2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dogumun her türlüsü sancılıdır, herkesin psikolojisi herseyi kaldiramaz, lutfen birbirimizi olumsuz hikayeler anlatip telaslandirmayalim. Sezeryan yada normal farketmez cesaret en büyük etkendir guzel bir dogum icin. Simdiden bana gelip insallah normal dogum olurda sezeryana kalmazsin diyen oluyor. Iyide bakalim ben normal istiyormuyum kimsenin hikayesi sizi etkilemesin her dogum farklıdır.

Eki Görüntüle 2055344 bu resim oldu galibatahminler gelsin
Anam bu kesenin içinde dik duruyor ya tam takla atarken denk gelmiş herhalde kuzum valla o baktığım nub görüntülerinde hep yatay duruyordu fetüs. Seninkinin tam genital nub bölgesine bacakları denk gelmiş göZükmüyor pek ama nedense fotoğrafa bakınca içimden erkek diye geçti bunu da söylemeden geçemiciiiimmm

kıpır kıpır durmadıki

Bebegin sekli ilk ultrasonda fasulye gibi ovalse kız daha cubuk gibi dikse erkek diyorlar dogrulugu varmi acaba

Alla

Allah yardimcin olsun canim. Bisey sorabilirmiyim 7. Haftada gitmissiniz tekrar 8. Haftada neden cagirmisti bana 1 ay sonra gelmemi soyledi ve merak ediyorum acikcasi

Teşekkür ederim hepinize. Başından beri sıkıntı vardı zaten 7. Haftada kalbi biraz yavaştı haftaya tekrar bakalım snra aylık kontrol dedi kısmet olmadı gittiğimizde gelişimi durmuştu

Bende senin gibi düşünüyorum.Herkesin acı eşiği, vücut yapısı, psikolojik yapısı farklı. Benim ilk çocuğum normal yolla ve normal doğumla gerçekleşti ama cok dikisim vardı haftalarca oturamadım dikişlerden. Simdi ikinci hamileliğim tüp bebek günü geldiğinde nasıl olursa öyle yaparız doğumumuzu. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalim

bana erkek gibi geldi canm

Bebegin sekli ilk ultrasonda fasulye gibi ovalse kız daha cubuk gibi dikse erkek diyorlar dogrulugu varmi acaba
Valla onu duymadım bir sürü şey var hepsi eğlence bana göre ama birşeyi cidden bilimsel olarak da merak ediyorum. Sorum enaz iki çocuğu olanlara: şimdi ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklıysa cinsiyette farklı oluyor mu? Ben mesela kızımda ohh maşallah hiçbirşeyim yoktu çok rahat geçti gebeliğim ne bulantı ne kusma ya ne biliiim hiç gebe gibi değildim. Ama bu bu çocuk beni benden alıyor. 10gündür kusuyorum günde enaz bir kez ki kusmayı hiç sevmem tutuyorum kendimi salsam her saat başı kusucam çok iştahsızım kokular beni öldürüyor karnım davul gibi şişti çok halsizim ayyy sayınca daha kötü oldum

Ayyy ayy 15 sene mi dedin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

zaten isin enterasan tarafi doguma yakin hazir oluyorsn. artik bi ciksın istiyorsn. nasil oldugu bile umrunda olmuyor. zaten ne kadar plan yapsakda bizim istedimiz olmuyo cogu zaman bende normale kendimi cok hazirladim. diyorum yani ameliyatli olmama ragmen bebek ve kendi bakimimi yapabildime gore Allah o gucu veriyor yani. bazilarimiz kotu gecmis olabilir benimki tamamen ruhsal çökuntuydu dogumdan çok. hic korkmadan girdim ameliyata bebegimede sevinemedim dusun yani oyle sinirliydim. belki hic birseyden ameliyat olmadim icin canim tatli gelmis olabilir sonrasinda . ama bunlar hep gecici zaten bak o lafa ragmen yine hamileyim. o tatli yavruyu gordunmu agri dusunmuyorsnki oyle. herseyi alip goturuyor sanki. insallah herkezin guzel dogumu olur. paylasiriz hastanemden ve doktorumdan cok memnunum Allah hepimize iyi doktor nasip etsn cok onemli

suan bende asiri merak ettim. demek ilk hamileline gore daha farkli yasiyorsun bu sefer. bende ilk hamilelimdeki gibiyim. hic hamilelik belirtisi yok biraz gobek dısinda ondada boyle rahattim simdide ayni seyleri yiyorum. o dada tatli bundada bunu cinsiyette cozeriz galiba

benim yengem bir yil once dogum yapti iki cocugundada dikis atilmis. bu bir yil once gitti hastanede oyle guzel dogum olmuski hic dikis atilmamis. dedi beni rahatlatan yasam kocu vardi dedi. plates topu falan ilgileri oyle memnun kalmiski kadin sancisiz gitti 9 da 10da dogurdu yani Allah normal dogum edenlere boyle guzel dogum nasip etsin insallah

Benim de aynı böyle 5 aylık gibi ikinci gebeligim ama doğarsa inşallah ilk yaşayan bebeğim olacak

Can'ım epidural ve spinal arasında ne fark var?
Bir arkadaşım epidural normal Doğum yaptı. Çok memnunmuş. Ablası da öyle yapmış. Kesinlikle epidural normal Doğum yap diyor. Ama birçok kişi de çok riskli olduğunu kalıcı sıkıntılar olabildiğini söylüyor. Arkadaşımın belinde iğne yapılan yerde sadece bir hissizlik varmış. Spinali de ilk kez burda sizden duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…