2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

aynen bekar kardes cok yorucu esimde onunla oldumu bekar gibi davraniyo yarinda memlekete gidecekler. anne babasi dinlemiyor gece eve 2 de ücde geliyor. esimde onunla olunca degisiyor. seni anliyorum benim esimde hamileyim ama beni el ustunde tutmuyor. hic yardimcida olmuyor artik onu kafa takmiyorum bile. sezeryan oldum hersey kendi basima etmek zorunda kaldim nedu bu erkekler ya seninki ne zaman gelecek yanina sonucda hamilelik riskli birsey ama anlamiyo

Ben sanki erkeğe benzettim canım gerçi çokta anlamam ama :) 55 tl ye nerde yaptırdın yahu burada heryer ateş pahası.
Canim iyi tahmin doktor da erkeğe benzettim dedi adanada özel bir hastane canim iyi de bir hastane ben hiç fiyatı bilmeyerek gittim doktoru çok tavsiye ettiler ve asıl bomba muayene ücreti 65 liraydı çok uygun geldi ben 120 ye 80 a vs gittim başka başka hastanede ultrason cihazı doktor ve muayeneden çok memnun kaldim

Hic endiselenme bebek ihtiyaci olan seyleri senden aliyormus zaten senin kanindan kanindaki oksijenden merak etme bunaltin gecince bol bol icersin bir eksiklik oluyorsa bebek icin degil o senin icin oluyor kaparsin o eksikligi yakinda
Sağolasın canım içimi rahatlattın ❤

Oy maşallah canım benim inş sonuna kadae da memnun kalırsın sağlıcakla kavuşun inşallah ❤

hakilisin benimkide beni resmen eve haps etti. iki haftadir evdeyim. kizimla pek gezemiyorum. burada uzak merkez. otobusle yorucu oluyor. anlamadim benimki beni indirtmiyor pazar olunca 6 gun calisiyorum bi gun dinlenim diyor. ama bu kardesi geldi is cikisi sinemaydi avm gezip duruyolar. kardesi burda calismak dukkan acmak istiyo. ama esimden butce istiyo. daha bizim evimiz yok ikinci bebek yolda beni sinir ediyolar. neymis o is acarsa kira cikcakmisiz. kardesi ben esim bi evde kalacakmisiz. cocuk bu gun esimle gitmedi oglen okundu bekliyorumki kalkacakda yicek. butin islerim aksadi ya. bide gece gezmeleri cok seviyor esimi bide gece 3 kadar gozlerim yollardami kalsin. bunun kardesi 20 yasinda universite okumuyo calsiyo biyerde. memlekette o gun aldini o gun gidip guzel bi yerde yiyen biri. sonra abi baba kardes para ister.

arkadasim Allah sabirlar versin. tez zamada saglikli sihatli uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah.

Bulantısı olan arkadaşlara bulantiniz folik asitten de olabilir doktor benim folik asiti değiştirdi içinde zencefil olan bir folik asit verdi zencefil mide bulantısını yatistiriyor ya

TSH yüksek benim, 150 mg ilaç kullanıyorum.en son kontrolde 3.5 a düşmüştü ama dahada düşmesi gerekiyor sanırım.. Hepimizin evlatları Allah a emanet,inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..
merhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.

Benim kusmam yok ama ilaç kullanıyom ilk hamileliğim değil ama daha önce bulantı yaşamadım acemi gibiyim inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız

Canım Allah sabir versin. İnşallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek kucagina alırsın

merhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.
Bende de tsh 4.10 çık 25 mg tam birde yarım alıyorum.. bu hafta bakicaz etkili olmuş mu diye sen ne kadar kullaniyosun

Geçmiş olsun canım. P.tesi günü bende kasaptan aldığım köfte yüzünden aynı senin gibi kusma ishal yaşadım hemen hastaneye gidip 2 serum yedim sonrasında çabuk toparladım. Hatta burdada yazıp uyarmıştım arkadaşları. Çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım. P.tesi günü bende kasaptan aldığım köfte yüzünden aynı senin gibi kusma ishal yaşadım hemen hastaneye gidip 2 serum yedim sonrasında çabuk toparladım. Hatta burdada yazıp uyarmıştım arkadaşları. Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…