2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün kayınvalidemin doğum günüydü ama zehir oldu
O kadar çok ağladı ki sürekli memede durdu
Ben de ağladım beni sakinleştirmeye çalıştılar
Aldılar bebişim ama durmuyo ki kimsede
Her seferinde sakin olcam diyom ama etini koparmışlar gibi ağlayınca gücüm kalmıyo
Zar zor uyudu kucağımda getirdim direkt yattık
Ne üstümü değiştirdim ne tuvalet ne diş fırçalama
Banyo da yaptıramadım ki çarşambaya kadar yaptıramıcam işitme testi var
11 4. Buçuk arası emdi uyudu hep ama 4 buçuk sonrası gaz sancısı oldu
Atak dönemi mi diye baktım değil sanırım
Bugün 40 ı çıkıyo.. mucize olmayacak bizde belli
İçimş dökmek istedim
Herkes sen bu bebek için nelere katlandın ağlama allahın gücüne gider diyo
Ama benim de canım var.. güçlü değilmişim onu anladım
Ama size yine de benim güzeller güzelimin fotosunu atayım

Tamamen bizde de durum bu şekilde. Sütüm var ama akşama doğru azalıyor yetmiyor. O anda mama veriyorum 60 cc.sonra sıvı şeyler tüketip 2-3 saat sonra emziriyorum
Ben de öyle Can'ım. 60 cc veriyorum ne zaman Bu durum yaşanırsa.
Anne kuzusu göğsümde pek mutlu ya emiyor ya uyuyor. Saçlar sarıya mı dönüyor ne ayni baba oldu bu bebişEki Görüntüle 2160801
Ya yerim ben bunu koca adam
Artık yenidoğan hallerinden çıkıp bebek oldular iyice. Bizimki de çok seviyor omuzu. Ben de bayılıyorum orda yatırmaya. Ama hiç iş yapamıyorum. 5 dk öyle durup etrafa bakılmıyor. Hemen mıZ mıZ. En azından anakucağında dursa yanımda yemek falan yaparım ama Yok.
Canımmm saçlarını kestirdiniz mi siZ?
Maşallah sana Melinda yaa ne tatlısın ağzını burnunu yesinler senin

maşallah kuzuya

sofiarya biz de emzik olarak avent free kullanıyoruz. Eczaneden aldık çok çeşidi yoktu. Gece emziği kolay bulmak için fosforlusu var :) çok güzel.ben alamadım sen al bari:) Eki Görüntüle 2160728
Ay avent almadığıma çok pişmanım şuan bu damaklı çocuğun ağzına sığmıyor resmen bugğn alacam bu gece parlayanını görmedim ama burda ebebekte yok muydu acaba? Malum 4gğndğr emzik reyonunu ezberledim artık. Bi tekrar bakayım gece parlaması iyiymiş bulmak açısından

Sigara diyon süte geçer mi kiz burnumda tütüyor
Bununla ilgili yazmıştım aslında tabiii ki süte geçiyor hatta gebelikte plasentadan süzülüp bebeğe gidiyor ama emzşrşyorken direk süte geçiyor arada hiç bariyer Yok. Nikotin sıkıntı bağımlılık açısından ama onunda bağımlılık için belirli bir eşik değerin üzerinde alınması gerekiyor,kimi doktorun gğnde bilmem kaç taneye kadar izin vermesinin sebebi de bu. Ben sigaranın tek başına bütün kötü şeylerim müsebbibi olduğuna inanmadığımdan çok ta kasmıyorum,günde 1-2 tane bazen iki üç gğnde 1 tane içiyorum. Bu benim salaklığım o ayrı, bilimsel bir bildiğim şey Yok yani tamamen keyfi davranıyorum bu konuda niyeyse yak bi sigara diye de lafın gelişi söyledim he. Buarada. Sonuçta ortada zararlı mı değil mi ne bok olduğu belli olmayan bir meret var içmemek en iyisi leş gibi kokuyor zaten

Yaaaa bu tam ısırmalık ve öpmelik oofff maşallah, nasıl durursun öpmeden mıncıklamadan yaaa :) maşallah

