2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Meme dokusunda tuhaflık olan meme ucu kabarmaları yaşayan var mı aranızda ? Pötür pötür oldular dünden beri açıp açıp bakıyorum normal mi ? Ha büyümesi koyulaşması ağrı yapması okey de , uçlarında parça parça görünüm ve kenarlardaki kabarcıklar canımı sıkmaya başladı bide kaşınıyor

çok üzgünüm , hakkında hayırlısı olsun inşallah .

Çok haklısın , Doğum süresi kontrolünü doktor yapmayacak diye korkan onlarca insan var , maalesef. Buda sezaryana yönlendiriyor benim de tüp bebek doktorum sezeryan olur diyor ben istemiyorum, zaman

Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremedim çnkü maalesef 7.Haftada kalp atışını duyduğumuz bebeğimizin 8. Hafta kalp atışı ve gelişimi durduğu için geçen hafta kürtaj oldum çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum hepinize güzel hayırlı doğumlar diliyorum

Yaa böyle haberler gelince çok kötü oluyorum rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Geçmiş olsun Allah sabır versin

Alla
Allah yardimcin olsun canim. Bisey sorabilirmiyim 7. Haftada gitmissiniz tekrar 8. Haftada neden cagirmisti bana 1 ay sonra gelmemi soyledi ve merak ediyorum acikcasi

Ah sendemi canım yaa geçmiş olsun rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişi kucağına almak nasip olsun

Canım çok üzüldüm
Geçmiş olsun. Herşeyde bi hayır vardır. En kısa zamanda kavuşursun inşallah tekrar. Stres yapma üzmemeeye çalış kendini

çok üzgünüm , hakkında hayırlısı olsun inşallah .

Yaa böyle haberler gelince çok kötü oluyorum rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin Geçmiş olsun Allah sabır versin
Sağolun arkadaşlar, lütfen üzülmeyin siz. Bebekleriniz hissediyor. Rabbim beterinden saklasın, geçecek inş. İyi olacağız bizde.

cok uzuldum. Allah sen hazir oldugunda saglikli sihatli kucana nasip etsin insallah.

arkadasim Allah sabir versin tez zamanda tekrar insallah bu mutlulugu yasarsin ve insallah bu sefer kucana alirsin.

Aynısı bende de var bide tatlı tatlı kaşınıyor kaşıyınca da acıyor

hanimlar gercekden bu uc ay cok onemli. aramizdan ayrilan cok olmaya basladi. Allah hepsine sabir versin. tez zamanda yeniden hamile kalip insallah kucaklarina alirlar. bu uc ay dikkat edilmeli ben bile hala korkuyorum. ben dusugumu kaybetmeseydim. muhtemelen 5 gun sonra felan dogumum olacakdi. insallah bu surecei hep beraber atlatiriz. sag salim uzun hayirli mubarek bir sekilde kucamiza aliriz. insallah daha eksilmeyiz

Geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda gönlüne göre olur herşey

Geçmiş olsun , dilerim Rabim tez vakitte gönlünüze göre gelişmeler versin

bende sezeryanin normal doguma gore daha agir oldugunu dusunuyorum. tamam doguma kadar nomal dogumda agri var. ama sonucda o taraflarin dogal olarak bebek icin aciliyor bazilarina kesik bile atmiyolar bazilarina atiyolar. ama ameliyatta yarim insan oluyorsn. 7 kat kesiliyorsn. her ameliyatta risk daha artiyor. dogum hakkin 3 iniyor. enfeksiyon risk ondada var. ben ameliyta oldumda hastaneden cikmadan igne yaptirdim. eve gelince merdiven cikmak kolay olsun diye ama cikis islemleri uzun surdu. eve gelince arabadan bacaklarimi oynatamiyordum. ilac etkiai gecmisti. inerken bi aglama baaladim agridan oynatamiyorum diye. ama bende beni bakan olmadigi icin hem bebekle hem kendimle ilgilenmek zorunda kaldim. bide sezeryan oldum uyandimda bi kac saat heryer bembeyazdi goremedim kimse herkez sesinden tanidim. simdi sipinal dusunuyorum korkularimda var tabi bakalim nasil gececek birbirimizi korkutmaylim gecici bi surec yasicaz bunu. bide herk3z ikinci sezeryanin daha kolay oldugunu soyluyor

Can'ım çok sağol. Çok güzel açıklamışsın. Tecrübe ve normal doğumu destekleme noktasında eşim Nisa hastanesini istiyor.
Oradaki doktorun da fikrini merak ediyorum.
Normalde rahim ağzım çok dar. Transfer esnasında bile çok acı çektim. Dr çok zor girdi içeri. Hatta ilk tedavimde 3. Gün transferi yapamadı 5. Güne kaldı.
Umarım bunun bir etkisi yoktur normal Doğumda.

Bizim bir tanıdık 6 çocuk dünyaya getirdi. Hepsi sezaryenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…