- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.521
Can'ım çok fark Yok arada ama. Olur öyle. Benim de ilk başta 3 gün geriydi. Son kontrolde 2 gün ilerde çıktı. Belli olmuyor yani.Merhaba kızlar bebeğini kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum 1 kaybim olduğu için ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum.ben de kontrolden geldim kanama alanım küçülmüş kalp atışlarını duydum yeniden fakat tam 8 hafta olmam gerekirken 7+4 dedi bu seferde gelişim geriliği filan mi var anlamadım doktor da olumsuz bir şey söylemedi ama bu korkular hiç geçmeyecek galiba
Evet son günlerde o kadar çok ki. Etkisinde kalmamak mümkün değil. Gece rüyamda ben de kanama ile kaybediyordum bebeğimiKızlar saymadım ama nekadar çok kaybımız oldu yaa çok üzülüyorum duyunca Rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin inşallah... Evlat 1 parçada olsa aynı kocamanda olsa aynı ever çok iyi bilirim ama beterin beteri var bunuda bilirim Rabbim daha büyüyüyle imtihan etmesin...
Ben pek göremedim tatlım net değil çarşamba belki tahmin yaparızYa ben foto hiç koymamıştım :) 12 gün önce gittiğim ultrason fotosunu koyayım. Tam 9 haftalıktı.
Benimki neye benziyor kıza mı erkeğe mi :))
Bu arada çarşamba kontrolüm var. Taze resim atarım o zaman
Kesip koydum bulanık mı görünüyor ki. Ben normal görüyorum. Orta kısımda sağa doğru gibi.Ben pek göremedim tatlım net değil çarşamba belki tahmin yaparız
Olabilir canım ben folik asiti kestim mide bulantı ilacında var diye. Belki ondan rahatladım.şimdi başka bir başlıkta okudum bir arkadaş yazmış folic iod kullanıyorum beni çok kötü yapıyor bulantılarım oluyor diye,onu almayınca iyiym demiş. ben de aynısından kullanıyorum ve inanırmısın bugun bitmiş alamadım ve daha iyiyim aa-aa yarın da almıcam bulantım kusmam olmazsa kesin folic iod dan ayy çok umutlandım şimdisende kulanıyorsan belki onlardan olabilir mi???? göbüş konusuna gelince de; bilmem ki valla kızımda da zayıfım diye herhalde top gibi büyümüştü ama onda 4-5aydan sonra çıkmıştı bukadar.,bu bi değişik zırt diye göbeğim kocaman oldu sipsivri bi de hakkaten bu topikte allah herkesin gönlündekini versin yaa nolur,
Rabbim gönlüne göre versin canımOğlumun ultrasona baktım.simdi tam ters.taraftaymis ay kız olursa uçarım sevinçten ama oğlum.olursana uçarım bu annelik ne değişik bişey yaa
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olsun boş gebelik hamile kalabildiğini sağlıklı olduğunu gösteriyor.Kızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.
Oh maşallah hadi gözünaydın :)Doktordan çıktım çok şükür iyi bebişim ayaklarını oynattigini gördün 9+1cikti geç döllenme olmuş içim cok rahatladı teyzoslar :)
çok üzüldümKızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
Kontrole gittim. 29 eylülde gittiğimde 7+0 dım ultrasona göre 6+0 çıktı ve dr kalp atışı başlamış ama çok yavaş 2 hafta sonra gel takip edelim demişti
Bu gün gittim karından ultrasonla göremedi vajinal baktı ve gelişmediğini hatta embriyonun kaybolduğunu söyledi. Buna rağmen kesenin bayağı büyüdüğünü söyledi. Beta testi istedi ayrıntılı ultrasona gönderdi.
Ayrıntılı ultrasonda kese 12+3 e uyumlu ama içinde embriyo yok dendi. Tanı olarak da Anembriyonik Gebelik (boş gebelik) olduğunu yazmış dr. Kürtaj dedi.
Boyun kısmı falan çene yapisi net olsa tahmin yapardım tatlım orası net değil daha çok küçük zatenKesip koydum bulanık mı görünüyor ki. Ben normal görüyorum. Orta kısımda sağa doğru gibi.
Kafası sola doğru
Hatta yüzü dönük ultrasona
Dr göstermişti
Seninki de çene yapısı yuvarlak kız olabilirEki Görüntüle 2055873 Ay bende yorumları alayım o zaman
Evet evet çıkmış demekki 2. Bebişlerde daha çabuk çıkıyor :)) geçmiş olsun canım uzmanlar gece artık sürekli kalkıyorsa , ek Gıda yeterli almıyorsa, uykusunu alamıyorsa ve diş dönemi değilse bırakma zamanı gelmiş olabilir diyor. Kaç aylıktı miniğin?Bende göbüs çok erken çıktı sanırım ya sizler paylaştınız merak ediyorum aslında kaçırdım o kısmı çok hastayım bu ara , emzirirken gece üstüm açık kaldı kalktığımda donuyordum ve vücudum kırılıyor çok ağrıyo hatta ilk kez baş ağrısı yaşıyorum valla iş yerinde de dayanılmaz bir hal aldı. Sütten keseceğim sanırım gece 20 dk bir emzir diyo dayanamıyorum bende zaten ben 3 aylık olana kadar emziririm diyordum vücudum dinlensin bari 6 ay kadar
geçmiş olsun Allahım tez zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar ben de aranızdan ayrılıyorum. İnşaallah son kişi olurum ve herkes sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?