2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen öyle doktora diyorum ki hocam.kalbi kaç atıyo 80 90 100 atıyo diye dalga geçti napicakmisim kac attığını atması gerektiği kadar atiyomus çok sinir oldum ya devlete gidicem yine ama ayrı bir devlete :)
Ahahha ne komik adam neresi bu devlet hastanesi ya merak ettim istanbul dasın sen de dimi?

Aynen öyle doktora diyorum ki hocam.kalbi kaç atıyo 80 90 100 atıyo diye dalga geçti napicakmisim kac attığını atması gerektiği kadar atiyomus çok sinir oldum ya devlete gidicem yine ama ayrı bir devlete :)
Espiriye gel doktora bak neyse allahtan azarlamiyo

Kızlar akışa yeni bir mevzu dahil ediyorum, şimdi ben bı tane Instagram hesabı açtım Allah nasip ederse bebeğimiz için,kimseyi eklemedim sadece foto albümü yapicam.. ilk öğrendiğimiz günden beri fotoları bu hesaba ekliyorum bir nevi hatıra biriktirme.. ve yıllar sonra Allah nasip ederse ve dayanabilirsem 18 yaşında kadar,dayanamazsam kendini bildiği bir yaşta (11-12-13..) sifresiyle birlikte hesabı bebegimize vericem... Bende bı yerden duymuştum yıllar once, sizin yapacağınız buna benzer değişik hazırlıklar varmı..

Peynir Sıkıntı kardeş bizden uzak olsun mümkünse

ESMERSIRINE ya benim hiç bulanmamıştı ama kızım olmuştu buna ne diyor acaba o teyzeler :)))

Komik doktormuş söylese ne olacak yani uyuz şeyler. Kontrolün güzel geçer inşallah bol bol hasret gider benim 5 hafta dolunca gideceğim çok uzun

Adam degil kadın di Sultangazi'de cnm
Adam degil kadın di Sultangazi'de cnm
kadın doktor mu aman asla aslaaaaa hiç tercihim olmadı, zorunda kaldığım durumlarda da hep tartışmışımdır! Benden uzak cehenneme direk olsunlar. Onlardaki ego, onlardaki adama cinnet geçiren ukalalık ben kimsede görmedim. Sultangazi de karayolları eğitim araştırma ya mı gittin? Bende Gaziosmanpaşa da oturuyorum yakın sayılırız

Peynir Sıkıntı kardeş bizden uzak olsun mümkünse

ESMERSIRINE ya benim hiç bulanmamıştı ama kızım olmuştu buna ne diyor acaba o teyzeler :)))
Benimde kızımda çok çok az bulantım olmuştu o da birkaç gün. Şimdi bjnda kusmaktan helak oldum tam geçti iyiyim diyorum hop ertesi gün yine kötüyüm bi tam geçmedi bende gebelik farklı acaba cinsiyette mi farklı diye merak ettim bakındım biraz da hiç farketmiyormuş yaa. Aynı cinsiyetle farklı gebelikler yaşayan anneler olmuş bu iş kısmet işi belli oldu artık beklicez 1 ay Daha

Ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri eşimle nasıl paylaştığımı, duygularımı, kontrollerimi, ilk keseyi kendisini kalp atışını gördüğüm tarih ve saatleri, neler hissettigimi ultrason resimlerini, kullandığım ilaç ve iğneye kadar. Yanı bebeğimle yaşadığım tüm duyguyu önemli gelişmeleri yazıyorum. Bir nevi bebeğimle günlüğüm, ve büyüdükçe devam eden bir günlük tüm özel anlatımızın içinde olduğu. Ve bende senin gibi ya 14. 15 yada yada daha sonraki yaşlarında kendisine vermeyi düşünüyorum. Hatta düğün hediyesi bile olabilir.

Yok tatlım lütfiye Nuri burata gittim ama artık gitmem arnavutkoye gidicem birkezde olmadı özele zaten son aylarında ssvd istediğim.icin küçükköy asya Hastanesi'ne gidicem bakalım kismetimde varsa normal.insallah olur

Komik doktormuş söylese ne olacak yani uyuz şeyler. Kontrolün güzel geçer inşallah bol bol hasret gider benim 5 hafta dolunca gideceğim çok uzun
Aslında normal.kontrollerim için gittiğim bir doktordu gebelikten öncede fakat gebeyken böyle davranması insanı sinir ediyor yani para vermiyoruz diye azarlamak zorundamiyiz

Maşallah gobisler çabuk çabuk buyuyolar benim zaten gobegim vardı o yüzden ciktimi çıkmasını bilmiyorum :) ama yatınca yok hicbisey :))

Yok canım bahsettiğim renkli olan ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta bakılıyodu tam emin değilim onda kesin gözükür diyorlar. Bu senin ki yine belki ayrıntılıdır ama ikili için ayrıntılı bakılacak cinsiyet için erken olabilir gözükmeyebilir ama gözükürse süper olur

Seninkine baya çıkmış banada öyle geliyor..ben bulantı olayını çok yaşamadım o yüzdende aldım.ama bir kaç gündür hem içim kıyılıyor devamlı bir taraftardan da çok iştahsızım.zaten zayıfım birde versem kaybolurum galiba...

ben ilk 6+3de gittiğimde de renkliyle baktı hatta fotograf gibi çıktı bile verdi renkli,şaşırdım ben de hatta dedim teknoloji ne gelişmiş buraya da koymuştum ilk ulltrason fotomuz diye. ama cinisyet için bence de erken yaa 15-16yı beklemek lazım garanti olsun,nası bekleyeceksem artık bu sabırsızlıkla

sen bayaa zayıfmışsın verme sakın ye bol bolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…