- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.341
Cok gecmis olsun. Kisa zamanda sagliklinbir bebeginiz olsun.Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Ahmet davutoğlu nun karısı Sare Davutoğlu Can'ım.
Çok pahalıymış ama.
Ilk uc ayda bebek her sekilde beslenirmis. Sivi alimina dikkat edin. Biraz ayran yada sut icmeye calisin.
Gecmis olsun. Atesinizi takip edin cok yukselmesine izin vermeyin. Yukselirse aninda mudahale edin. Soguk dus alin ya da Tylenol diye bir ilac var ates dusurucu. Onu kullanabiliyoruz.
Benim de sizin gibi. Hamile pantalonu giyiyorum.
Suc ortagi bulamazsiniz. Artik fi sultan bile duydu sigaranin zararlarini be birakti. Bence bebek bundan cok daha fazlasini hakediyor. Hadi biraz daha sikin dikisinizi ve tamamen birakin. Burada birakmak isteyenlere bir litrelik su sisesi veriyorlar. Sigara istediginizde once bir litrelik suyu icip yarim saat bekliyorsunuz. Gecmezse isteginiz o zaman iciyorsunuz. Deneyin belki sizde de ise yarar.
Ayrica daha da ikna edilmek isterseniz ablama bursa da acik kalp ameliyatlarina giriyordu. Hemsire. Sigara icen kisi nin gogsu kesildiginde islak kulluk kokusu basarmis ameliyathaneyi. Ayrica doktorlar daha kotu davranirmis sigara icene. Yani dusunsenize bebeginiz o koku icinde buyuyor. Siz en iyisi firsat but firsat artik birakin.
Ben. Yazacaktim buraya unutuyorum. Kasintidan olecegim. Esimin egzama kreminlerini suruyorum care etmiyor. Bazi kisimlar Kuru Kuru kabuk oldu. Bazi kisimlar hala sis ve daha koyu kirmizi renkli. Ben genc kizkende olmustu iki kez. O yuzden ucuncuye tekrarliyor sandim. Ama hatirlamiyorum doktor ne demisti o zmn. Cildiracagim.kasirken aciyor kasimadan duramiyorum. Is yerinde bile Tek elim surekli gomlekten iceri gidiyor.
Losyonlar hafifletiyor ama gecirmedi beni. Cildirmak uzereyim.
Hediye fikri mi istiyorsunuz? Ne severki esiniz?
cok karisikti for. Ben bebek nerede goremedim. Baska foto var mi?
kanama dursun diye biraktirmistir. Bir daha gittiginizde sorun yeniden baslamanizi istiyorsunuz mu?
Hanimlar goguslerim o siskinlik agrisi hala geri gelmedi. Ama mide bulantilarim yoklamaya devam ediyor. Umarim bebegim iyidir. Doktor randevum ayin sonunda dayanamiyorum. Iki tane sepsert beyaz sac telim oldu stresten. Birinci anten gibi dikiliyor
Bebegini kaybeden annelere cook gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bebegini olur. Ben de cok korkuyorum.
Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Hamilelikte kan akışı yüzde 50 civarında yoğunlaşıp yavaşlamıyormuş. Kan pıhtılaşması; kan akışı yavaş kanı normalden hızlı donan kişiler oluyor. gebelikte dahada yavaşladığı için bebek beslenemeyip ona yeterli kan gitmediği icin bebek kaybı meydana geliyor. Genelde 1.2 kayiptan sonra genetik arastirma sonucu öğrenilen bir durum oluyor malesef. Bu yüzden bizlere hamile kaldığımız da kan sulandırıcı iğne ve ilaç veriyorlar ki bebek beslensin kan akışı hızlı olsun diye.Sulandırıcı iğne nedir ne için kullanılır
Benim de 31 ekim ikili testim. Aynı gündeyizAaa onda belli olur diyorsan benim 11+4 randevum var perinatologa hem ikili test hem ayrıntılı ultrason yapılacak dediler onu da anlamadım gerçi ayrıntılı 20-24 haftalar arası yapılıyordu bu ne şimdi dedim amaahahah belki gözükür ozaman 31 ekim de
Ne güzel Can'ım ya.Spinal Harika bir duygu tavsiye ederim. Hemen emzirebildim aynı normal Doğum gibi.
