2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin hanimlarr kanamasi olanlar arkadaslar doktoru ihmal etmeyin bu sureci insallah biran oncr atlatirsiniz. aramizdan hic ayrilmayin insallah. aramiza yeni katilan arkasim Allah hep birlikde kucamiza nasip etsin insallah.aramiza hosgeldin. kontrolleri olanlar musmutlu haberlerle donun.

arkadasim moralini bozma inan bende kotu ruya gordugum ici hep supheliyim randevumede var yani bu sefer beklemek banada cok zor. Allah kucagimiza saglikli sihayli uzun omurlu hahirli evlat versin insallah. internettekine bakio hem kendini hemde minicik bebegini sitrese koyma ben bayadir hepnoyle goruyorum. insallah gececek

Sağol canım ya , ilk okuduğumda çok moralim bozuldu şimdi iyiyim ama Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

canım ağrın için mutlaka bir hekime gözük. basit kas ağrısı da olabilir ya da kalp le ilgili yansıyan ağrı da olabilir. damarlara gelince de,damarlar bebeği beslemek için zamanla genişlerler bu genişlemede damar cidarında ki basıncı azaltır,tansiyon da mesela bu sebeple düşük olur genelde gebelerde.damarlarının silikleşmesinin eskisi gibi dolu dolu bombeli gözükmemesinin sebebi de bu genişlemeyle damariçi basıncın aazalması.sıkıntı yok yani normal bir durum

benim de 11. hafta yani 5-6 gündür mide bulantım var.daha önce çok daha rahattım. bugün sanki daha iyi geçecek gibi.göbek bayağı var.inşallah güzel haberler alalım

cok saol cevabin icin cok tesekkur ederim konyrolun insallah super otesi gecer.

Canım benimmm. Anlıyorum seni. Kötüymüş gerçekten. Aklına getirmemeye çalış. Miniğide üzme geçecik inşallah. Hareketlerini görünce ultrasonda hiçbişeyciğin kalmicak inşallah :)

Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalarımız olsun inşaallah. 9+3 üm. Kontrole gidiyorum. Dualarınızı bekliyorum.
ben de 9+3üm,benim de bugun kontrolüm var çok meraklıyım çok heyecanlıyım inşallah hepimizin muayenesi süper geçer

Kızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.

Canım benimmm. Anlıyorum seni. Kötüymüş gerçekten. Aklına getirmemeye çalış. Miniğide üzme geçecik inşallah. Hareketlerini görünce ultrasonda hiçbişeyciğin kalmicak inşallah :)

iste bende o gunu suan cok sabirsiz beklemekdeyim 8 gun varya ben bide 3 hafta felan bekleme calistim bu kez

allah sabirlar versin. Allah tez zamanda saglikli uzun omurlu bebek kucaklarina nasip etsin insallah. yuzunu hep guldursn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…