Yani sertlik kanallardaki tıkanmaya bağlıysa bebek tam boşaltamayacagından hızlı dolup sertleştir ki muhtemelen öyledir tam boşalamıyordur. Sen iç lesitin zaten kimseye bi zararı Yok ilaç olmadıgından. GNC diye bir markanın da var diye biliyorum ama o markayı bulmaz daha zor olur sanırım. Böyle sporcu gıdaları satan bir marka AVM lerde mağazası var genelde

Şimdi şöyle süt bazen Sudan yoksun yoğun kıvamlı olduğunda kanalları tıkayabiliyor. Bu durum sonraki aşamada mastite sebep oluyor hatta. Lesitinin yaptığı ise sütün su tutuxuluğunu arttırıp kıvamını inceltmek böylede akıp gidiyor tıkanan kanallardan. Gıda takviyesi olduğu içinde bebeğe herhangi bir zararı Yok, soyadan elde ediliyor zaten. Sütün artsın diye incir yemek gibi birşey bu da.sen süt neden sağamıyorsun? Bebek nasıl besleniyor?

Üff yaa walla habire sağmaktan inek moduna geçtim bugün bir sorayım eczaneye inşallah satıyordur hemen alcam canım

Canim kotu dusunme sakin bircok kisi de ne dogum lekeleri var, doktorlar hep ihtimalden bahsediyor birsey cikmayacak dua ederiz tabiki de Allahim tum bebeklere saglik versin kuzeycigine de

Biz yine kırk uçurma seromonisi yaptık :) alışkanlık kazandık 60lar 80ler yaparız diye korkuyorum :) şaka maka 40 gün olmuş zalimsin zaman

Ya benim sol mememde daha az süt var sanırım
O hep yumuşacık diğeri setleşiyo
Bebeğim onunla daha fazla cebelleşiyo
Yutkunma sesi de daha az duyuyorum
Sıkınca fışkırıyo halbuki
Bu cebelleşmeyi doktora sordum karnı tok diye yapıyodur dedi ama açtı yani ilk o memeyi verdim
Sağmak da istemiyom az çıkçak moralim bozulcak diye
Napsam acaba, şimdi diğer memeyi güzel güzel emiyo

Canim kotu dusunme sakin bircok kisi de ne dogum lekeleri var, doktorlar hep ihtimalden bahsediyor birsey cikmayacak dua ederiz tabiki de Allahim tum bebeklere saglik versin kuzeycigine de
Oyyy çok sagol teyzesi inşallah dediğin gibi tüm bebekler sağlıklı sıhhatli boş gülücüklü olurlar

Çok tuhaf hissediyorum.Artık hamilede değilim loğusada değilim.Artık normal bir insanım :)
hic oyle normal fln degilim ben walla. 45 gunluguz dun bir aglama krizi gecirdim evlerden uzak. uykusuzluk, yorgunluk, yetememe hissi, yalnizlik, evin/benim sefilligimiz, kizin aglamasi... ust uste bindi. 40 gun gecti ama ne bana ne de bizim kiza sihirli degnek degmedi maalesef, dua ediyorum sadece

kızlar gaz sancisi icin başarılı cözümleriniz neler? kızım sabahtan beri kasila kasila top gibi oldu..masaj yaptim..1 damla rezene cayi verdim..havlu isitip karnina koydum..poposuna zeytinyagi surdum..az cok gaz yapti ama hala kasilıo sanki..garibim aglamiyo da ama homur homur ıkınıo..yapsa kurtulacak

Bazen banyo iyi geliyor benimkine. Karnına zeytinyağı yağı sürüyorum yumuşatıyor. Ağzına bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Faydasını gördüm dene istersen canm

Kizlar aglama krizlerimiz gun gectikce artiyor dun aksam artik cocuga bir sey oluyor diye acile gittik doktor cigerlerini falan dinledi hicbir seyi yok gaz sancisi cekiyor dedi bikac hareket gosterdi hicbir sey kullanmaniza gerek yok dedi
Bugun sabahtan yine tam iki bucuk saat aglama krizi Zaten ben de dayanamayip agliyorum sonunda
Simdi uyudu zar zor ama o uyurken bile kulagima surekli aglama sesi geliyor kalkip bakmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…