2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kalbe giden ve bebeği besleyen damarlar sağ taraftaymış üstüne yatınca rahim damara baskı yapıyormuş .
Esneme hareketi bendede var unutuyorum hamile olduğumu , hatırladığımda hemen toparlanıyorum :)

Şimdi anladım. :) evet çok tatlı bir esneme lakin bende toparlanıyorum hatırlayınca

Aklımda bulunsun :) iyi oldu öğrendiğimiz. Herinme ihtiyacı olmazdı bende ama demekki gebelikten galiba :)

Bir hafta önce bende sürekli kabuslar görüyordum. annemin deneyim ve engin düşüncelerine göre manevi olarak iki canlı olup daha saf hale geldiğimiz için kötü diyebileceğimiZ enerjiler altında kaldığımız için oluyormuşmuş böyle rüyalar falan fıstık cevşen koymayı dene bence. Belki psikolojik olabilir ama kesildi bende o rüyalar hamdolsun
Aaa birde bir komşum yalnız uyuyacağında eşinin kokusunu taşıyan bi eşyayı yanında bulundur yat dediydi. Yani doğruluğu tartışılır lakin bilemedim

Türk kahvesini niye yasaklıyorlar günde 1 fincan içsek ta güzel olurdu
Aslında hergün en az bir bardak içen ben korkumdan haftada bire indirdim. Yada açık çay tercihim en fazla beş bardak. Türk milleti olarak vaz geçmek çok zor. Kahve hadi neyse de çaydan vazgeçmek... :)

Bu iş beni hep muallakta bırakmıştır, yazılan birbirinden farklı şeyler var, pastörizasyonun kaynatma kadar hızla soğutma uygulaması da barındırıyor olması beni bir nebze daha güvende hissettiriyor. Aman başımıza bir iş gelmeden doğuralım da ben peynir falan da yemem yani

demek sende boyle goruyordun ben bayadir goruyorum. diyorum bu ne sacma ruyalar ama bu geceki tam kalbime oturdu. oyle gercektiki yani resmen bebek avucumun icinde kucucuk hareket ediyor diyorum nasil cikti. hastane yetisme cakisiyorum olmuyor nefes alis verisini goruyorum. sonra kalbinin durdunu. diyorum ne olur ruya olsun bu cok degisik birseydi daha patlamamis zarin icinde felan. etkikiyo 9 gun sindi bana 9 ay gelecek

Al benden de o kadar. Şu yeme içme meselesi beni çok geriyor. Şu haftama kadar evde mayaladigim yoğurdu yedim ama artık pastörize sütten mayalama kararı aldım. Ne olur ne olmaz.

Peynir yapmak yogurt kadar basit degil tehlikelidir bu yuzden ev yapimi peynir yemiyorum ama yogurtta sorun olmaz süt kaynıyor zaten

Kontrolüm.yok aslında devletteki kontrol 26 sında fakat birde öle gitmek istiyorum çünkü devletteki Lee monitörü çevirip gösterme zahmetinden bile bulunmuyor çok çok.memnun kalırsam.ozele devam edebilirim
Ouyy Benim de yarın kontrolüm var saat 4te. Sanki ilk kontrolümmüş gibi heyecanlıyım bende güzel bir fötosunu bekliyorum bu sefer şöyle kollu bacaklı

Kontrolüm.yok aslında devletteki kontrol 26 sında fakat birde öle gitmek istiyorum çünkü devletteki Lee monitörü çevirip gösterme zahmetinden bile bulunmuyor çok çok.memnun kalırsam.ozele devam edebilirim
Ozeli bu yuzden seviyorum para veriyosun tamm ama aklinda suphe kalmiyo doya doya goruyosun en cok bu ozelligni seviyorum.ben bu hamileligimde hic devlete gitmdm hep ozel

Ozeli bu yuzden seviyorum para veriyosun tamm ama aklinda suphe kalmiyo doya doya goruyosun en cok bu ozelligni seviyorum.ben bu hamileligimde hic devlete gitmdm hep ozel
Aynen öyle doktora diyorum ki hocam.kalbi kaç atıyo 80 90 100 atıyo diye dalga geçti napicakmisim kac attığını atması gerektiği kadar atiyomus çok sinir oldum ya devlete gidicem yine ama ayrı bir devlete :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…