2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir doktor arkadaş normal doğum daha sağlıklı ama sezeryan daha güvenilir bebek için dedi normal doğumda bebek ölümü allah korusun istatik olarak fazla dedi oyuzden doktorlar sezeryani tercih ediyolarmis

Merhaba nub teorisinden anlayam var mi 11 haftalik bebekte cinsiyet tahmin edilebiliyormus ama ben pek anlayamadim

Eklentiler

• IMG_7604.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullananlar normal doğum yapamaz mı illa sezeryanmi olmalıyız. Bilgisi olan varmi
Bende sulandirici iğne kullanıyorum bakıyorum hep sezeryan yapiyolar riske atmamak için sanırım bi doktora sordum illa sezeryan mi olmak gerek diye yok son anda belli olur o herşey normal giderse normal de olabilir dedi. Ama ben de şunu merak ediyorum bir hafta önce iğneyi keserse bebeğe kan gider mi iğnenin etkisi 24 saatmis sorun olmaz mi Allah korusun

Bir doktor arkadaş normal doğum daha sağlıklı ama sezeryan daha güvenilir bebek için dedi normal doğumda bebek ölümü allah korusun istatik olarak fazla dedi oyuzden doktorlar sezeryani tercih ediyolarmis
Evet öyle maalesef. Rabbim herkesi korusun. En acısız doğumlar nasip etsin.

Epidural ile spinal arasındaki fark anestezi için girilen yerin farklı olması. Uyuşturulan sinir alanları farklı. Epidural daha yüzeysel o sebeple pump lı olur genelde sen ağrı hissettikçe pump a basarsın anestezi gelir.normal doğumlarda hep bu yöntem kullanılır Spinal daha derin omurilik korduna daha yakın, genelde ameliyatlarda kullanılır sinirleri daha sert bloke eder bölge itibariyle ve his uzun süre hiç olmaz.farkları bu. Risklere gelince kesinlikle genel anesteziden daha riski ama ehil ellerde yapılırsa da çok konforlu.

Igne 1 hafta evvel degil 1 gun evvel kesiliyor coraspin 32.hafta da bırakılıyor.ilk gebeligim bu biçimde devam etti. Simdi yine aynı surecteyim hibor3500 igne oluyorum her gün göbekten

Benim kanamadan sonra coraspini bıraktırdı doktorum, bir bildiği vardır diyip kafama çok takmamaya çalışıyorum
Bu arada benim hiç belirtim yok nerdeyse ya, sadece 2 gün başım ağrıdı.. bulantı mulantı hiçbişi yok

Yas negüzel işte olmasın zaten bulantın insana katlanırmış gibi geliyor ama 1 haftadır kusuyorum ruh sağlığım bozuldu nerdeyse ben de geçse de keyfini çıkarsam gebeliğin diye dörtgöz bakıyorum. Kızımda ne kadar rahattım hoplaya zıplaya gebelik geçirdim bu karnımdaki bi değişik, çıksın hele dışarı poposuna yicek şaplağı haberi yok

Yok zaten ilk bebek hic onemi yok ama merak iste. Bide herkes senin kesin erkek olcak dedi ben de oyle hissediyodum. Bakalim bi dahaki kontrole belli olur heralde
Aaa ilk bebekse dediğin gibi insan bütün tekliflere açık oluyor erkek erken gösterir diyorlar 1 aya belli olur

İnsan sorguluyor kendini benim neden bulanmıyo yaa diye ama illa bulanacak diye de bi durum yok tabi annelik ne kutsal ya, daha doğmadan tüm hayatın o oluyo, her şeye bir anlam yüklüyosun
Hepimiz çok sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah

Çok sağol Can'ım. İkisinde de risk aynı sanırım aşağı yukarı. Ben sezaryen olursam genel anestezi ile olurum herhalde Diğerlerine cesaret edemem gibi geliyor.

oluyo vala cok midem bulandığı için beslenemediğini düsünüyom
Ilk uc ayda bebek her sekilde beslenirmis. Sivi alimina dikkat edin. Biraz ayran yada sut icmeye calisin.

Sanırım fenna halde grip oluyorum dünden beri basım çatlıyor gözlerimde aynı kemiklerin ağrıyor resmen bir üşüyorum bir sicakliyorum uykum var uyuyamıyorum fenalardayim
Gecmis olsun. Atesinizi takip edin cok yukselmesine izin vermeyin. Yukselirse aninda mudahale edin. Soguk dus alin ya da Tylenol diye bir ilac var ates dusurucu. Onu kullanabiliyoruz.

Benim de sizin gibi. Hamile pantalonu giyiyorum.

Suc ortagi bulamazsiniz. Artik fi sultan bile duydu sigaranin zararlarini be birakti. Bence bebek bundan cok daha fazlasini hakediyor. Hadi biraz daha sikin dikisinizi ve tamamen birakin. Burada birakmak isteyenlere bir litrelik su sisesi veriyorlar. Sigara istediginizde once bir litrelik suyu icip yarim saat bekliyorsunuz. Gecmezse isteginiz o zaman iciyorsunuz. Deneyin belki sizde de ise yarar.

Ayrica daha da ikna edilmek isterseniz ablama bursa da acik kalp ameliyatlarina giriyordu. Hemsire. Sigara icen kisi nin gogsu kesildiginde islak kulluk kokusu basarmis ameliyathaneyi. Ayrica doktorlar daha kotu davranirmis sigara icene. Yani dusunsenize bebeginiz o koku icinde buyuyor. Siz en iyisi firsat but firsat artik birakin.

Ben. Yazacaktim buraya unutuyorum. Kasintidan olecegim. Esimin egzama kreminlerini suruyorum care etmiyor. Bazi kisimlar Kuru Kuru kabuk oldu. Bazi kisimlar hala sis ve daha koyu kirmizi renkli. Ben genc kizkende olmustu iki kez. O yuzden ucuncuye tekrarliyor sandim. Ama hatirlamiyorum doktor ne demisti o zmn. Cildiracagim.kasirken aciyor kasimadan duramiyorum. Is yerinde bile Tek elim surekli gomlekten iceri gidiyor.

Nemlendirmeyi denedin mi? Arada hametan sürüyorum, bazen vücut losyonu nemsiz olunca daha fena acıyor. Ama göğüs pedini deneyebilirsin faydası olabilir
Losyonlar hafifletiyor ama gecirmedi beni. Cildirmak uzereyim.

Hediye fikri mi istiyorsunuz? Ne severki esiniz?

Merhaba nub teorisinden anlayam var mi 11 haftalik bebekte cinsiyet tahmin edilebiliyormus ama ben pek anlayamadim
cok karisikti for. Ben bebek nerede goremedim. Baska foto var mi?

kanama dursun diye biraktirmistir. Bir daha gittiginizde sorun yeniden baslamanizi istiyorsunuz mu?

Hanimlar goguslerim o siskinlik agrisi hala geri gelmedi. Ama mide bulantilarim yoklamaya devam ediyor. Umarim bebegim iyidir. Doktor randevum ayin sonunda dayanamiyorum. Iki tane sepsert beyaz sac telim oldu stresten. Birinci anten gibi dikiliyor

Bebegini kaybeden annelere cook gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bebegini olur. Ben de cok korkuyorum.

Haklısın ateslenmisim bugün daha iyiyim sadece gözlerimi sağa sola çevirirken zonkluyor o kadar neden olur bu ateş gripte değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…