2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım çok fark Yok arada ama. Olur öyle. Benim de ilk başta 3 gün geriydi. Son kontrolde 2 gün ilerde çıktı. Belli olmuyor yani.

Kızlar saymadım ama nekadar çok kaybımız oldu yaa çok üzülüyorum duyunca Rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin inşallah... Evlat 1 parçada olsa aynı kocamanda olsa aynı ever çok iyi bilirim ama beterin beteri var bunuda bilirim Rabbim daha büyüyüyle imtihan etmesin...

Mide bulantısından ölüyorum baş dönmesinde var acayip bi anda dünyam dönüyor normalmi bukadar hafta geçtikçe düzelmem gerekirken şikayetler artıyor Allah hayretsin İnşallah... Acıkıyorum midem bulanıyor beslenemez oldum su içemiyorum nolur dua edin bitsin bu hiç mutlu değilim sanki... Oysa içim mutlu olmalı bebeğime bişey mi oldu acaba diyorum yoksa zehirledimi diyorum çok bulanınca

Evet son günlerde o kadar çok ki. Etkisinde kalmamak mümkün değil. Gece rüyamda ben de kanama ile kaybediyordum bebeğimi Allah korusun tüm bebekleri

Ben pek göremedim tatlım net değil çarşamba belki tahmin yaparız

Olabilir canım ben folik asiti kestim mide bulantı ilacında var diye. Belki ondan rahatladım.
Haha Zırt diye cinsinden bende de var dün eski
Fotoğraflara baktım bu zamanlar sıfır göbek popo. Şimdi kocaman amin canım bir oğlumuz olursa süper olur ama kız olursa da kızımıza çok iyi kardeş olurlar

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olsun boş gebelik hamile kalabildiğini sağlıklı olduğunu gösteriyor.
Doktordan çıktım çok şükür iyi bebişim ayaklarını oynattigini gördün 9+1cikti geç döllenme olmuş içim cok rahatladı teyzoslar :)
Oh maşallah hadi gözünaydın :)

çok üzüldüm çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede Allah bebeğini nasip eylesin ve yüzünü güldürsün canım.

Kesip koydum bulanık mı görünüyor ki. Ben normal görüyorum. Orta kısımda sağa doğru gibi.
Kafası sola doğru
Hatta yüzü dönük ultrasona
Dr göstermişti
Boyun kısmı falan çene yapisi net olsa tahmin yapardım tatlım orası net değil daha çok küçük zaten

Bende göbüs çok erken çıktı sanırım ya sizler paylaştınız merak ediyorum aslında kaçırdım o kısmı çok hastayım bu ara , emzirirken gece üstüm açık kaldı kalktığımda donuyordum ve vücudum kırılıyor çok ağrıyo hatta ilk kez baş ağrısı yaşıyorum valla iş yerinde de dayanılmaz bir hal aldı. Sütten keseceğim sanırım gece 20 dk bir emzir diyo dayanamıyorum bende zaten ben 3 aylık olana kadar emziririm diyordum vücudum dinlensin bari 6 ay kadar

Eklentiler

• IMG_20171016_143135.webp
    7 KB · Görüntüleme: 73
Evet evet çıkmış demekki 2. Bebişlerde daha çabuk çıkıyor :)) geçmiş olsun canım uzmanlar gece artık sürekli kalkıyorsa , ek Gıda yeterli almıyorsa, uykusunu alamıyorsa ve diş dönemi değilse bırakma zamanı gelmiş olabilir diyor. Kaç aylıktı miniğin?

Kızlar benim ilk bebeğim ama benimde çok çıktı göbüşüm. Kiloda almadım hatta başlangıç kilomdan 2 kilo eksiğim.
Annem yediklerini bebek alıyordur dedi ama ilk 3 ayda ne kadar bebek alıyor bilmiyorum.

geçmiş olsun Allahım tez zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…