2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaaaaaa doktor araştırıyorum bendeeeeeee bu bebişten sonra kesinlikle yaptırcam küçültüp kaldırcamm Kime yaptırdınız istanbul mu ayyy fiyatlar nasıl
Bu Arada sadece küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan koç üniversitesi hastanesini tavsiye ederim. Fiyatta 7500 şahane Yen'i kuzenimin memeleri yaptırdım doktorun eline sağlık güzel oldu. Hastane Zaten şahane,ben gebelik içinde oraya gidiyorum.

Yemekten degilde dedigin gibi dokunmakla alakali. Ben eldiven kullaniyorum gebelikten ötürü tedbir amacli. Gerci yemek yaptigim günler geride kaldi beni ayakta tutan cubuk kraker ve salatalik..

Yemekten degilde dedigin gibi dokunmakla alakali. Ben eldiven kullaniyorum gebelikten ötürü tedbir amacli. Gerci yemek yaptigim günler geride kaldi beni ayakta tutan cubuk kraker ve salatalik..
Benimde bulantılar yeni hafifledi çok şükür. 11 haftanın içindeyim 53 kilodan 50 ye düştüm. Iki gündür bisiler yiorum çok iştahlı olmasamda.
Ben oğlumda hiç eldiven kullanmadım bilincsizmi davrandım bilmiyorum ama netten de baktım cig ete dokunmak sıkıntı yaratmaz elleri güzelce yıkamak yeterli diyor. Ama şimdi etkilendim o olaydan eldiven kullanırım artık. Salam sosis filan zaten normalde de yemem. Allah'a emanet yavrular. Sağlıklı bi şekilde alalım kucaklarimiza insallah

Oyy masallah zayıf olduğunu için erken çıkmış bide ikinci gebelikte daha çabuk çıkıyo karın
Aslında 62 kiloyum.zayıf mı görünüyorum sanırım ikinci olduğu için hızlı çıktı. Doktor normaldir iç karnın dardır diyo da. Bilemedim. :)

Ay gerçekten 5 aylık gibi, bu haftalarda acayip gaz oluyor ondan olabilir, bu arada ne guzel zayıfsınız
Sürekli böyle gaz gibi de durmuyor ama bilmiyorum :) tesekkür ederim balık etliyimdir aslında. Benim gibi erken çıkan var mı merak ettim Annem utanmasa inanmicak 9 haftalık olduğuna :)

Yaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorum azcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Bulantılar mahfetti beni de. Bugün dayanamadım az önce eşime kola aldırdım soğuk soğuk iyi geldi. Normalde asla kola içmem ama mide bulantisi hersey yaptırıyor insanaIctikten sonra da vicdan yaptım. Sanırım bidaha icmicem

Afiyet olsun canım. Yaa ben de bugün 1 çay bardağı içtim. Ama resmen ilaç gibi geldi :) . Ben de daha içmem sanırım. İnsan endişe ediyor.

Yaa ne güzel bırakabilmişsin sıgarayı ben baya azalttım ama bırakamadım malesef 2 günde bir bir tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum sonrasında ama çok canım istiyo en fazla 2 gün dayanabiliyorum

Başka sıgara içen varmı arkadaşlar suç ortağı arıyorum da

Kızlar ben iki üç gündür çok üşüyorum. Hasta mı olucam yoksa hamilelikle mi alakalı bilmiyorum
Ayrıca sol kasığım sancıyor. Bebek büyüdüğünden mi ay sanki ilk gebeliğim. Herşeyi unutmuşum

Hemen araştırayım çünkü artık nefret geldi şu göğüslerden ikisi birbirinden farklı ebatlarda ben 8000 gözden çıkarmıştım du bakim bi belki koca kişisi insafs gelir :)))

O hemşireye ben bile gıcık oldum burdan Allah ıslah etsin
Bende 77 le kaldım şuan 77 yim inşallah çok almam zaten kilolu hamile kaldım
Hiç sorma Can'ım gıcık olunmayacak gibi değildi Zaten. İnş bir daha bu muamele ile karşılaşmam.
Ben kilo konusunda aynı durumdayım. Sanırım çok çok dikkat etmemiz lazım.

Can'ım bulantın olunca kola içmek yerine maden suyunun içine yarım limon sık. Onu iç. Emin ol çok rahatlatacak.
Kola çok zararlı normalde bile.

Kızlar günaydın.
Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara bir sorum var.
Dün aile hekimi bana "senin kıymetli bebek normal Doğum yapmazlar sana zaten. Sezaryen yaparlar" dedi.
Kendi doktorumla hiç böyle bir şey konuşmamıştım.
Sizde durumlar nasıl? Yani doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu hiç? Ben normal Doğum istiyorum mümkünse ama riske de atmak istemem.

Günaydın
Ben de kendi doktoruma yaklaşık 4 hafta sonra gideceğim için perşembe günü burda farklı bir doktora gittim. Kalp atışını duyup rahatlamak için. O da bana benzer bir şey söyledi. Tüp bebek olunca genelde sezaryeni tecih ediyorlar, dedi. Ben de önceliğin normal doğum şartlara göre mecbur kalırsak sezaryen olur dedim. O da o zamanki duruma bakılır daha çok erken dedi.

Biraz araştırdım da normal Doğum yapan çok az. Yani Yok denecek kadar. Aslında gebelik başlangıcı farklı sadece. Sonrası normal bir süreç. Her şey yolunda giderse yapılabilir.
Ayrıca her bebek her gebelik kıymetli bence.
Tüp ya da normal fark etmez ki.
Benim de çarşamba randevum. Doktoruma sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…