2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim doktorum 12. Hafta ikili test için geldiğinde cinsiyeti söyleriz demişti. Gittiğimizde neyle karşılaşırız bilmiyorum ama demek ki o haftalarda belli olabiliyormuş. Cihaz be doktorun tecrübesi de önemli sanırım bu konuda.

ooo 12. haftada mı ayy keşke ben de 11+4e aldım 2li test randevusnu ama 12lere dogru kaydırsam mı? benim kendi tüp bebekçim şahane doktor,gözüken bir durum varsa o kesin görür ama 2liyi perinatalog yapıyormuş gittiğim hastane de.cihaz konusuna gelince de onunda maşalahı var okadar hastane okadaar cihaz gördüm azönce de dediğim gibi bu adamın ilk kontrolde 6+3 de verdiği foto gibi görüntü alanı görmedim.aha bak ekliiim yeniden,bu şartlar alltında 12de görürüm dimi yaa

Eklentiler

• IMG_1011.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 84
İnanır mısın aynıyız. Kızımda sadece bir kere çıkarttım afedersiniz. Ama bunda çok kötüyüm ilaca bile başladım özellikle ekşi yiyince çok kötü oluyorum. Ben de vitamin eksikliği nedeniyle oluyor diye okudum canım cinsiyetten ziyade. Bir de bunda ciddi olarak tatlıya meyilliyim kızımdan sebep enerjiye ihtiyacım var sanırım

Ben sana hemen bir teyze yorumu yapayım. Bak kızım bu erkek göbeği demedi deme ! ama cidden çok güzel zayıfsın ama göbüş çıkmış bende de çıktı baya

Aslında normal.kontrollerim için gittiğim bir doktordu gebelikten öncede fakat gebeyken böyle davranması insanı sinir ediyor yani para vermiyoruz diye azarlamak zorundamiyiz
Sonuçta o işinin karşılığını alıyor hakkını vermesi gerek. Devlet memuru olarak yorumum bu düşün artık :)))

kırmızı lekelenmem oldu çok korkuyorum progestorana hap aldım artarsa acile gideceğim dua edin bana
Acile gitmek için neyi bekliyorsun ki hemen git bi baksın doktor, progestan kanını kesmez, o hap koruyucu nitelikte sana acil çözüm olmaz canım, vakit kaybetme hemen git ultrason muayenesi yapılması gerekli

Koç üniversitesi hastanesine giden sen miydin sanki öyle hatırladım. Kız için biraz daha beklemek gerekiyormuş erkekse daha erken belli olabiliyormuş. Aman öyle ya da böyle öğrencez sabretsek iyi

Hem de be komik. Ben de beta hcg degeri icin kan testi istemistim. O da napacaksin diye dalga gecmisti. Devlet hastanesi doktorlari cok acimasiz.
Küstah işte, insan bildikçe mutevazilesmeli ama bu tip insanlar aksine kustahlasiyorlar, bende çok kızıyorum

şimdi başka bir başlıkta okudum bir arkadaş yazmış folic iod kullanıyorum beni çok kötü yapıyor bulantılarım oluyor diye,onu almayınca iyiym demiş. ben de aynısından kullanıyorum ve inanırmısın bugun bitmiş alamadım ve daha iyiyim aa-aa yarın da almıcam bulantım kusmam olmazsa kesin folic iod dan ayy çok umutlandım şimdi sende kulanıyorsan belki onlardan olabilir mi???? göbüş konusuna gelince de; bilmem ki valla kızımda da zayıfım diye herhalde top gibi büyümüştü ama onda 4-5aydan sonra çıkmıştı bukadar.,bu bi değişik zırt diye göbeğim kocaman oldu sipsivri bi de hakkaten bu topikte allah herkesin gönlündekini versin yaa nolur,

Bugunlerde eşim beni çıldırtıyor. Neymis ultrason bebege zarar verirmis, o daha cok kucukmus, etkilenirmis, gitmeyecekmisim kontrollere. Bebegin gelisimini nasil ogrenmeyi planliyorsun diyorum eskiden ultrason mu varmis diyor. Napacam ben bunu bu ara buna kafayi takti.

Benimde Allah nasip ederse 13.haftada kontrolüm var..doktorum eğer doktorun maharetliyse cinsiyeti söyler dedi...cihazı çok güzel kendi mahareti den de hiç şüphem yok.8. Haftadan itibaren kontrollerimde 3 boyutlu resimde veriyor..hayırlısı olsun

ahahah yalnız değilim demekkii benim evde de aynı modelden var.adam da doktor hastane alerisi var zaten.bana da sürekli niye zırtpırt gidiyorsun amerikaya avrupaaya özeniyosunuz orda 3ayda bir anca çapırıyorlarmış ultrasona onlar da akıl yok mu bi siz misiniz akıllı diyor bana aahahahaa ayy söylediklerinde de haklı bişi de diyemiyorum,gerçi o bebeğe zarar gelir demiyor, ne gere var gidicen kurcalatacaksın kendiini diyor ahahahhaha ay yazdıkça gülüyorum

24 ekim de ikili test randevum var. 13 haftanın içinde olmuş oluyorum. Doktorum tok gel gösterirse cinsiyetini söylerim dedi. Oğlumda da ikili testte öğrenmiştim cinsiyetini. Fakat yüzde yüz oranla söylemiyorum diyor haftası erken diye. Deneyimli bir doktor ama suana kadar yanildigini gormedim.

Koç üniversitesi hastanesine giden sen miydin sanki öyle hatırladım. Kız için biraz daha beklemek gerekiyormuş erkekse daha erken belli olabiliyormuş. Aman öyle ya da böyle öğrencez sabretsek iyi
evet benim,sabırsız olan da benim ayrıca

Ben bütün ultrasyon resimlerini..abarttım mi bilmiyorum Çişli Çişli ilk idrar testini bilem saklıyom
ben de kızımın ki 6yaşında oldu bile, idrar testini tüm ultrason fotolarını,ona yazdıgım tüm küçük notları,hatta düşen göbek parçasını bile saklıyorum.arada açıp bakıyoruz birlikte çok güzel oluyor

Benimde cok bulantim var. Doktorum bana folik asit bulantı yapar dedi. Solgar in folik asitini almami istedi daha az bulanti yapıyormuş. Iki haftadır onu kullanıyorum ama değişiklik yok. Benim bulantılarım folik asitten değil onu anladım. He birde yatmadan önce almamı tavsiye etti. Buarada karnınız baya belirginleşmiş. Benimde oyle 7 haftadan itibaren belirgin. Ikinci çocukta sanırım erken çıkıyor. Ilkinde 12 haftada belirginleşmeye başlamıştı. Birde ben 3 kilo verdim 50 kiloyum. Kilo almış olsam göbek diycem ama eşim şaşkın 5 aylık gibi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…