- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.121
Saol canim içimi çok rahatlattin. Allah razı olsun böyle mesajlara ihtiyacım vardı insallah bende sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririm.arkadasim korkma bebegin yakalar haftasini bende 6 hafta 1 gunlukken gittim bos kese dediler. dedin gibi renkli ultrasyon radyolojide gorunde benimkide oda çok zor gorundu. bi hafta sonra 7 hafta 1 ken bebek yakaladi hatta gelisimi bir gun ileri bile cikti. lutfen bak lutfen beslenmene dikkat et ben muz fındikdi etli sebzeli ne yaricak hersey yedim gelissin diye. uzulme sonucda bebegin gorundumu bide sakın sakın stres yok bebegin gelisimini aşırı etkiliyor.
Arkadaşlar kaç kiloyla hamile kaldınız , şuana kadar kaç kilo aldınız
Keşke bende verebilsem106 ile hamile kaldim 102 yim simdi insallah daha da veririm ilk hamileligimdede vermistim ama dogumdan sonra aldm ve kaldi kilolar vermek isime geliyor ben cocugu besliyrm hamileyken
resimlere bakarken buldum.ilk bebegımde biz:)
Saol canim içimi çok rahatlattin. Allah razı olsun böyle mesajlara ihtiyacım vardı insallah bende sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririm.
Merhaba kızlar. Bugün İş yerinde kanamam oldu acilen doktora gittim. Bebeğim iyiymiş çok şükür bu sayede kalp atışını da duyduk. 8+4müşüz. İğne yaptılar ve progestan verdi. Kanamam oldukça fazlaydı ve kahverengiydi. Çok korktum kaybedeceğim için. Rapor verdi.. Allah bütün melekleri korusun.
bu arafa beni de listeye ekler misiniz 4+3kese 8+4 kalp atışı.
Herkese sevgiler
Boyunuz kaç peki ? Bende 176 boyunda 114 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım ve 1 gram veremedim, hamileligimde de tam 40 kilo almıştımKeşke bende verebilsembulunduğum yer küçük. Diyetisyen bir tanecik o da habire eğitimde, seminerde. Pazartesi tekrar şansımı denicem almam gereken kiloyu aşmak istemiyorum
40 kilo muBoyunuz kaç peki ? Bende 176 boyunda 114 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım ve 1 gram veremedim, hamileligimde de tam 40 kilo almıştım
Maşallah sana ya. İlerde kilo alınca tam kıvamında bir hamile olursun :)48 idim, 47 ye düştüm.
Ben oğlumu emziriyorum 15 aylık olacak. Doktorum bir problem olmaz beslenmene dikkat et dedi çunku bizim vitaminlerimizi alıyorlarGünaydınlar :)
Şimdi bir kaç sorum var :)
Aranızda emziren anne var mı ? Ben doktora kızımı emzirdiğimi söylemeyi unuttumBir çok yerde düşük tehlikesi yoksa sıkıntı olmaz yazıyor ondan devam ediyorum
Bir de açlık şekerim 103 çıkmış sağlık ocağı da kendi doktorumda yüksek dedi ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok çünkü kızım da 80 çıkmıştı
Detaylı ultrason randevusu aldım 10 kasım’da inşallah .
Maşallah sana ya. İlerde kilo alınca tam kıvamında bir hamile olursun :)
Alırsın Can'ım merak etme. Şuan gebeliğin en başları. Bulantılar geçince yemek düzene girer.Ins yiyebilirsem. Opu dan sonra hastanelik oldum. Zayif olmak da iyi degil. Ortalarda gezeceksin
Emziren annelere bir sorum olacak bebeğin dışkılamasında bir değişiklik oldu mu? Benim oğlum eskiden 1 defa yapardı şuan 3 kez yapıyor birde genellikle sarı oluyor sizde de var mı aynı durum
insallah cnm ben anneme cekmusim galiba annem 15 kilo verirmis hamileyken ben o kadar veremedim ama bu sefer dogumdan sonra dikkat etcem tekrar almak istemiyorumKeşke bende verebilsembulunduğum yer küçük. Diyetisyen bir tanecik o da habire eğitimde, seminerde. Pazartesi tekrar şansımı denicem almam gereken kiloyu aşmak istemiyorum
Valla gayet dikkat ettim ve yoğun bir şekilde de son 3 haftaya kadar çalışma hayatım da vardı ona rağmen şiştim resmen ne yediysem üstümde kaldı bende anlamadim40 kilo muen büyük korkum. Peki neden bu kadar çok aldınız? Dikkat etmediniz mi? Yoksa dikkat etmenize rağmen mi aldınız?
Diş çıkartıyor ondan olabilir diyorum pazartesi günü doktora gideceğiz soracağım aklımı kurcalıyor çünkü.Benim kızım da bir sorun yok aynı günde 1 kere devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?