- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.481
Hayır olsun , rüyamda erkek bebeğim olmuş ama bebeğin ön 4 dişide var , bebeğimi emziriyorum çok güzel emiyo seviniyorum ama dişleriyle ıssıracak diye korkuyorum...
Hayır olsun İnşallah
İnternette çok farklı yorumlar var moralim bozuldu
arkadasim moralini bozma inan bende kotu ruya gordugum ici hep supheliyim randevumede var yani bu sefer beklemek banada cok zor. Allah kucagimiza saglikli sihayli uzun omurlu hahirli evlat versin insallah. internettekine bakio hem kendini hemde minicik bebegini sitrese koyma ben bayadir hepnoyle goruyorum. insallah gececek
canım ağrın için mutlaka bir hekime gözük. basit kas ağrısı da olabilir ya da kalp le ilgili yansıyan ağrı da olabilir. damarlara gelince de,damarlar bebeği beslemek için zamanla genişlerler bu genişlemede damar cidarında ki basıncı azaltır,tansiyon da mesela bu sebeple düşük olur genelde gebelerde.damarlarının silikleşmesinin eskisi gibi dolu dolu bombeli gözükmemesinin sebebi de bu genişlemeyle damariçi basıncın aazalması.sıkıntı yok yani normal bir durumsofiarya arkadasim sana sormak istedim. belki karsilasmissindir. benim saatlerdir sag gogsumun altinda kaburga kemikleri altinda agrim var gecmiyor. esim sabah gecmezse gideriz dedi. saatlerdir yattio dinlendim saat 19.30dan beri kizimi cok zor toparlanip yedirdim. 00.10 da felan oda cok zor. normalmidir gecici birseymidir. suan hafifledi sanki biraz bide sunu sormak istiyorum damarlarim genis ni insamimdir cok ve cokda bellidir. hatta bu bebek icin kan verdimde hemsire uzakdan gozum kapali bu igne yaparim dedi. ama damarlarim incecik oluyor ve hatta zor bulunur gibi bu hepimizde var heralde suanda oyle. bilgin varsa soyleyebilirmisin simdiden cok saol
canım ağrın için mutlaka bir hekime gözük. basit kas ağrısı da olabilir ya da kalp le ilgili yansıyan ağrı da olabilir. damarlara gelince de,damarlar bebeği beslemek için zamanla genişlerler bu genişlemede damar cidarında ki basıncı azaltır,tansiyon da mesela bu sebeple düşük olur genelde gebelerde.damarlarının silikleşmesinin eskisi gibi dolu dolu bombeli gözükmemesinin sebebi de bu genişlemeyle damariçi basıncın aazalması.sıkıntı yok yani normal bir durum
Evet haklısınızcanım. Hiç değişmez. Yavrularımız sağlıcakla gelsinde kucağımıza ❤Hayirli evlatlar olsunlarda eli ayagi duzgun saglikli cinsiyet cokta onemli degil
Tabii merak ediliyo o ayri
demek sende boyle goruyordun ben bayadir goruyorum. diyorum bu ne sacma ruyalar ama bu geceki tam kalbime oturdu. oyle gercektiki yani resmen bebek avucumun icinde kucucuk hareket ediyor diyorum nasil cikti. hastane yetisme cakisiyorum olmuyor nefes alis verisini goruyorum. sonra kalbinin durdunu. diyorum ne olur ruya olsun bu cok degisik birseydi daha patlamamis zarin icinde felan. etkikiyo 9 gun sindi bana 9 ay gelecek
Bizimlede paylaşın lütfennn sonuçlarıYarın doktora gidicem inşallah tatlisimi merak ediyorum nasıl bişey oldu acaba
Ayy ne güzell iki kişinin bugün kontrolüü. Benimde çarşamba günüAyyy benimde yarin kontrolum var ayni senn gibiyim
ben de 9+3üm,benim de bugun kontrolüm var çok meraklıyım çok heyecanlıyım inşallah hepimizin muayenesi süper geçerGünaydın herkese. Hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalarımız olsun inşaallah. 9+3 üm. Kontrole gidiyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Ay resimlerini bekliyoruz minnoşlarınben de 9+3üm,benim de bugun kontrolüm var çok meraklıyım çok heyecanlıyım inşallah hepimizin muayenesi süper geçer
Canım benimmm. Anlıyorum seni. Kötüymüş gerçekten. Aklına getirmemeye çalış. Miniğide üzmegeçecik inşallah. Hareketlerini görünce ultrasonda hiçbişeyciğin kalmicak inşallah :)
Kızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.
Walla ben hiç anlamıyorum ama kesedeki yere göre söylüyorlar ya seninki neyse benimkide tam tersi çıkacak benimkinin tam ters yönünde senin bebişTeyzoslar yorumlayabilecekmisiniz bakalım bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?