2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim bana msj falan gelmedi gittim sordum ole aldim parayi. Bide bulundunuz illerde belediye hediye veriyor mu ben kayserideyim aldim hediyeyi ikamet adresinle bebegin kimligiydi sanirim onla basvurup bebek cantasi icinde birsuru bisey veriyorlar
Bebek hediyesi duymadım canım başvuru yaptığında eşime 2 ay sonra yatar demişler gidip bı bakayım bende o zaman

Tamam canım o zaman benimkide yatmıştır gidip bakicam biara

Canım burnu tıkalı olabilir.serum fizyolojik damlat.ya da meme çok sertse ememiyordur.sertse elinle biraz sağ boşalsın daha rahat tutar.

Ben dün e bebekte aldım elime kasaya giderken kadının biri bana dedi hiç tavsiye etmem bebeğim 3 aylık halen tutamıyor ağırmış ağızlarınsa tutamıyorlar boşuna para verme dedi geri koyup mamajoo aldım onuda tutmadı. Ama aventin şekli suavinex e benZeyen emziği var onu alayım dedim sonra vazgeçtim aynı emziğe dünya para niye vereyim dedim 4 aylıktan sonra büyüğünü alacakken değiştiririm artık

Tamam canım o zaman benimkide yatmıştır gidip bakicam biara
kizlar dogum sut parasi ile ilgili:
para ptt ye yattiktan sonra almak icin bir sure var. sure ne kadar bilmiyorum ama zamani gecirirseniz devlet parayi geri cekiyor ve almak icin baska yerlere gitmeniz gerekebilir. bosuna onun pesinden kosturmamak icin (malum cok zamanimiz yok) geciktirmeden ptt ye gidip alin paranizi

Benimki bebedor cork cork emiyor :) pahalıdan ziyade ucuz şeyleri alıyorlar bence ağızlarına

Çok biliyor o kadın karışmasalar olmuyo, deneye yanıla öğrenilecek
Bizimkinin tek tuttuğu emzik avent soothie
Damaklıları sevmedi hiç

Eşimi kandiriyimda götürsün bugün alayım yattiysa PTT uzak bana biraz

Emzirme parası eşim adına pttye yattı 149 tl
Doğum parası 3 ay sonda anne adına pttye yatar demiş görevli

Öylemi bende içeyim ozaman sağol

Sağolun kızlar. Umarım uzun vadede de olsa faydasını görürüm. Etrafımdan o kadar çok söylediler ki faydasını gördük diye. Aldım sonunda.
Canım iki hafta sonra fayda görmeye başladık. Öncesinde düzenli kullanmamıştım işe yaramıyor diye bırakmıştım ama başka çare bulamayınca tekrar kullanmaya başladım, ama bu sefer düzenli kullandım şimdilerde tam değil ama faydası olduğunu Düşünüyorum.

Kızlar hepatit ikinci aşısı tam bir aylıkkenmi yapılıyor bugün tam bir aylık oldu bebeğim aynı günmü yaptırcaz

M melinda ANNONA kizlar bize de dogum parası hesabiniza yatinca mesaj gelecek telefonunuza dediler ama,ben basvurumdan 3 hafta sonra gittigimde yatmıştı. Basvuruyu dogumdan 20 gun sonra yapmıştım. Kısaca PTT yakininizdaysa gidin sorun derim. Emzirme ücretini sorduğumda Ziraat a yatar eşiniz adına dedi PTT memuru, ama PTT den de alanlar olmuş.. anlamadim

Kizlar ya malum bebekler zor uyuyo emerken uykuya daliyo gazini çıkarayım derken uyaniyo hadi en bastan uyutmaya çalışıyorum. Siz nasi yapiyorsunuz her seferinde cikartmaya çalışıyor musunuz
benimkide aynı ben her 2 memeyide emziriyorum sonra gazını çıkartıyorum sonra yeniden emziriyorum tok olduğu için çok emmeden uyuyo zaten bidaha uğraşmadan yatırıyorum.gazı olursa zaten başlıyo hareketlenmeye

Kizlar oğlumun hırıltısı var ve kus gibi ötüyor emerken , garip sesler cikariyor demiştim daha önce. Meğer laringomalazi diye bir rahatsızlığı varmış. Bu durumla ile ilgili bilginiz var mı?
Neymiş ki canim o hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…