2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Cok gecmis olsun. Kisa zamanda sagliklinbir bebeginiz olsun.
Bugun cok fazla kotu haber aldik. Umarim bu sonuncudur.

aynen hediye fikri ya cok sey yaptim. artik yapcam seylerin o kadar etkili olacani dusunmuyorum. gecen sene yaptim daha duyguluydu hem manevi degeride coktu baya etkilemisti. benimki neyi sever dersen sadece bmw arabalari ki almamamda ne takim tutar ne tezbih yani bi araba hastasi o kadar

Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.

ne dicemi bilmiyorum. Allah sabir versin. tekrarini sorunsuz kucama nasip etsin. insallah bi sureci cabuk atlatirsn kendini uzme lutfen insallah bundan sonrakinde mutlulunu cok yasarsn

Bebeğini kaybeden arkadaslarima sabırlar diliyorum. Sizin yaşadığınız sıkıntıları ilk bebeğimi kaybettiğim için çok iyi anlıyorum

Kızlar kendi kendime nazar değdirdim. Hic midem bulanmadi dedim. Dün gece den beri midem hem ağrıyor yaniyor, hem şişik birde çok bulandı bir ara kustum. Bugün acile gideyim dedim. Memleketimdeki ilçe hastanesine geldim ama burda mide bulantısini kesecek ilaç yokmuş. Sadece serum takıldı. Birde şurup verdi. Halsizligim hâlâ devam ediyor. İstanbul a donucem yarın orda gidicem artık doktoruma.

Gorusmek üzere.

Sulandırıcı iğne nedir ne için kullanılır
Hamilelikte kan akışı yüzde 50 civarında yoğunlaşıp yavaşlamıyormuş. Kan pıhtılaşması; kan akışı yavaş kanı normalden hızlı donan kişiler oluyor. gebelikte dahada yavaşladığı için bebek beslenemeyip ona yeterli kan gitmediği icin bebek kaybı meydana geliyor. Genelde 1.2 kayiptan sonra genetik arastirma sonucu öğrenilen bir durum oluyor malesef. Bu yüzden bizlere hamile kaldığımız da kan sulandırıcı iğne ve ilaç veriyorlar ki bebek beslensin kan akışı hızlı olsun diye.

Benim de 31 ekim ikili testim. Aynı gündeyiz

Spinal Harika bir duygu tavsiye ederim. Hemen emzirebildim aynı normal Doğum gibi.
Ne güzel Can'ım ya.
Spinal için çok olumlu şeyler duyuyorum. Epidural de de aynı durum söz konusu değil mi acaba?
Bir de uyuşmayanlar varmış. En çok ondan korkuyorum ben.

Sevdiği arabaların minyatürlerini bulabilirsen güzel bir hediye olur bence.
Hatta kumandalı falan olursa.
Bizimki çok seviyor kumandalı arabaları. Onlar için birçok parkta kulvar yapılıyor artık. Millet arabalarını yarıştırıyor. :))

Yaa ben de bu gogus agrisindan muzdaribim o kadar agriyo ki heleki geceleri uykudan kalkip 5 dkika oturup tekrar uyuyorum cok canm yaniyo ne zaman geciyo acaba

Canım akşamdan bir kuru kayısı ve bir ceviz içini bir bardak suyun içine koy sabaha kadar beklesin sabah suyu iç kayısı ve cevizi ye çookk faydasını göreceksin
Canm sabah aksam sut icsen.sirf ben bu kabizlik korkusundan sut hayatta icmem kakaolu sut iciyorum cok sukur hic kabiz olmadim.ki ben normalde en ufak bi patates yesem kabiz olurum ama bu sut cok ise yariyor cok sukur hic kabiz olmadim insallah da olmam

Cok gecmis olsun canm rabbim sabir versin ..

Aynı şekilde düşünüyorum.
Zorunluluk olmadığı sürece normal doğum yapmak isterim. Hayırlısı bakalım, inşallah o günleri görürüz.

Kızlar göbüşler ne alemde. Ya gören beni 4 5 aylık sanıyor normal mi bu kadar erken çıkması . Oğlumda 12. Haftadan sonra çıkmıştı
Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah

evet canım belli başlı farklar var epiduralde birşey takılıyor arkaya oradan ağrı geçmezse Ağrı kesici verilebiliyor tekrardan. Ama spinal kısa süreli ve tekrarlanamıyor. Epiduralde zar çevresine uygulanırken spinal direk zarın içine uygulanıyor. Epidural sonrası ağrı olmuyormuş çünkü Doğum sonrası tekrardan o bölgeden ağrı kesici yapılabiliyormuş ama baş ağrısı olabiliyor ve Ağrı için koldan serum girişinden ağrı kesici yapılıyor. Ben baş ağrısı yaşamadım zaten sezeryan süresi de belli. Epiduralin tamamlanma süresi daha uzun spinal daha hızlı etki ediyor diye spinal yapılmıştı bana. Her türlü uyanık olmak çok güzel, genel anestezide hemen uyanamıyorsun ve emzirme süreci uzayabiliyor. Bu benim kişisel tecrübem tabi :)

Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah

Oooo süper ya üçüz birtek siz vardınız sanırım ilk gebelik mi Peki , hayırlı olsun :))

Başın sagolsun canım, çok üzüldüm İnan, allah sabırlar versin.. ben de kaybetmiştim bebeğimi 6 ay sonra tekrar hamile kaldım inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla bebeğine yeniden kavuşursun

Herkese iyi aksamlar kaldigim yerden tum mesajlari okudum tabi hos haberler yoktu birkac arkadasimiz bebgini kaybetmis hepsine cok gecmis olsun diyorum teselli vermek cok zor cunku bende yasadim o ani kimse izah edemez o duyguyu ben tek teswlliyi rabbimde buldum senin emanetindi aldin vericek olan yine sensin diye hamdu senalar olsun ki kurtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kaldim ve kucagima aldim prensesimi insalh sizleeinde hayirli haberlerini yeniden aliriz dualrim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…