Sevdiği arabaların minyatürlerini bulabilirsen güzel bir hediye olur bence.aynen hediye fikri ya cok sey yaptim. artik yapcam seylerin o kadar etkili olacani dusunmuyorum. gecen sene yaptim daha duyguluydu hem manevi degeride coktu baya etkilemisti. benimki neyi sever dersen sadece bmw arabalari ki almamamda ne takim tutar ne tezbih yani bi araba hastasi o kadar
Yaa ben de bu gogus agrisindan muzdaribim o kadar agriyo ki heleki geceleri uykudan kalkip 5 dkika oturup tekrar uyuyorum cok canm yaniyo ne zaman geciyo acabaBen de ekmeği azaltırım diye düşünürken mide bulantımı bastırdığı için ekmek arası peynir zeytinden, salatalıktan başka birşey yiyemiyorum, kilodan çok şişkinlik yapıyor bence ilk aylar, sebebi gaz sorunu ve sindirim problemleri gibi. Ama tartılmaya da korkuyorum, eski kıyafetlerim olmakla beraber göğüslerim şiştiği için sutyen giymek istemiyorum, hala acıyorlar kaçıncı ayda geçiyordu bu ağrı onu da unuttum.
Canm sabah aksam sut icsen.sirf ben bu kabizlik korkusundan sut hayatta icmem kakaolu sut iciyorum cok sukur hic kabiz olmadim.ki ben normalde en ufak bi patates yesem kabiz olurum ama bu sut cok ise yariyor cok sukur hic kabiz olmadim insallah da olmamCanım akşamdan bir kuru kayısı ve bir ceviz içini bir bardak suyun içine koy sabaha kadar beklesin sabah suyu iç kayısı ve cevizi ye çookk faydasını göreceksin
Cok gecmis olsun canm rabbim sabir versin ..Ben bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Aynı şekilde düşünüyorum.Biraz araştırdım da normal Doğum yapan çok az. Yani Yok denecek kadar. Aslında gebelik başlangıcı farklı sadece. Sonrası normal bir süreç. Her şey yolunda giderse yapılabilir.
Ayrıca her bebek her gebelik kıymetli bence.
Tüp ya da normal fark etmez ki.
Benim de çarşamba randevum. Doktoruma sorarım.
Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallahKızlar göbüşler ne alemde. Ya gören beni 4 5 aylık sanıyor normal mi bu kadar erken çıkması . Oğlumda 12. Haftadan sonra çıkmıştı
Üçüz mü maşallah: )Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah
evet canım belli başlı farklar var epiduralde birşey takılıyor arkaya oradan ağrı geçmezse Ağrı kesici verilebiliyor tekrardan. Ama spinal kısa süreli ve tekrarlanamıyor. Epiduralde zar çevresine uygulanırken spinal direk zarın içine uygulanıyor. Epidural sonrası ağrı olmuyormuş çünkü Doğum sonrası tekrardan o bölgeden ağrı kesici yapılabiliyormuş ama baş ağrısı olabiliyor ve Ağrı için koldan serum girişinden ağrı kesici yapılıyor. Ben baş ağrısı yaşamadım zaten sezeryan süresi de belli. Epiduralin tamamlanma süresi daha uzun spinal daha hızlı etki ediyor diye spinal yapılmıştı bana. Her türlü uyanık olmak çok güzel, genel anestezide hemen uyanamıyorsun ve emzirme süreci uzayabiliyor. Bu benim kişisel tecrübem tabi :)Benim de 31 ekim ikili testim. Aynı gündeyiz
Ne güzel Can'ım ya.
Spinal için çok olumlu şeyler duyuyorum. Epidural de de aynı durum söz konusu değil mi acaba?
Bir de uyuşmayanlar varmış. En çok ondan korkuyorum ben.
Sevdiği arabaların minyatürlerini bulabilirsen güzel bir hediye olur bence.
Hatta kumandalı falan olursa.
Bizimki çok seviyor kumandalı arabaları. Onlar için birçok parkta kulvar yapılıyor artık. Millet arabalarını yarıştırıyor. :))
Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah
İnşallah kuzu, bakalım daha ne değişimler görcezÇok hoşsunumarım daha da artmaz acıları
Başın sagolsun canım, çok üzüldüm İnan, allah sabırlar versin.. ben de kaybetmiştim bebeğimi 6 ay sonra tekrar hamile kaldım inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla bebeğine yeniden kavuşursunBen bebegimi kaybettim. Bugun rutin kontrolde ogrendim. Buyuk sok yasadim 10+5 iken gelişimi durmus. Kalbi atmiyordu. Ptesi kurtaj olacagim. Uzunca bir sure buraya ugramayi dusunmuyorum. Allah herkese saglikli gebelikler nasip etsin.
Saol canm allah razi olsunOooo süper ya üçüz birtek siz vardınız sanırım ilk gebelik mi Peki , hayırlı olsun :))
Evet cok sansliyim elhamdulillah.. 3 melegimi kaybettim rabbim bi anda 3 melek daha verdiÜçüz mü maşallah: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?