2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım çok geçmiş olsun. Bende dün çok fenyadım . MİGREN illeti geldi buldu. Bide mide bulantısını ikiye katladı. Senin hesap lavaboya gidene kadar heryer battı nasıl geçiricez buu dönemi bende bilemiyorum. Rabbim sabır versin. Miniğimizi kucağımızda görünce hepsi geçicek inşallah

Ağzından bal damlıyor canım. İnsalllaaahhh . Seninde Allah yardımcın olsun eşinin kardeşi ile sorunlarla ilgili . Her şey yoluna girsin gönlüne göre olur.

eskiden cok takiyordum. artik oyle degilim. baktim anca kendimi uzuyorum. kardesi hamileyken esimin eski sevgilisiyle yazismalarini bana watsapdan atti. kac yil once yazisti yazilar tarihde vardi. bu yapilirmiya o kadar severdim onu kardeslerim gibi kardes yerine koymustum. orda artik bitti. kizima o vakti vermek daha iyi hic bi ev sıkıntısız degil zaten. Kızım dogdunda sanki yasadıgım tum kotu seyler silindi. oyle huzur tatlilik masumluk oluyorki. tek etkisi kızımi kimse veremez oldum. sevdiremez oldum. onu uzmesinler diyemi lahusa kafasimi bilmem belki hata yaptim. bazi yakinlarim var boyle hamur gibi yogurarak vurarak sever. ben hayatta oyle sevdirmem. cok narin olacak ezmiceksin hafif olcan diye. kimse elini suremedide. senin yuzunden sevemiyoruz dediler hep annelik iste. seninde icin kocaman narin sevgi kaplicak insallah

Doktor randevuma daha çok var ama telaşlancak birşey olduğunu sanmıyorum. Vücut sonuçta adapte olurken ağrı yapabilir. Evham yapmamalıyız bence. Zaten herşeye hayırlısı diye diye gamsız oldum iyice
güzeldi. Haklısın bi gamsızlık oluşmuyo değil benimde arada sanki titreşimli cihaz varmış gibi geceleri titreşiyo saniyelik. Normal galibaki

hicc bekleme benimki ile isimde cok tartistik. dogumdan bi gun sonra cikardi kimlik geldi. onun ve annesinin istedigi oldu. bende simdiden kavga ediyorum isim konusunda. bi sekilde benimsetmelim bu sefer benim hakkım ya islemelim aklina bakalim ne olacak

Ay maşallahhh. Ne güzrl net çıkıyo herkesin ultrason. Brnim göbekte yağ çok olunca mı acep görünmüyo ki

güzeldi. Haklısın bi gamsızlık oluşmuyo değil benimde arada sanki titreşimli cihaz varmış gibi geceleri titreşiyo saniyelik. Normal galibaki

Valla dün gece eğile eğile gittim bel ağrısından yatağa normal geliyor bana bu ağrılar vücutlarımız ağırlaşıyor şekle giriyor diye düşünüyorum.Çok evhamlı olmakta istemiyorum azcık salmak lazım bence çok ters birşey olsa zaten hissederiz. Heyecandan anlık şeyler bile tuhaf geliyor bize

kizlar ben bi kilo aldim. pir kilo kalcalarim olmayan kalca cikti disari. basen tavan etti. catlaklarim belli oluyo. karnimi gectimde buna cozum yokmu ya. karnim sanki daha yavas kilo aliyo bu kalca bacakdan sizler ne durumdasiniz

Allah bağışlasın maşallah. Ben daha duymadım doktordan bişey. Heyecan olsun diye sormadım .gerçi birazda güvenemediğimden. Çünkü etrafımda dört aydan önce yapılan tahminlerin tersi çıktı çünkü

Ay evet. Galiba öyle bide benim ilk deneyim. Herşey değişik geliyo

Geçmiş olsun canım. Bende dışardan yiyince çok fena oluyorum bulantı kusma ve ishal bir arada oluyor. Bu aralar çorba ve kahvaltılık dışında bişey yemek midemi bulandırıyor

Ayyy kizlar uzerinize saglik dehset basim agriyor gozlerim yerinden cikicak sanki normalde bas agrisi nedir bilmem ne zormus valla kalbim beynimde atiyor
Al benden de o kadar. Dün çok fenaydım. Uyusam uyutmuyo, yesem yedirmiyo, napcaamı bilememiştim hala daha var biraz.

Sağol canım walla doktorda biraz benim ısrarımla baktı baktııı büyük ihtimal erkek dedi ikili testin sonucu için üç hafta sonra gitcem o zaman tam söylerim dedi.4.5 yaşında kızım var bebeğimiz erkek olabilir dedim dünden beri kız olcak erkek istemem ben allaha hep kız olsun diye dua etmiştim diyor

Günaydın kızlar dün kontrole gitmiştim ya folik asiti bıraktırdı ama yerine kan ilacı şu sıvı olanlardan,d vit,omega 3 ve decavit verdi bide coraspin kullanıyordum ben bunları hangi ara içeceksem
Benim ki sadece folik asite devam dedi. Belki öbür ay kan ilacı başlayabiliriz dedi. Vitamin falan hiç bahsetmedi.

İllaki gönülden bişey geçiyor tabii.ama Rabbim en hayırlısını veriyor tabii hakkınızda hayırlısı olsun

Aynı dertten muzdaribim bende. Ben modern marjinal çok fazla olmayan isimleri seviyorum ve sunduğum isimler çevreden gerçekten güzel tepkiler alıyor. Ama eşim yok o olmaz yok bu olmaz diyip gayet eski saçma isimler sunuyor. Dediğin gibi zaten bulantı kusma delirmişim. 9 ay ben taşıyıp bağıra bağıra doğurucam. Bırak daa bırak ben koyayım isminide yani. İkna yöntemi bulan varsa bizede tüyo versin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…