- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.241
Progestanı 6 7 haftalıkken falan 4 5 gün kullanmıştım. Sonra bıraktım. Ama gebeliğimin başından sonuna kadar beyazımsı kokusuz akıntım hep var hatta baya var. Hiç geçmedi. Doktora gidince sebebini soracağım artık. 12+0 dayız bu arada.
Hamileliğinin 5. Haftasından bu yana progestan 200mg günde 3 tane bazen ağızdan bazen oral alıyorum.. haftada bir pruloton depo igne kullanıyorum.. kahve akintim ara ara oluyor. Karnında kanama alani varmış.. o akinti muhtemelen allah'a emanet olsunlar insallah
Beyaz krem adeta sabah akşam kullanıyorum o yapıyor canım
Progestan kullanmaya başladığımdan beri benimde akıntım oluyor malasef. Ilactan oldugunu düşünüyorum
Ay çok gıcık oldum senin kaynina da tahmin edebiliyorum tam asalak desene ye, gez,iç, yat kafası. Bi halta yaramaz inşallah gider başından bir an once. Zaten hamilelikte bir dünya şeyle ugrasiyosun bide elin doğurduğu gelip insanın başına dert oluyor. Bende sinir oluyorum kaynanam düşünmüyor gurbette diye oğlunu eşim abilik sevdası tuttu hergün ariyo soruyor gidiyor . Ben yardım et desem yorgunum diyor. Allah kurtarsın bizi bunlardanhakilisin benimkide beni resmen eve haps etti. iki haftadir evdeyim. kizimla pek gezemiyorum. burada uzak merkez. otobusle yorucu oluyor. anlamadim benimki beni indirtmiyor pazar olunca 6 gun calisiyorum bi gun dinlenim diyor. ama bu kardesi geldi is cikisi sinemaydi avm gezip duruyolar. kardesi burda calismak dukkan acmak istiyo. ama esimden butce istiyo. daha bizim evimiz yok ikinci bebek yolda beni sinir ediyolar. neymis o is acarsa kira cikcakmisiz. kardesi ben esim bi evde kalacakmisiz. cocuk bu gun esimle gitmedi oglen okundu bekliyorumki kalkacakda yicek. butin islerim aksadi ya. bide gece gezmeleri cok seviyor esimi bide gece 3 kadar gozlerim yollardami kalsin. bunun kardesi 20 yasinda universite okumuyo calsiyo biyerde. memlekette o gun aldini o gun gidip guzel bi yerde yiyen biri. sonra abi baba kardes para ister.
Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor
Ağzından bal damlıyor canım. İnsalllaaahhh . Seninde Allah yardımcın olsun eşinin kardeşi ile sorunlarla ilgili . Her şey yoluna girsin gönlüne göre olur.onu dogurdunda keske daha once yapsaydim diyeceksin. Allah cocunu saglikli uzun omurlu hayirli evlat eylesin. sanada doya doya sevmeyi nasip etsin
İlacın adı ne..ben euthrox kullanıyorum.. muadili de var bildiğim kadarıyla..doktoruna sorup onun yerine başka varmı diye sor bence.. benimki tatsız bişey, anlamıyorum bile..merhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.
Ne yazikki hamile deilmisim ilac verdi bakalim klomen falan verdi ins obur aya
Kızlar kiloya dikkat edebiliyormusunuz 165 boyum 75 kiloyu buldum bile şimdidendiyetisyene mi gitsem
Evet nub dik bunun belli bazı arkadaşlar attılar resim ama bacaklar o bölgeyi kapatmış oyuzden yorum yapamadım kusura bakmasınlar zaten sofiarya nın dediği gibi bizimki bi tahmin ama doktorlarda ilk tahmini buna göre yapıyor bakalım sağlıklı olsunda İnşallahOğlumun ki buyrun:)
Kıza benzettim ben canımKizlar cinsiyet tahmini yapcak var mi?
Ben normalde de çok dikkat ederdim kiloma hatta gebelik öncesi hep sporumu yapardım hem salon hemde plates. Boyum 1.74 kilom 61 ve halen 61 ilk 3 ay kilo almayı düşünmüyorum. Sağlıklı besleniyorum. Hani kilo almayım diye aç bırakmıyorum kendimi fakat gereksiz kilo yapıcı yiyeceklerden kaçınıyorum ve yemek yediğim saatlere dikkat ediyorum.Kızlar kiloya dikkat edebiliyormusunuz 165 boyum 75 kiloyu buldum bile şimdidendiyetisyene mi gitsem
Benim eşim de öyle çocuk benim çocuğum diyor :)) 9 ayda taşıyan benim diyorum ama....Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor
Su nub olayı anlayamadım ya resmen çözemedimEvet nub dik bunun belli bazı arkadaşlar attılar resim ama bacaklar o bölgeyi kapatmış oyuzden yorum yapamadım kusura bakmasınlar zaten sofiarya nın dediği gibi bizimki bi tahmin ama doktorlarda ilk tahmini buna göre yapıyor bakalım sağlıklı olsunda İnşallah
Ya ben hiç anlamam ama kıza benzettim :))mrb biz de bugün doktora gittik doktor amca cinsiyetimizi ihtimal dahilinde söyledi siz de bir cinsiyet tahmininde bulunur musunuz çok merak ediyorum bu arada ikili testimi de yaptırdım 55 lira verdim bu ayın sonunda sonucunu alacagim
Ya Can'ım sen şu nub mudur nedir ondan anlıyorsun bir benimkine de el atıp yorum yapsan?ya nubu falan gözükmüyorda böyle ben hep bana gelen gebelerinde bakınca fottolarına içimden geçiririm göz aşinalıgımı olmuşsa artık yıllardır, tutarda tahminlerim.mesela seninki erkek gibi hissetirdi baana bakınca. bir kendiminkini hissedemiyorum zaten
Can'ım benim güçlü durmana sevindim. Aynı acıyı yaşadım anlıyorum çok. İnş tez zamanda geçecek bu günler.kızlar aranızdan ayrılıyorum. maalesef bugun kanamam oldu. doktora gidince bebegımın gelişiminin 8. haftada durdugunu öğrendim. takdiri ilahi. elden birşey gelmez. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla devam eder.benim için üzülmenizi istemem. çünkü tek tesellim sağlıklı olmayan bir bebeği dünyaya getirmek daha üzücü olacaktı. hoşcakalın. sevgilerr
Sağolcanım yaa. Okumuştum yazdığını. Tedirgin yedim Zaten ama ne bileyim oldu bi kereGeçmiş olsun canım. P.tesi günü bende kasaptan aldığım köfte yüzünden aynı senin gibi kusma ishal yaşadım hemen hastaneye gidip 2 serum yedim sonrasında çabuk toparladım. Hatta burdada yazıp uyarmıştım arkadaşları. Çok geçmiş olsun canım.
Maşallah ona yaaa.Oğlumun ki buyrun:)
Yok Can'ım tabi ki değil. Biz Ortak noktada buluşabiliyoruz çok şükür :)Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor
Ay çok gıcık oldum senin kaynina da tahmin edebiliyorum tam asalak desene ye, gez,iç, yat kafası. Bi halta yaramaz inşallah gider başından bir an once. Zaten hamilelikte bir dünya şeyle ugrasiyosun bide elin doğurduğu gelip insanın başına dert oluyor. Bende sinir oluyorum kaynanam düşünmüyor gurbette diye oğlunu eşim abilik sevdası tuttu hergün ariyo soruyor gidiyor . Ben yardım et desem yorgunum diyor. Allah kurtarsın bizi bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?