2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun , hakkında hayırlısı olur inşallah , toparlanırsın umarım en kısa sürede

Doktorumla henüz konuşmadım ama ben de normal doğum istiyorum, tüp bebeklere genelde sezaryen yaptıklarını da duymuştum ama ben de senin n gibi düşünüyorum tamam başlarda daha riskli gebelikler ama artık son zamanlarında normal yolla gebelikten farkı yoktur
Bir sonraki kontrolde bir sorayım

Gecmis olsun

Çok üzüldüm. Rabbim sağlıcakla gebelik nasip etsin tez zamanda canım.

Bende normal doğum olsun istiyorum fakat kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullananlari sezeryan yaparlar diye duydum.

Merhaba kızlar nasılsınız ? seydaemrah canım karnin nasıl büyümüş öyle,maşallah. Benimde karnim seninki gibi ama benimki bebek değil göbek Gören hamilelikten sanıyor ama malesef gazim çok ve cok siskinlik yapıyor. Sabahları iniyor aksamlari şişiyor. Hayirlisiysa benimde gobisim buyuseydi. En azından hamilelikten diye rahat rahat gezerdim.

Benimde öyle evet. Kaşıntı yapıyor bu aralar ve kabarcıklı

iyi ki varsın ya ne güzel yazıp bilgilendiriyorsun yüreğine sağlık

Sezaryende 3 kez diye çok eskiden deniyordu ama şuan öyle bir kısıtlama yok. Normal Doğum yapmadığım için kıyaslama yapamam tabi ki ama sezaryenim rahat geçmişti ikinci günden itibaren hiç ağrı kesici bile kullanmamıştım sadece birkaç hafta kambur yürümüştüm dikişlerime bişey olur diye o da refleks olarak herhalde ya kızlar ben bu konuda kadınların rahat bırakılması şartlandırılmaması taraftarıyım. Kim nasıl istiyorsa öyle doğursun.biri diğerinden daha iyi diye bir durum yok.ben normal doğumda bebek çıkana kadar öldürün beniii dayanamıyorum diye ağlayan kadın da gördüm bu da travmadır. Ya da illa normal doğuracam diye 4kilo çocuğu çıkarmaya çalışıp bebeğim kafatasını çıkımda çatlatan çocuğa beyin kanaması geçirten de gördüm. Doğum ister normal olsun ister sezaryen başlı başlına komplike bir mevzu o yüzden kafanız rahat süprizlere açık olun,herşey planlı olacak hep istediğiniz olacak diye kurmayın. Bırakın süreç kendi ilerlesin

Ay senin işinde zor ya işin içinde olunca her turlusunu gördüğüm için daha zordur senin için mesela benim ilkim sezaryen ikinciyi normal düşünüyorum dediğin gibi bunun kararını herkes kendi vermeli

Kayıpları olan arkadaşlara da çok çok geçmiş olsun buarada. Üzülmemek elde değil biliyorum ama tek avuntunuz sağlıklı olsaydı devam ederdi olsun. Gebe kalabiliyor olmak büyük lütuf,insan bunu üreme yeteneğini kaybedince anlıyor. Eğer desteksiz gebe kalabiliyorsanız bugün olmasa da yarın sağlıklı bebeğiniz sizinle olacaktır

Ay senin işinde zor ya işin içinde olunca her turlusunu gördüğüm için daha zordur senin için mesela benim ilkim sezaryen ikinciyi normal düşünüyorum dediğin gibi bunun kararını herkes kendi vermeli
Yaa evet bu da bizim işin laneti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…