2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor

Beyaz krem adeta sabah akşam kullanıyorum o yapıyor canım

Progestan kullanmaya başladığımdan beri benimde akıntım oluyor malasef. Ilactan oldugunu düşünüyorum

Aynen çoğunlukla beyaz krem gibi oluyor muhtemelen progestandan o zaman Ben de sabah akşam fitil olarak kullanıyorum

Ay çok gıcık oldum senin kaynina da tahmin edebiliyorum tam asalak desene ye, gez,iç, yat kafası. Bi halta yaramaz inşallah gider başından bir an once. Zaten hamilelikte bir dünya şeyle ugrasiyosun bide elin doğurduğu gelip insanın başına dert oluyor. Bende sinir oluyorum kaynanam düşünmüyor gurbette diye oğlunu eşim abilik sevdası tuttu hergün ariyo soruyor gidiyor . Ben yardım et desem yorgunum diyor. Allah kurtarsın bizi bunlardan

Ay bence erkekler isim işine hicccc karışmasın

onu dogurdunda keske daha once yapsaydim diyeceksin. Allah cocunu saglikli uzun omurlu hayirli evlat eylesin. sanada doya doya sevmeyi nasip etsin
Ağzından bal damlıyor canım. İnsalllaaahhh . Seninde Allah yardımcın olsun eşinin kardeşi ile sorunlarla ilgili . Her şey yoluna girsin gönlüne göre olur.

merhabalar benimde tsh yüksek çıktı .doktor bana haşimato dedi hatta bende ilaca başladım.ac karnına içilecek ilaç dedi ve ben aç karnına içince istifra ettim.
İlacın adı ne..ben euthrox kullanıyorum.. muadili de var bildiğim kadarıyla..doktoruna sorup onun yerine başka varmı diye sor bence.. benimki tatsız bişey, anlamıyorum bile..

Oğlumun ki buyrun:)
Evet nub dik bunun belli bazı arkadaşlar attılar resim ama bacaklar o bölgeyi kapatmış oyuzden yorum yapamadım kusura bakmasınlar zaten sofiarya nın dediği gibi bizimki bi tahmin ama doktorlarda ilk tahmini buna göre yapıyor bakalım sağlıklı olsunda İnşallah

Kızlar kiloya dikkat edebiliyormusunuz 165 boyum 75 kiloyu buldum bile şimdiden diyetisyene mi gitsem
Ben normalde de çok dikkat ederdim kiloma hatta gebelik öncesi hep sporumu yapardım hem salon hemde plates. Boyum 1.74 kilom 61 ve halen 61 ilk 3 ay kilo almayı düşünmüyorum. Sağlıklı besleniyorum. Hani kilo almayım diye aç bırakmıyorum kendimi fakat gereksiz kilo yapıcı yiyeceklerden kaçınıyorum ve yemek yediğim saatlere dikkat ediyorum.

Benim eşim de öyle çocuk benim çocuğum diyor :)) 9 ayda taşıyan benim diyorum ama....

Günaydın kızlar dün kontrole gitmiştim ya folik asiti bıraktırdı ama yerine kan ilacı şu sıvı olanlardan,d vit,omega 3 ve decavit verdi bide coraspin kullanıyordum ben bunları hangi ara içeceksem

Su nub olayı anlayamadım ya resmen çözemedim

Ya ben hiç anlamam ama kıza benzettim :))

Ya Can'ım sen şu nub mudur nedir ondan anlıyorsun bir benimkine de el atıp yorum yapsan?
Kimse yorum yapmamış o kadar mı anlaşılmıyor

Can'ım benim güçlü durmana sevindim. Aynı acıyı yaşadım anlıyorum çok. İnş tez zamanda geçecek bu günler.

Sağolcanım yaa. Okumuştum yazdığını. Tedirgin yedim Zaten ama ne bileyim oldu bi kere
Zaten dr da çok salgın var dedi bu ara.

Oğlumun ki buyrun:)
Maşallah ona yaaa.
Ben de benimkine erkek dedim ama farklı sanki ikimizinki. Benimki kız mı yoksa

Yok Can'ım tabi ki değil. Biz Ortak noktada buluşabiliyoruz çok şükür :)

cidden Allah kurtarsin. cok zor ayni senin dedin gibi. yarini dusunmeden eglence pesinde. bu gun gidecekler esimle memlekete. pazarteside kaynanami alio gelecek iyi gecer insallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…