- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.281
Anam bu kesenin içinde dik duruyor ya tam takla atarken denk gelmiş herhalde kuzumEki Görüntüle 2055344 bu resim oldu galibatahminler gelsin
Anam bu kesenin içinde dik duruyor ya tam takla atarken denk gelmiş herhalde kuzumvalla o baktığım nub görüntülerinde hep yatay duruyordu fetüs. Seninkinin tam genital nub bölgesine bacakları denk gelmiş göZükmüyor pek ama nedense fotoğrafa bakınca içimden erkek diye geçti bunu da söylemeden geçemiciiiimmm
Alla
Allah yardimcin olsun canim. Bisey sorabilirmiyim 7. Haftada gitmissiniz tekrar 8. Haftada neden cagirmisti bana 1 ay sonra gelmemi soyledi ve merak ediyorum acikcasi
Bende senin gibi düşünüyorum.Herkesin acı eşiği, vücut yapısı, psikolojik yapısı farklı. Benim ilk çocuğum normal yolla ve normal doğumla gerçekleşti ama cok dikisim vardı haftalarca oturamadım dikişlerden. Simdi ikinci hamileliğim tüp bebek günü geldiğinde nasıl olursa öyle yaparız doğumumuzu. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalimSezaryende 3 kez diye çok eskiden deniyordu ama şuan öyle bir kısıtlama yok. Normal Doğum yapmadığım için kıyaslama yapamam tabi ki ama sezaryenim rahat geçmişti ikinci günden itibaren hiç ağrı kesici bile kullanmamıştım sadece birkaç hafta kambur yürümüştüm dikişlerime bişey olur diye o da refleks olarak herhaldeya kızlar ben bu konuda kadınların rahat bırakılması şartlandırılmaması taraftarıyım. Kim nasıl istiyorsa öyle doğursun.biri diğerinden daha iyi diye bir durum yok.ben normal doğumda bebek çıkana kadar öldürün beniii dayanamıyorum diye ağlayan kadın da gördüm bu da travmadır. Ya da illa normal doğuracam diye 4kilo çocuğu çıkarmaya çalışıp bebeğim kafatasını çıkımda çatlatan çocuğa beyin kanaması geçirten de gördüm. Doğum ister normal olsun ister sezaryen başlı başlına komplike bir mevzu o yüzden kafanız rahat süprizlere açık olun,herşey planlı olacak hep istediğiniz olacak diye kurmayın. Bırakın süreç kendi ilerlesin
bana erkek gibi geldi canmEki Görüntüle 2055342 Bizimde dün kontrolünün vardı..minnak im büyümüş,kıpır kıpır elleri kolları oynuyordu.doktoruma hareket mi ediyor banamı öyle geliyor dedim doğru görüyorsun hareket ediyor dedi....çok şükür rahimde ki kanama alanım hiç kalmamış..doktora gidene kadar prulotona devam tedbir amaçlı.. bide resim ekliyorum nub a göre cinsiyet tahmini yapanlar vardı sanırım
Valla onu duymadım bir sürü şey var hepsi eğlence bana göreBebegin sekli ilk ultrasonda fasulye gibi ovalse kız daha cubuk gibi dikse erkek diyorlar dogrulugu varmi acaba
Ayyy ayy 15 sene mi dedin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHiç bişey hissetmiyorum canım..kanamam oldu 7.haftada önceki gebelik kaybı derken ona odaklanamadım sanırım..eşimin sezgileri güçlüdür hep kız diyor o..banada geçen rüyamda kızın diye seslendi birisi...açıkçası hiç farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin yeter..15 seneden sonra gelen mucizem
Annemde erkek tahmininde bulundu benim minnoş ultrasyon da hiç durmadı..annemin teorisine göre erkek çocuk erken oynarmışbana erkek gibi geldi canm
amin canım cümlemizeAyyy ayy 15 sene mi dedin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Dogumun her türlüsü sancılıdır, herkesin psikolojisi herseyi kaldiramaz, lutfen birbirimizi olumsuz hikayeler anlatip telaslandirmayalim. Sezeryan yada normal farketmez cesaret en büyük etkendir guzel bir dogum icin. Simdiden bana gelip insallah normal dogum olurda sezeryana kalmazsin diyen oluyor. Iyide bakalim ben normal istiyormuyumkimsenin hikayesi sizi etkilemesin her dogum farklıdır.
Valla onu duymadım bir sürü şey var hepsi eğlence bana göreama birşeyi cidden bilimsel olarak da merak ediyorum. Sorum enaz iki çocuğu olanlara: şimdi ilk gebelikle ikinci gebelik belirtileri farklıysa cinsiyette farklı oluyor mu? Ben mesela kızımda ohh maşallah hiçbirşeyim yoktu çok rahat geçti gebeliğim ne bulantı ne kusma ya ne biliiim hiç gebe gibi değildim. Ama bu bu çocuk beni benden alıyor. 10gündür kusuyorum günde enaz bir kez ki kusmayı hiç sevmem tutuyorum kendimi salsam her saat başı kusucam çok iştahsızım kokular beni öldürüyor karnım davul gibi şişti çok halsizim ayyy sayınca daha kötü oldum
Bende senin gibi düşünüyorum.Herkesin acı eşiği, vücut yapısı, psikolojik yapısı farklı. Benim ilk çocuğum normal yolla ve normal doğumla gerçekleşti ama cok dikisim vardı haftalarca oturamadım dikişlerden. Simdi ikinci hamileliğim tüp bebek günü geldiğinde nasıl olursa öyle yaparız doğumumuzu. Yeterki sağlıkla kucagimiza alalim
Inşallah sabırsızlıkla bekliyorumAllah nasip ederse bebişi kucağımıza aldıktan sonra bir gün hikayemi paylaşırım..umutsuz çiftlere umut oluruz belki
Ahmet davutoğlu nun karısı Sare Davutoğlu Can'ım.masallah merak ettim adini belki bizde 4 dusunuruz
Benim de aynı böyle 5 aylık gibi ikinci gebeligim ama doğarsa inşallah ilk yaşayan bebeğim olacakAslında 62 kiloyum.zayıf mı görünüyorum sanırım ikinci olduğu için hızlı çıktı. Doktor normaldir iç karnın dardır diyo da. Bilemedim. :)
Sürekli böyle gaz gibi de durmuyor ama bilmiyorum :) tesekkür ederim balık etliyimdir aslında. Benim gibi erken çıkan var mı merak ettimAnnem utanmasa inanmicak 9 haftalık olduğuna :)
Çatlak için kullandığım yağı sürüyorum o yumuşatıyor fakat acısı geçmiyor işteNemlendirmeyi denedin mi? Arada hametan sürüyorum, bazen vücut losyonu nemsiz olunca daha fena acıyor. Ama göğüs pedini deneyebilirsin faydası olabilir
Can'ım epidural ve spinal arasında ne fark var?Anam bu kesenin içinde dik duruyor ya tam takla atarken denk gelmiş herhalde kuzumvalla o baktığım nub görüntülerinde hep yatay duruyordu fetüs. Seninkinin tam genital nub bölgesine bacakları denk gelmiş göZükmüyor pek ama nedense fotoğrafa bakınca içimden erkek diye geçti bunu da söylemeden geçemiciiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?