2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Beni anlatiyorsun canim ya.tsh in kac cikti bu arada?benim 0 ,46cikti.yani hizli calisiyor.Buda mide bulantisi 've istifraya neden oluyor.gebelikte beta hcg yuksekligine bagli tiroid hizli calisiyirmus gibi gorunebilirmis.bu noktada serbest T3 've t4 hormonlarina bakilmasi gerekiyormus.onlar normalse tsh taki yukseklik gebelige bagli denilebiliyormus.tabi hastalik anlaminda da tiroid hizli calismasi durumu olabiliyormus.tiroidler cok iyi takip edilmeli.cekinerek yazdim kesin Sen biliyorsundur meslegin geregi ama belki baska birine faydasi olur dedim.bide genelde karisitiriliyor .tsh degeri sayisal olarak yuksek cikarsa tiroid yavas calisiyor ,dusuk cikarsa hizli calisiyor anlamina gelirmis.yavas calismasi durumunda da ilac kullanmak gerekirmis.paylasmak istedim herkesle.Senin araciliginla.

Benim ki sizin ki kadar değil ama kaşımamayı öneriyolar. En azından tırnak uçlarıyla lakin çok tatlı kaşınıyor kaşımamak elde değil büyüdüğü için çatlamayı da engellemek için sürekli hafif masaj ve sık sık nemlendirme şart

Negüzel yazmışsın çok teşekkürler tsh t3 t4 değerim normaldi 1ay olmadı baktıralı ama belki de değişmiş olabilir ptesi tekrar bir baktırayım yaa çok iyi olur

En kesini ayrintili ultrasonda belli olur heralde ondan once bisey de alamicaz zaten
Aaa onda belli olur diyorsan benim 11+4 randevum var perinatologa hem ikili test hem ayrıntılı ultrason yapılacak dediler onu da anlamadım gerçi ayrıntılı 20-24 haftalar arası yapılıyordu bu ne şimdi dedim ama ahahah belki gözükür ozaman 31 ekim de

Kızlar çok geçmiş olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah. Ne güzel ki hamile kalabiliyorsunuz gerisi hallolur inşallah.

Evet ya hiç belli olmuyor o kısmet işi bence. Bend çok korkardım sezeryandan normal Doğum için herşeyi denedim meğer 2 tur kordon dolanmış ısrar etsem belki olumsuzluk yaşanacaktı. Ve inanır mısınız okadar rahattıki.
Sezeryanda spinal yaptırdım bebeğimin çıktığı anı gördüm kokladık birbirimizi ne ağrım sızım oldu, ilk gece geçti iyileştim. Herşey psikolojik bence , sonra çok kızdım beni korkutanlara.

Merhaba nub teorisinden anlayam var mi 11 haftalik bebekte cinsiyet tahmin edilebiliyormus ama ben pek anlayamadim
Nub a göre kesin erkek hayırlı olsun

Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.

Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Çok çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah

Igne 1 hafta evvel degil 1 gun evvel kesiliyor coraspin 32.hafta da bırakılıyor.ilk gebeligim bu biçimde devam etti. Simdi yine aynı surecteyim hibor3500 igne oluyorum her gün göbekten
Cevap için teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla olur kucagimiza alırız hepimiz

Iki oglum var ikisindede belirtiler aynı idi ama bu çok farklı hiç hamileymişim gibi değil ya çok normal sıradan bir hayat gibi bende siz gibi dusundum acaba cinsiyet degisince belirtiler de degisir mi öyleyse eğer inşallah bu kızdır

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Sağlıklı hayırlı bir gebeliğiniz olsun tekrardan inşallah. Düşük sonrası sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksek oluyor

Aynı dertten yanıyoruz , ben bugün akşam tak etti artık sıcak su ile ıslatıp sıktığım bir avuç pamuk ile sildim ardından makyaj temizleme pamukları vardır ya kare büyük onları sütyen içine koydum biraz rahatladım . Uyumadan tekrar pamuk ile Silicen şimdilik çare buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…