- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.361
maşallahYhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah
Aminnnnnn cumlemizin yavrusunu insallahmaşallahcanım Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Iki dogumumda da her nedense cesaret edemedim genel anestezi aldım. O anları görmeyi isterdim ama korku da fazlaydı açıkçası. Ama iki çocuğumu da yarim saat içinde emzirdim çok şükür, bu doğumu da yine genel anestezi ile isterim, sizin gibi cesaretlilere de hayranım ayrıcaevet canım belli başlı farklar var epiduralde birşey takılıyor arkaya oradan ağrı geçmezse Ağrı kesici verilebiliyor tekrardan. Ama spinal kısa süreli ve tekrarlanamıyor. Epiduralde zar çevresine uygulanırken spinal direk zarın içine uygulanıyor. Epidural sonrası ağrı olmuyormuş çünkü Doğum sonrası tekrardan o bölgeden ağrı kesici yapılabiliyormuş ama baş ağrısı olabiliyor ve Ağrı için koldan serum girişinden ağrı kesici yapılıyor. Ben baş ağrısı yaşamadım zaten sezeryan süresi de belli. Epiduralin tamamlanma süresi daha uzun spinal daha hızlı etki ediyor diye spinal yapılmıştı bana. Her türlü uyanık olmak çok güzel, genel anestezide hemen uyanamıyorsun ve emzirme süreci uzayabiliyor. Bu benim kişisel tecrübem tabi :)
Maşallah ne güzel ya emzirebilmek çok güzel bir duygu yine nasip olur inşallah. Spinal de yaptıkları iğne kola yaptıklarından daha ağrısız bence. Zaten o an heyecandan korkuyu hissedemiyorum sanırım. Genel anestesizi deneyimim YOk tamamen duyulanlar ve başkalarının yaşadıkları. OyÜzden haklısın kişiden kişiye değişiyordur.Iki dogumumda da her nedense cesaret edemedim genel anestezi aldım. O anları görmeyi isterdim ama korku da fazlaydı açıkçası. Ama iki çocuğumu da yarim saat içinde emzirdim çok şükür, bu doğumu da yine genel anestezi ile isterim, sizin gibi cesaretlilere de hayranım ayrıca
Maşallah sağlıkla hayırla kucağına al inşallah çok güzel bir duygu. Kesinlikle unutturur belki bir nebze kayıpları da :)Saol canm allah razi olsunyok 4. Gebeligim daha once 3 kaybim var.bu hayirli olur insallah
Genel nasil biliyor musun masaya yatıyorsun kolundan iğneyi enjekte ettikleri anda ayak uçlarından kafana doğru gelmeye başlayan yoğun bir ilaç kokusu ama bu dediğim olay saliselik gerçekleşiyor pat bayılmışsın:) Sonra da müthiş bir karin acısı ile ayılmışsın ve bebeğin mucizen yanındaaaaaMaşallah ne güzel ya emzirebilmek çok güzel bir duygu yine nasip olur inşallah. Spinal de yaptıkları iğne kola yaptıklarından daha ağrısız bence. Zaten o an heyecandan korkuyu hissedemiyorum sanırım. Genel anestesizi deneyimim YOk tamamen duyulanlar ve başkalarının yaşadıkları. OyÜzden haklısın kişiden kişiye değişiyordur.
Benim de 31 ekim ikili testim. Aynı gündeyiz
Ne güzel Can'ım ya.
Spinal için çok olumlu şeyler duyuyorum. Epidural de de aynı durum söz konusu değil mi acaba?
Bir de uyuşmayanlar varmış. En çok ondan korkuyorum ben.
Sevdiği arabaların minyatürlerini bulabilirsen güzel bir hediye olur bence.
Hatta kumandalı falan olursa.
Bizimki çok seviyor kumandalı arabaları. Onlar için birçok parkta kulvar yapılıyor artık. Millet arabalarını yarıştırıyor. :))
Genel nasil biliyor musun masaya yatıyorsun kolundan iğneyi enjekte ettikleri anda ayak uçlarından kafana doğru gelmeye başlayan yoğun bir ilaç kokusu ama bu dediğim olay saliselik gerçekleşiyor pat bayılmışsın:) Sonra da müthiş bir karin acısı ile ayılmışsın ve bebeğin mucizen yanındaaaaabu bana daha basit geliyor ama her türlüsü kötü işte allaha emanetiz hepimiz
Hamilelikte kan akışı yüzde 50 civarında yoğunlaşıp yavaşlamıyormuş. Kan pıhtılaşması; kan akışı yavaş kanı normalden hızlı donan kişiler oluyor. gebelikte dahada yavaşladığı için bebek beslenemeyip ona yeterli kan gitmediği icin bebek kaybı meydana geliyor. Genelde 1.2 kayiptan sonra genetik arastirma sonucu öğrenilen bir durum oluyor malesef. Bu yüzden bizlere hamile kaldığımız da kan sulandırıcı iğne ve ilaç veriyorlar ki bebek beslensin kan akışı hızlı olsun diye.
Günaydın 26. Cüzü alıyorum .Günaydın kizlar
19,20,21 ve 24, 25, 26 cüzler kaldi. Almak isteyen var mi?
Gunaydin ben kendim Kuran okumayi bilmiorum ama 20. Cuzu verirseniz anneme okuturum benim adima ole olursaGünaydın kizlar
Gunaydin ben kendim Kuran okumayi bilmiorum ama 20. Cuzu verirseniz anneme okuturum benim adima ole olursa
Tmm 20 ye de beni yazarmisin ozamanOlur cnm
Hayy masallah Rabbim sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı ucunu birden nasip etsinEvet cok sansliyim elhamdulillah.. 3 melegimi kaybettim rabbim bi anda 3 melek daha verdirabbim isteyen herkse nasip etsin insallah
Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?