2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Suan okurken ve yasadiklarimi dusunurken ben de güldüm yaa bu erkekler bazen cocuk gibi hic laf anlamiyor

bende ben mi abarttım diyorum iyi başka saklayan da varmış...hepsinden güzel bir anı oluşturmak istiyorum ..eminim çok güzel oluyordur

Kızlar elimde ilaçlar kaldı...Protestan ampul 1 kutu..clexane 0.4 iğne 1,5 kutu toplam 16 tane...ihtiyacı olup Ankara da oturan birine verebilirim...

Amin canm inşallah evet yakınmışız senınle 1 kez gittim canm 6 haftalıkta haftaya ıkıncı kontrol var kısmetse sen kaç kez gittin

Bende 1 kez gittim 5 haftalikti gun vermedi bende gitmedim ama bu hafta gitmek istiyorum 2 li test icin gun almam lazim yanilmiyosam 11-14 haftalar arasinda oluyo test

sofiarya arkadasim sana sormak istedim. belki karsilasmissindir. benim saatlerdir sag gogsumun altinda kaburga kemikleri altinda agrim var gecmiyor. esim sabah gecmezse gideriz dedi. saatlerdir yattio dinlendim saat 19.30dan beri kizimi cok zor toparlanip yedirdim. 00.10 da felan oda cok zor. normalmidir gecici birseymidir. suan hafifledi sanki biraz bide sunu sormak istiyorum damarlarim genis ni insamimdir cok ve cokda bellidir. hatta bu bebek icin kan verdimde hemsire uzakdan gozum kapali bu igne yaparim dedi. ama damarlarim incecik oluyor ve hatta zor bulunur gibi bu hepimizde var heralde suanda oyle. bilgin varsa soyleyebilirmisin simdiden cok saol

Yaa ben de bu gogus agrisindan muzdaribim o kadar agriyo ki heleki geceleri uykudan kalkip 5 dkika oturup tekrar uyuyorum cok canm yaniyo ne zaman geciyo acaba
Benimki şuan eskisi kadar çok değil, aramızda 2 hafta var yaklaşık, sizinkide bir iki haftaya normale döner diye düşünüyorum. Büyümüş olarak kalsa da ağrı ve hassasiyet azaldı ama tam olarak geçmedi tabi. Bulantım yoktu o haftalarda fazla ben de bir iki haftadır bulantı baş dönmesi fazla yaşıyorum ama ilk 3 ay geçince beden hamileliğe alışıyor galiba şikayetlerin çoğu geçiyor, az kaldı sayılır :)

Günaydın arkadaşlar çok kötü bir hafta donu geçirdim diyebilirim midem çok kötüydü sürekli yattım bugün namaza kalktım çok şükür şimdi iyyim ama akşam tekrar başlıyor
Herkeslere bolbol öpücükler sağlıcakla kalın
Fırsat bulunca girerim yine inslh.

Benim doktorum kendisi yapacak ikiliyi. En son görüştüğümüzde 2 hafta önce ikili test için gelirsin cinsiyete de bakarız dedi. Biraz uzak çünkü bana. Ben tabi arada durmadım kalp atışı dinlemek için başka bir doktora gittim :)
Bu fotoğraf gerçekten çok iyi bence de 12. Haftada bir aksilik olmazsa görürler orda da

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 9 haftalık hamileyim bulantılarım yüzünden zorgünler geçiriyorum sizin yazdıklarını birçoğunu okudum bana çok moral oldu benim gibi hamile arkadaşların olması çok güzel inşallah hepimiz sağlıklı sahatli bir biçimde yavrularımızı kucağımıza alırızAllah nasip ederse inşallah

Bu arada benimde kanamam oldu üç gündür yatıyorum doktor ultrasonda kanamayı gördü sıt üstü yatmamı söyledi iğne kullanıyorum kanaması olan arkadaşım bence doktoruna görün muhakkak banada du edin arkadaşlar Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık shat versin inşallah

Hayır olsun , rüyamda erkek bebeğim olmuş ama bebeğin ön 4 dişide var , bebeğimi emziriyorum çok güzel emiyo seviniyorum ama dişleriyle ıssıracak diye korkuyorum...
Hayır olsun İnşallah
İnternette çok farklı yorumlar var moralim bozuldu

Hayirlisi olsun bakalm herseye raziyiz zaten.simdi agriyo diyoruz agrimayincada nie agrimadi acaba bi sorun mu var diyoruz hamilelik tuaf is valla

Günaydın kızlar. Herkesin göbeği çıkmış
Ben de hiç öyle bir görüntü Yok valla.
Var olan önceki göbeğim yine. 66 kiloyum Zaten. Ama sizlerinki baya belirgin.
Sadece dünde beri kasık tarafımda şişlik hissettim. Ve önceden çok rahat olan pantolonum kasık kısmından sıktı.
Sanırım sizlerin 2. Bebeği diye bu kadar çıkmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…