2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya sana bir sorum var benim sat 4 ağustos fakat ben spirali 17 ağustosta çıkarttırdım şimdi benim gebeliğimi neye göre hesaplamam gerekiyor hangi tarihi baz alicam ultrasonda sata göre 10 gün geride olmasını. Sebebi spirali cikarttirma tarihimmi cvp için şimdiden saol

Iki dogumumda da her nedense cesaret edemedim genel anestezi aldım. O anları görmeyi isterdim ama korku da fazlaydı açıkçası. Ama iki çocuğumu da yarim saat içinde emzirdim çok şükür, bu doğumu da yine genel anestezi ile isterim, sizin gibi cesaretlilere de hayranım ayrıca

Maşallah ne güzel ya emzirebilmek çok güzel bir duygu yine nasip olur inşallah. Spinal de yaptıkları iğne kola yaptıklarından daha ağrısız bence. Zaten o an heyecandan korkuyu hissedemiyorum sanırım. Genel anestesizi deneyimim YOk tamamen duyulanlar ve başkalarının yaşadıkları. OyÜzden haklısın kişiden kişiye değişiyordur.

Genel nasil biliyor musun masaya yatıyorsun kolundan iğneyi enjekte ettikleri anda ayak uçlarından kafana doğru gelmeye başlayan yoğun bir ilaç kokusu ama bu dediğim olay saliselik gerçekleşiyor pat bayılmışsın:) Sonra da müthiş bir karin acısı ile ayılmışsın ve bebeğin mucizen yanındaaaaa bu bana daha basit geliyor ama her türlüsü kötü işte allaha emanetiz hepimiz

ben ne yaptim daha önce biliyonmu kizimin uyurken elinin ölcusunu aldim. onu boyadim cizgilerine kadar kizimin eline benzettim. avuc ici ve elin ustu olarak sonra avuc icine yazdimki babacım dogum gunun kutlu olsun. seni cok seviyorum bir gun hayallerin gerceklesmesi dilegiyle iyiki varsin. deyip. o bmwnin minyaturunu aldim bi kutu yaptim. kendi hediyem haric kizim vermesi icin oyle hediye hazirladim. oyüzden onu nasil edebilirim bida farkli acaba

resmen ameliyat masasini hatirladim. o ilaci koluma verdiklerinde ayaklarima birsey gitti sonra burnuma kadar yanma gibi karip kokulu birsey oldu. bana yasin kac kilon kac dediler sonrasi yok. sonra uyandimda agri hissettim cok ve aklima gelen tek sey aciyo demeye calismak igne yapsinlar diye. kiz dilim donmuyo. a diye kaldim hep a sonra onlar derin nefes al dediklerini hatirliyorum. ondan sonra odamdayim bebegim var ama karnimada kum torbasi gibi birsey vardi. heryer bembeyaz birsey goremiyorum herkez sesinden taniyorum. hele verdim tepkiye bak. yengem kizimi getiriyor diyo cok tatli kizin oldu ne hissediyorsn? ben diyorum hic birsey. bana koklatiyo ama battaniyesi diyo nasil kokuyo? diyorum deterjan. ama varya kendime gelince gozlerim acilinca onu bi aldim. daha koydurtamadilar o besik gibi sepete. hep gogsumun ustunde kaldi. eve gelince bile besigine koyamadim 15 gun gece resmen nobet tuttum ezeriz onu diye. ne gunlerdi.

Çok teşekkürler , yeni bişey öğrenmiş oldum .
Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

gunaydin arkadaslar spinal dogum yapanlardan biriyim benim belimden igne vurup uyusturdular karnimi kestiklerini hissediyordum ama agri yoktu dikis atilirken oglumu gordum yanimdaydi dogumdan sonraki 1 saat agrim olmadi ama uyusukluk gecmeye baslayinca agri olmaya basliyir tabi yine ayni sekilde dogum yapar miyim bilmiyorum ama bakalim nolcak..

Günaydın kızlar bende spinal anestezi oldum çok memnundum drumun eli çok hafifti hiç yatma sürem olmadı allaha şükür şimdi yine kısmet olursa spinal istiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…