- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.201
Kızdan simsi erkek kardeşler en çekilmezi zaten , bekarken anne babasını hatırlamazlar evlenince anne babaları dillerinden düşmez...
Bizimkide çocuk çocuk dedi 5 yıl sonra çocuk yaptım. İznini memleketinde geçirdi bende hamile hamile kaldım buralarda
Canim iyi tahmin doktor da erkeğe benzettim dedi adanada özel bir hastane canim iyi de bir hastane ben hiç fiyatı bilmeyerek gittim doktoru çok tavsiye ettiler ve asıl bomba muayene ücreti 65 liraydı çok uygun geldi ben 120 ye 80 a vs gittim başka başka hastanede ultrason cihazı doktor ve muayeneden çok memnun kaldimBen sanki erkeğe benzettim canım gerçi çokta anlamam ama :) 55 tl ye nerde yaptırdın yahu burada heryer ateş pahası.
Sağolasın canım içimi rahatlattın ❤Hic endiselenme bebek ihtiyaci olan seyleri senden aliyormus zaten senin kanindan kanindaki oksijenden merak etme bunaltin gecince bol bol icersin bir eksiklik oluyorsa bebek icin degil o senin icin oluyor kaparsin o eksikligi yakinda
Oy maşallah canım benim inş sonuna kadae da memnun kalırsın sağlıcakla kavuşun inşallah ❤Canim iyi tahmin doktor da erkeğe benzettim dedi adanada özel bir hastane canim iyi de bir hastane ben hiç fiyatı bilmeyerek gittim doktoru çok tavsiye ettiler ve asıl bomba muayene ücreti 65 liraydı çok uygun geldi ben 120 ye 80 a vs gittim başka başka hastanede ultrason cihazı doktor ve muayeneden çok memnun kaldim
Canim ya çok iyi anlıyorum seni benimkinin de erkek kardeşi uniden mezun oldu geldi işe girdi mühendis diye tam bi höduk kaynim 25 yaşında ev tuttu kendine ama her gün telde konuşurlar her pazar buluşuyorlar avm de bildiğin kuma geldi bana. Bütün hafta çalışıyoruz ikimizde bir cumartesi ev temizlik ya da dışarı çıksak hop pazar onunla geçiyor. Hayır hamile de demiyor pis bilendim ikisine de gıcık oluyorum. Ama moralimi bozmuyorum bebegimi üzmemek için sen de sıkma canını kendine hoş vakit geçirecek şeyler bul. O otobüsle gidiyor ben de arabayı alıp dolaşıp geliyorum ve bebegimle napayim
Inşallah canim cümlemizde...Oy maşallah canım benim inş sonuna kadae da memnun kalırsın sağlıcakla kavuşun inşallah ❤
bo konuda bende müzdaribim tam bugun iyiyim diyorum ertesi gün kusmaktan bişey yiyemiyorum.bugun yine kötüyümsen kusuyor musun??
kızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
Benim ilkbogrendigimden geri surekli midem bulanıyor. Kusma fazla yk ama ackende tokkende hep bulantı...saglikla sorsunlar ınsallah
bo konuda bende müzdaribim tam bugun iyiyim diyorum ertesi gün kusmaktan bişey yiyemiyorum.bugun yine kötüyümsen kusuyor musun??
merhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.TSH yüksek benim, 150 mg ilaç kullanıyorum.en son kontrolde 3.5 a düşmüştü ama dahada düşmesi gerekiyor sanırım.. Hepimizin evlatları Allah a emanet,inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..
Canım Allah sabir versin. İnşallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek kucagina alırsınkızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
Crowne plaza falan var ya carrefourun arka tarafında oraya yapılıyodu bitti sayılır inşaatı ama ne zaman açılır bilmemAa nereye acılıyomus canım
Bende de tsh 4.10 çık 25 mg tam birde yarım alıyorum.. bu hafta bakicaz etkili olmuş mu diye sen ne kadar kullaniyosunmerhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.
Geçmiş olsun canım. P.tesi günü bende kasaptan aldığım köfte yüzünden aynı senin gibi kusma ishal yaşadım hemen hastaneye gidip 2 serum yedim sonrasında çabuk toparladım. Hatta burdada yazıp uyarmıştım arkadaşları. Çok geçmiş olsun canım.Eki Görüntüle 2057353 Kızlar iyi akşamlar. Bugün okuyamadım hiç. Çok fenaydım salgına tutuldum. İshal kusma. Ölüyorum sandım. Aman dikkat edin. Çok fena bu salgın. Serum yedim hala geçmedi. Dün dışarda köfte yedim bilmiyorum belki de ondan oldu. Hala midem çok kötü. 150 den fazla mesaj var. İyi olunca okuyacağım. İnş hepiniz iyisinizdir.
Bebiş de korkuttu bizi. Muayene oldum yine. Dün belirsizdi resim. Bugün bakın bakalım. Bize erkek gibi geldi ama
Geçmiş olsun canım. P.tesi günü bende kasaptan aldığım köfte yüzünden aynı senin gibi kusma ishal yaşadım hemen hastaneye gidip 2 serum yedim sonrasında çabuk toparladım. Hatta burdada yazıp uyarmıştım arkadaşları. Çok geçmiş olsun canım.Eki Görüntüle 2057353 Kızlar iyi akşamlar. Bugün okuyamadım hiç. Çok fenaydım salgına tutuldum. İshal kusma. Ölüyorum sandım. Aman dikkat edin. Çok fena bu salgın. Serum yedim hala geçmedi. Dün dışarda köfte yedim bilmiyorum belki de ondan oldu. Hala midem çok kötü. 150 den fazla mesaj var. İyi olunca okuyacağım. İnş hepiniz iyisinizdir.
Bebiş de korkuttu bizi. Muayene oldum yine. Dün belirsizdi resim. Bugün bakın bakalım. Bize erkek gibi geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?