2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Saol canim içimi çok rahatlattin. Allah razı olsun böyle mesajlara ihtiyacım vardı insallah bende sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririm.

106 ile hamile kaldim 102 yim simdi insallah daha da veririm ilk hamileligimdede vermistim ama dogumdan sonra aldm ve kaldi kilolar vermek isime geliyor ben cocugu besliyrm hamileyken
Keşke bende verebilsem bulunduğum yer küçük. Diyetisyen bir tanecik o da habire eğitimde, seminerde. Pazartesi tekrar şansımı denicem almam gereken kiloyu aşmak istemiyorum

Merhaba kızlar. Bugün İş yerinde kanamam oldu acilen doktora gittim. Bebeğim iyiymiş çok şükür bu sayede kalp atışını da duyduk. 8+4müşüz. İğne yaptılar ve progestan verdi. Kanamam oldukça fazlaydı ve kahverengiydi. Çok korktum kaybedeceğim için. Rapor verdi.. Allah bütün melekleri korusun.
bu arafa beni de listeye ekler misiniz 4+3kese 8+4 kalp atışı.
Herkese sevgiler

Saol canim içimi çok rahatlattin. Allah razı olsun böyle mesajlara ihtiyacım vardı insallah bende sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririm.

gecireceksin Allahin izni ile onlar bizleri hissediyor. hic darlanma sen pozitif bir hafta gecirmeye bak. hersey guzel olacak.

cok gecmis olsun. dinlenmene bak bebegin kalp atisini duymana ve iyi olmasina cok sevindim. Allah kucana nasip etsin insallah.

Keşke bende verebilsem bulunduğum yer küçük. Diyetisyen bir tanecik o da habire eğitimde, seminerde. Pazartesi tekrar şansımı denicem almam gereken kiloyu aşmak istemiyorum
Boyunuz kaç peki ? Bende 176 boyunda 114 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım ve 1 gram veremedim, hamileligimde de tam 40 kilo almıştım

Ben oğlumu emziriyorum 15 aylık olacak. Doktorum bir problem olmaz beslenmene dikkat et dedi çunku bizim vitaminlerimizi alıyorlar

Emziren annelere bir sorum olacak bebeğin dışkılamasında bir değişiklik oldu mu? Benim oğlum eskiden 1 defa yapardı şuan 3 kez yapıyor birde genellikle sarı oluyor sizde de var mı aynı durum

insallah cnm ben anneme cekmusim galiba annem 15 kilo verirmis hamileyken ben o kadar veremedim ama bu sefer dogumdan sonra dikkat etcem tekrar almak istemiyorum

40 kilo mu en büyük korkum. Peki neden bu kadar çok aldınız? Dikkat etmediniz mi? Yoksa dikkat etmenize rağmen mi aldınız?
Valla gayet dikkat ettim ve yoğun bir şekilde de son 3 haftaya kadar çalışma hayatım da vardı ona rağmen şiştim resmen ne yediysem üstümde kaldı bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…