2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok üzüldüm güçlü olmasa çok sevindim en kısa zAmanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim bilemediklerimizde mutlaka vardır bir hayır. Kan pıhtılaşma testine bir baktir istersen. Inşallah herşey gönlünce olur

arkadasim Allah sabirlar versin. tez zamada saglikli sihatli uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah.
hepinize cok tesekkür ederim

Bende de tsh 4.10 çık 25 mg tam birde yarım alıyorum.. bu hafta bakicaz etkili olmuş mu diye sen ne kadar kullaniyosun
Arkadaşım benim tsh ı'm 2.90 lardaydi hamile kaldığımdan beridir 50 mg kullanıyorum anca 1 ve 2 arası duruyor 50 mg da.

toxoplazma belirti vermiyor maalesef ama rubella dediğim kızamkçık zaten bildiğimiz dökünü falan yapar. yani insanın kolay kolay başına gelecek durumlar değil ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir,sen bir İgM değerlerine baktır için rahat etsin

koy bir ultrason fotografı erkek nasıl oluyormuş bir görelim de tahminlerimizi daha isabetli sallayalım arkadaşım

canım çok çok geçmiş olsun,enkısa zamanda sapasağlam bir gebelikte yeniden aramızda ol inşallaah

Cok net oldu bastan kız hissediyodum öyle dilediğim icin belkide ama bu resimden sonra bende erkek oldugunu düşünüyorum iki erkek annesi olucam inşallah
yine de belli olmaz canım bizimkisi bilimden uzak eğlenmelik tahminler
ben 2.ye gebe kalmadan önce hep bir kız daha dogursam ne güzel olur iki aynı cinsiyet çocuklar açısından daha avantajlı diye düşünürdüm hep ama şimdi birazcık bencillik edip erkek istiyorum sanki hani onu da bir tadayım diye amaaan allah hepimizin gönlüne göre versin negüzel olur isteyene kız isteyeene erkek,o kalbimizden geçeni biliyor ama hayırlı olanı da yine o biliyor o yuzden hayırlsı neyse o olsun

Benim kusmam yok ama ilaç kullanıyom ilk hamileliğim değil ama daha önce bulantı yaşamadım acemi gibiyim inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız
benimde ilk değil bir kızım var 6yaşında ama onda hafif birkaçgün bulantım olmuştu hoooopp anlamadan geçip gitmişti ne rahattım bu beni epey sarstı her açıdan kusma halsizlik iştahsızlık ne ararsan var geçecek inşallah sabırla bekliyorum

Kızlar benim doktorum ultrasonda sadece bakıyor okadar. Ense kalınlığı vs hiç bişey ölçmüyor.

Amin amin canım inşallah sağlıkla kavusalım yavrulara

Kızlar benim doktorum ultrasonda sadece bakıyor okadar. Ense kalınlığı vs hiç bişey ölçmüyor.
Erken cunku daha. 11. Haftana gelince bakar en erken. Ben tahlil sonuclari icin gittigimde ultrason istemiyorm dedim ona bile bakmadi yani :) 11den oncede gitmeyecegim daha

Kızlar kiloya dikkat edebiliyormusunuz 165 boyum 75 kiloyu buldum bile şimdiden diyetisyene mi gitsem

Ayyy kizlar uzerinize saglik dehset basim agriyor gozlerim yerinden cikicak sanki normalde bas agrisi nedir bilmem ne zormus valla kalbim beynimde atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…