- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.441
Benim doktorum 12. Hafta ikili test için geldiğinde cinsiyeti söyleriz demişti. Gittiğimizde neyle karşılaşırız bilmiyorum ama demek ki o haftalarda belli olabiliyormuş. Cihaz be doktorun tecrübesi de önemli sanırım bu konuda.ben ilk 6+3de gittiğimde de renkliyle baktı hatta fotograf gibi çıktı bile verdi renkli,şaşırdım ben de hatta dedim teknoloji ne gelişmişburaya da koymuştum ilk ulltrason fotomuz diye. ama cinisyet için bence de erken yaa 15-16yı beklemek lazım garanti olsun,nası bekleyeceksem artık bu sabırsızlıkla
ooo 12. haftada mı ayy keşkeBenim doktorum 12. Hafta ikili test için geldiğinde cinsiyeti söyleriz demişti. Gittiğimizde neyle karşılaşırız bilmiyorum ama demek ki o haftalarda belli olabiliyormuş. Cihaz be doktorun tecrübesi de önemli sanırım bu konuda.
İnanır mısın aynıyız. Kızımda sadece bir kere çıkarttım afedersiniz. Ama bunda çok kötüyüm ilaca bile başladım özellikle ekşi yiyince çok kötü oluyorum. Ben de vitamin eksikliği nedeniyle oluyor diye okudum canım cinsiyetten ziyade. Bir de bunda ciddi olarak tatlıya meyilliyim kızımdan sebep enerjiye ihtiyacım var sanırımBenimde kızımda çok çok az bulantım olmuştu o da birkaç gün. Şimdi bjnda kusmaktan helak oldum tam geçti iyiyim diyorum hop ertesi gün yine kötüyüm bi tam geçmedibende gebelik farklı acaba cinsiyette mi farklı diye merak ettim bakındım biraz da hiç farketmiyormuş yaa. Aynı cinsiyetle farklı gebelikler yaşayan anneler olmuş bu iş kısmet işi belli oldu artık beklicez 1 ay Daha
Ben sana hemen bir teyze yorumu yapayım. Bak kızım bu erkek göbeği demedi deme !Eki Görüntüle 2055737
Buyrun madem bu göbüşte bendendün 9+1 de aplikasyona eklemek için çekmiştim ben hiç kilo almadım aksine verdim 51 civarıyım şuan da ama böyle giderse 6-7aydan sonra göbeğimden hareket edemeyecekmişim gibi geliyor sanki
Sonuçta o işinin karşılığını alıyor hakkını vermesi gerek. Devlet memuru olarak yorumum bu düşün artık :)))Aslında normal.kontrollerim için gittiğim bir doktordu gebelikten öncede fakat gebeyken böyle davranması insanı sinir ediyor yani para vermiyoruz diye azarlamak zorundamiyiz
Geçmiş olsun canım doktora gittin mi. Bence gitmesiysen bir görün iğne yapıyorlar daha etkili olsun diyekırmızı lekelenmem oldu çok korkuyorum progestorana hap aldım artarsa acile gideceğim dua edin bana
Acile gitmek için neyi bekliyorsun ki hemen git bi baksın doktor, progestan kanını kesmez, o hap koruyucu nitelikte sana acil çözüm olmaz canım, vakit kaybetme hemen git ultrason muayenesi yapılması gereklikırmızı lekelenmem oldu çok korkuyorum progestorana hap aldım artarsa acile gideceğim dua edin bana
Hem de be komik. Ben de beta hcg degeri icin kan testi istemistim. O da napacaksin diye dalga gecmisti. Devlet hastanesi doktorlari cok acimasiz.Ahahha ne komik adam neresi bu devlet hastanesi ya merak ettim istanbul dasın sen de dimi?
Koç üniversitesi hastanesine giden sen miydin sanki öyle hatırladım. Kız için biraz daha beklemek gerekiyormuş erkekse daha erken belli olabiliyormuş. Aman öyle ya da böyle öğrencez sabretsek iyiben ilk 6+3de gittiğimde de renkliyle baktı hatta fotograf gibi çıktı bile verdi renkli,şaşırdım ben de hatta dedim teknoloji ne gelişmişburaya da koymuştum ilk ulltrason fotomuz diye. ama cinisyet için bence de erken yaa 15-16yı beklemek lazım garanti olsun,nası bekleyeceksem artık bu sabırsızlıkla
Küstah işte, insan bildikçe mutevazilesmeli ama bu tip insanlar aksine kustahlasiyorlar, bende çok kızıyorumHem de be komik. Ben de beta hcg degeri icin kan testi istemistim. O da napacaksin diye dalga gecmisti. Devlet hastanesi doktorlari cok acimasiz.
