün dayanamadım az önce eşime kola aldırdım soğuk soğuk iyi geldi. Normalde asla kola içmem ama mide bulantisi hersey yaptırıyor insanaIctikten sonra da vicdan yaptım. Sanırım bidaha icmicem
Yaa ne güzel bırakabilmişsin sıgarayı ben baya azalttım ama bırakamadım malesef 2 günde bir bir tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum sonrasında ama çok canım istiyo en fazla 2 gün dayanabiliyorumBirileri kilo mu dedi.. arkadaşlar hepsini okuyamadim ama kilo konusunda herkesle kapısirim.. 98 ile hamile kaldım 9. Haftada 101.5 oldum.. 40. Hafta daki takam 3 hanelilerde kalsın istiyorum sadece.. rekoru kıran olursa haberim olsun.. şaka bi yana acayip iştahım açıldı, birde hamilelikle birlikte sigarayı bırakınca iyice sapittim.. öğütücü gibi dolaşıyorum... biri beni durdursun..
Aynı boydayız. Şansımız boyumuz zatenBoyunuz kaç peki ? Bende 176 boyunda 114 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım ve 1 gram veremedim, hamileligimde de tam 40 kilo almıştım
Evet İstanbul benim şahsen tanıdığım önceden birlikte çalıştığım bir hekim abimizdi Tamer YAvAş adı netten bakabilirsin. Yaptığı işleri de şahsen bildiğim için gözüm kapalı yattım masaya,çünkü tahmin edersin estetik işlerinde doktorun eli ve yeteneği çok önemli. Fiyat olarakta 12000 idi ama 3 sene oluyor nerdeyse ben yaptıralı güncel fiyatları bilmiyorumama ama ama öyle bir niyetin varsa kesinlikle yaptır asla pişman olmazsın asla!!
Bende bulantı da hiç olmadıBen bulantılarım olduğu için bi tık rahatlıyorum. Diyorum allah korusun bişi olsa midem bulanmazSağlıkla gelsinler insallah. Kendimizi yıpratıyoruz aslında. İyi düşünelim iyi olsun
Hiç sorma Can'ım gıcık olunmayacak gibi değildi Zaten. İnş bir daha bu muamele ile karşılaşmam.O hemşireye ben bile gıcık oldum burdan Allah ıslah etsin
Bende 77 le kaldım şuan 77 yim inşallah çok almam zaten kilolu hamile kaldım
Can'ım bulantın olunca kola içmek yerine maden suyunun içine yarım limon sık. Onu iç. Emin ol çok rahatlatacak.Bulantılar mahfetti beni de. Bugün dayanamadım az önce eşime kola aldırdım soğuk soğuk iyi geldi. Normalde asla kola içmem ama mide bulantisi hersey yaptırıyor insanaIctikten sonra da vicdan yaptım. Sanırım bidaha icmicem
GünaydınKızlar günaydın.
Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bir sorum var.
Dün aile hekimi bana "senin kıymetli bebek normal Doğum yapmazlar sana zaten. Sezaryen yaparlar" dedi.
Kendi doktorumla hiç böyle bir şey konuşmamıştım.
Sizde durumlar nasıl? Yani doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu hiç? Ben normal Doğum istiyorum mümkünse ama riske de atmak istemem.
Biraz araştırdım da normal Doğum yapan çok az. Yani Yok denecek kadar. Aslında gebelik başlangıcı farklı sadece. Sonrası normal bir süreç. Her şey yolunda giderse yapılabilir.Günaydın
Ben de kendi doktoruma yaklaşık 4 hafta sonra gideceğim için perşembe günü burda farklı bir doktora gittim. Kalp atışını duyup rahatlamak için. O da bana benzer bir şey söyledi. Tüp bebek olunca genelde sezaryeni tecih ediyorlar, dedi. Ben de önceliğin normal doğum şartlara göre mecbur kalırsak sezaryen olur dedim. O da o zamanki duruma bakılır daha çok erken dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?