2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teyzoslar yorumlayabilecekmisiniz bakalım bebeğimi
Ay canım maşallah ona valla ben hiç yorum yapamıyorum ama arkadasın dediği gibi benimde tam terste duruyo ben gecen persembe gittim 9+0 cıktı 6 gündü fark yakalamıs gibi duruyo 3 güne inmiş adetimle farkı

Ay canım maşallah ona valla ben hiç yorum yapamıyorum ama arkadasın dediği gibi benimde tam terste duruyo ben gecen persembe gittim 9+0 cıktı 6 gündü fark yakalamıs gibi duruyo 3 güne inmiş adetimle farkı
Benimki geç döllenme yemiş cnm 8 günlük bir fark onuda zamanla yakalar inşallah

Aslında bende bir günlük tutmak istiyorum. Hazır olanlar var onlardan alıcam sanırım :) o bitincede güzel bir deftere devam ederim. On sekiz yaşına kadar tabii. İnstagram gelmemişti aklıma. Ama güzel fikirmiş gerçekten ❤

Canım bende bir boş kese yaşadım inşallah kolayca geçecek bu zamanlar tatlım geçmiş olsun.

Oğlumun ultrasona baktım.simdi tam ters.taraftaymis ay kız olursa uçarım sevinçten ama oğlum.olursana uçarım bu annelik ne değişik bişey yaa
Bende kız hissediyorum ama bakalım benimde bir oğlum var anlıyorum seni kemik yapısı erkeklerin çenede daha sivri, kızların yuvarlak olur seninki de yuvarlak geldi bana ama emin değilim tabi net bir duruş yok

Bende kız hissediyorum ama bakalım benimde bir oğlum var anlıyorum seni kemik yapısı erkeklerin çenede daha sivri, kızların yuvarlak olur seninki de yuvarlak geldi bana ama emin değilim tabi net bir duruş yok
10 gün sonra devlete gidicem bakalım ikili testi orda yaptırmayı düşünüyorum o zaman daha net görünür muhtemelen Allah gonlumuzdekini hayırlı etsin insallahhh

Ya ben foto hiç koymamıştım :) 12 gün önce gittiğim ultrason fotosunu koyayım. Tam 9 haftalıktı.
Benimki neye benziyor kıza mı erkeğe mi :))

Bu arada çarşamba kontrolüm var. Taze resim atarım o zaman

Eklentiler

• IMG_2527.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar bebeğini kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum 1 kaybim olduğu için ne hissettiklerini çok iyi anlıyorum. ben de kontrolden geldim kanama alanım küçülmüş kalp atışlarını duydum yeniden fakat tam 8 hafta olmam gerekirken 7+4 dedi bu seferde gelişim geriliği filan mi var anlamadım doktor da olumsuz bir şey söylemedi ama bu korkular hiç geçmeyecek galiba

Ayy aynı gün randevumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…