Canım hiç bekleme acile gittttkırmızı lekelenmem oldu çok korkuyorum progestorana hap aldım artarsa acile gideceğim dua edin bana
şimdi başka bir başlıkta okudum bir arkadaş yazmış folic iod kullanıyorum beni çok kötü yapıyor bulantılarım oluyor diye,onu almayınca iyiym demiş. ben de aynısından kullanıyorum ve inanırmısın bugun bitmiş alamadım ve daha iyiyim aa-aa yarın da almıcam bulantım kusmam olmazsa kesin folic iod dan ayy çok umutlandım şimdiİnanır mısın aynıyız. Kızımda sadece bir kere çıkarttım afedersiniz. Ama bunda çok kötüyüm ilaca bile başladım özellikle ekşi yiyince çok kötü oluyorum. Ben de vitamin eksikliği nedeniyle oluyor diye okudum canım cinsiyetten ziyade. Bir de bunda ciddi olarak tatlıya meyilliyim kızımdan sebep enerjiye ihtiyacım var sanırım
Ben sana hemen bir teyze yorumu yapayım. Bak kızım bu erkek göbeği demedi deme !ama cidden çok güzel zayıfsın ama göbüş çıkmış bende de çıktı baya
ahahah yalnız değilim demekkii benim evde de aynı modelden var.adam da doktor hastane alerisi var zaten.bana da sürekli niye zırtpırt gidiyorsun amerikaya avrupaaya özeniyosunuz orda 3ayda bir anca çapırıyorlarmış ultrasona onlar da akıl yok mu bi siz misiniz akıllı diyor bana aahahahaa ayy söylediklerinde de haklı bişi de diyemiyorum,gerçi o bebeğe zarar gelir demiyor, ne gere var gidicen kurcalatacaksın kendiini diyor ahahahhaha ay yazdıkça gülüyorumBugunlerde eşim beni çıldırtıyor. Neymis ultrason bebege zarar verirmis, o daha cok kucukmus, etkilenirmis, gitmeyecekmisim kontrollere. Bebegin gelisimini nasil ogrenmeyi planliyorsun diyorum eskiden ultrason mu varmis diyor. Napacam ben bunubu ara buna kafayi takti.
hemen acile hemen önce bir ultrason baksınlar sonra da prolutan depot falan yaparlar canım sen hiç riske atma sakınkırmızı lekelenmem oldu çok korkuyorum progestorana hap aldım artarsa acile gideceğim dua edin bana
evet benim,sabırsız olan da benim ayrıcaKoç üniversitesi hastanesine giden sen miydin sanki öyle hatırladım. Kız için biraz daha beklemek gerekiyormuş erkekse daha erken belli olabiliyormuş. Aman öyle ya da böyle öğrencez sabretsek iyi
ben de kızımın ki 6yaşında oldu bile, idrar testini tüm ultrason fotolarını,ona yazdıgım tüm küçük notları,hatta düşen göbek parçasını bile saklıyorum.arada açıp bakıyoruz birlikte çok güzel oluyorBen bütün ultrasyon resimlerini..abarttım mi bilmiyorum Çişli Çişli ilk idrar testini bilem saklıyom
Benimde cok bulantim var. Doktorum bana folik asit bulantı yapar dedi. Solgar in folik asitini almami istedi daha az bulanti yapıyormuş. Iki haftadır onu kullanıyorum ama değişiklik yok. Benim bulantılarım folik asitten değil onu anladım. He birde yatmadan önce almamı tavsiye etti. Buarada karnınız baya belirginleşmiş. Benimde oyle 7 haftadan itibaren belirgin. Ikinci çocukta sanırım erken çıkıyor. Ilkinde 12 haftada belirginleşmeye başlamıştı. Birde ben 3 kilo verdim 50 kiloyum. Kilo almış olsam göbek diycem ama eşim şaşkın 5 aylık gibi diyor.şimdi başka bir başlıkta okudum bir arkadaş yazmış folic iod kullanıyorum beni çok kötü yapıyor bulantılarım oluyor diye,onu almayınca iyiym demiş. ben de aynısından kullanıyorum ve inanırmısın bugun bitmiş alamadım ve daha iyiyim aa-aa yarın da almıcam bulantım kusmam olmazsa kesin folic iod dan ayy çok umutlandım şimdisende kulanıyorsan belki onlardan olabilir mi???? göbüş konusuna gelince de; bilmem ki valla kızımda da zayıfım diye herhalde top gibi büyümüştü ama onda 4-5aydan sonra çıkmıştı bukadar.,bu bi değişik zırt diye göbeğim kocaman oldu sipsivri bi de hakkaten bu topikte allah herkesin gönlündekini versin yaa nolur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?