2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tesekkür ederim canım :) baya erken çıktı. Yakında çok çok çıkıcak allahın izniyle sabır :)

ilk sezeeyandan sonra normal dogum olabiliyormu. benim doktorum bna 3 dedigi icin ben 3 deddim ama demek doguranda varmis. dedin gibi plan yapmak bos benimde normaldi 41 haftada cati muanesinden sonra sezeryan karar verildi. oda vakit doldu bebek asa inmedi.serce parmak kadar acilma olmadi. ve o haftadan sonra kagit imzaliyorsn beklicem riskleri aliyorum diye. bizde daha fazla risk istemedik. ameliyat oldum. peki sende sezeryan oldun peki ikinci sezeryan nasil dusunuyorsn. ben ilki genel anestezi oldugu icin bunu spinal dusunuyorum

Bizimde dün kontrolünün vardı..minnak im büyümüş,kıpır kıpır elleri kolları oynuyordu.doktoruma hareket mi ediyor banamı öyle geliyor dedim doğru görüyorsun hareket ediyor dedi....çok şükür rahimde ki kanama alanım hiç kalmamış..doktora gidene kadar prulotona devam tedbir amaçlı.. bide resim ekliyorum nub a göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı sanırım

Son düzenleme:
Ben de aslında bunda spinal yaptırırım diyordum sırf meraktan mesleğim boyunca birsürü Doğuma girdim bütün arkadaşlarımın Doğumunda vardım nerdeyse ee bi de kendi doğumumda da olayım istedim ama ilginç bir durum oldu, benim Doğum yapacağım hastane eğer spinal anestezi tercih edersek 1000 tl fark istiyormuş yani Zaten çocuğun yapımı bize 10bin tl patladı tüp bebek olduğu için, e Doğuma 4500 tl dediler 1000de anestezi farkı istiyorlar. Ya hani Allah var veririz mesele paranın olmaması değil şükür ama ne gerek var. Benim de huyumdur herşeyin kafamda bir ederi vardır. Şimdi Doğuma mesela direk 5500 deselerdi hee iyi madem derdim ama Doğuma 4500 diyo spinal anesteziye de ayrı para istiyor. Bana mesela ona ayrıca para veriyor olmak saçma geliyor enayi yerine konmuş hissediyorum. Oyuzden velhasıl genel olurum herhalde cimriliğimden ben korkmuyorum ama ya sezaryenden, bu meme ameliyatında canım çok yandı şimdi sezaryen bana ninni gibi gelir bi de 6sene oldu kızımı doğuralı. Sen Doğum yapalı çok olmadı galiba dimi,senin öyle bir dezavantajın var biraz daha ağrılı olabilir iyileşme süreci

Resim gelmedi sanırım bekliyordum cinsiyet yorumu yapmak için

Ben ssvd yapan doktor ve hastane buldum ve ssvd yıl 3000 TL'ye yapıyorlar Allah'ım inşallah nasip ederse normal doğum yaparım

amin inşallah canım sen ne hissedıyorsun cınsıyetını anne anlarmş dıyo kımılerı
Hiç bişey hissetmiyorum canım..kanamam oldu 7.haftada önceki gebelik kaybı derken ona odaklanamadım sanırım..eşimin sezgileri güçlüdür hep kız diyor o..banada geçen rüyamda kızın diye seslendi birisi...açıkçası hiç farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin yeter..15 seneden sonra gelen mucizem

demek ondan ayri para aliyorlar 1000 cokmus dedin gibi ama genel spinal ilac paralari bu kadar fark ediyomu? devlette spinal bedava oluyo. yengem kocasi doktor devlette oldu. ben ozel dusunuyorum. ama burda cok haklisin az degilki baya istiyor. bende genel anestezi oldum icin uyanir uyanmaz o dayanilmaz aci dilimin dönup aciyor bile diyemedim. yani cok iyi hatirliyorum bida cocuk etmem demistim ya. o yuzden spinal dusunuyordum. Allah bize dayanna gucu versin. benim 3 yilim olcak tam dogum zamanlarinda

dualarımız aynı canım senı anlıyorum bende oncekı gebelıgımde düşük yasadım,bnde ruyamda bebk görüyorum ama cinsiyeti göremıyorum kıza benzetıyorum hayırlısı bakalım allah gönlümüze göre saglıklı,hayırlı evlat versın en önemlısı o

kizlar aralikda esimin dogum gunu biliyorum konu ile hic alakasi yok ama aralik sonunda ve ben koye tasindim icin merkez uzak oluyorum. yani hersey hep onceden halledip bi pasta isi sona birakabiliyorum. yapabilcem bir suru sey yaptim. ne yapacami bilmiyorum artik. bu zamanlarda halledemezsem bida asalarada inemicem. hic fikir verebilceniz varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…