- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.221
Çok üzüldüm güçlü olmasa çok sevindim en kısa zAmanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim bilemediklerimizde mutlaka vardır bir hayır. Kan pıhtılaşma testine bir baktir istersen. Inşallah herşey gönlünce olur
hepinize cok tesekkür ederimarkadasim Allah sabirlar versin. tez zamada saglikli sihatli uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah.
çok teşekkürlerCanım Allah sabir versin. İnşallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek kucagina alırsın
Arkadaşım benim tsh ı'm 2.90 lardaydi hamile kaldığımdan beridir 50 mg kullanıyorum anca 1 ve 2 arası duruyor 50 mg da.Bende de tsh 4.10 çık 25 mg tam birde yarım alıyorum.. bu hafta bakicaz etkili olmuş mu diye sen ne kadar kullaniyosun
Allah tamamına erdirsin ilk çocuk kizmi erkekmi[/QUOTE erkek bu da sağlıkla kız olsa keske
inşallah canım.hamilelik boyunca kullanacakmısınız ilacıBenim kusmam yok ama ilaç kullanıyom ilk hamileliğim değil ama daha önce bulantı yaşamadım acemi gibiyim inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız
Şikenin oğlun kaç yasında 15 aylık Benin ki sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez
Benimki kocaman oldu canım.5 bitti anaokuluna gidiyorŞikenin oğlun kaç yasında 15 aylık Benin ki sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez
toxoplazma belirti vermiyor maalesef ama rubella dediğim kızamkçık zaten bildiğimiz dökünü falan yapar. yani insanın kolay kolay başına gelecek durumlar değil ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir,sen bir İgM değerlerine baktır için rahat etsinT
Çok teşekkür ederim canım cevap için. Şu an bende bu hastalıklar olsa rahatsızlık vermez mi anlaşılmaz mi yani. Gebelik sonlandirilir demissin korktum üç aylık olduk bide geç değil mi. Allah im sağlık versin hepimizin bebeklerine
koy bir ultrason fotografı erkek nasıl oluyormuş bir görelim de tahminlerimizi daha isabetli sallayalım arkadaşımKızlar benim kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda ense kalınlığımız iyi burun kemiğimiz oluşmuş kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuç meleğim 1 hafta önden gidiyor maşallah.cinsiyetimize %90 erkek dedi:)
canım çok çok geçmiş olsun,enkısa zamanda sapasağlam bir gebelikte yeniden aramızda ol inşallaahkızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
yine de belli olmaz canım bizimkisi bilimden uzak eğlenmelik tahminlerCok net oldubastan kız hissediyodum öyle dilediğim icin belkide ama bu resimden sonra bende erkek oldugunu düşünüyorum iki erkek annesi olucam inşallah
benimde ilk değil bir kızım var 6yaşında ama onda hafif birkaçgün bulantım olmuştu hoooopp anlamadan geçip gitmişti ne rahattımBenim kusmam yok ama ilaç kullanıyom ilk hamileliğim değil ama daha önce bulantı yaşamadım acemi gibiyim inşallah tez zamanda geçer bulantılarımız
teşekkür ederim canım amin inşallah .canım çok çok geçmiş olsun,enkısa zamanda sapasağlam bir gebelikte yeniden aramızda ol inşallaah
Amin amin canım inşallah sağlıkla kavusalım yavrularayine de belli olmaz canım bizimkisi bilimden uzak eğlenmelik tahminler
ben 2.ye gebe kalmadan önce hep bir kız daha dogursam ne güzel olur iki aynı cinsiyet çocuklar açısından daha avantajlı diye düşünürdüm hep ama şimdi birazcık bencillik edip erkek istiyorum sanki hani onu da bir tadayım diyeamaaan allah hepimizin gönlüne göre versin negüzel olur isteyene kız isteyeene erkek,o kalbimizden geçeni biliyor ama hayırlı olanı da yine o biliyor o yuzden hayırlsı neyse o olsun
Erken cunku daha. 11. Haftana gelince bakar en erken. Ben tahlil sonuclari icin gittigimde ultrason istemiyorm dedim ona bile bakmadi yani :) 11den oncede gitmeyecegim dahaKızlar benim doktorum ultrasonda sadece bakıyor okadar. Ense kalınlığı vs hiç bişey ölçmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?