- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.261
12. Haftada bitiyor dediler bitmedi tam da dün sabah hastanelik oldum . Odada wc de istifra etmediğim yer kalmadı .Midem öylesine kasılıyordu ki kasıklarım kilitlendi iki büklüm hastaneye götürdüler. Serum verdiler hiç böyle kötüleşmemiştim artık sabah hiçbirşeyi yiyemiyorum öğlen bi kraker bi tost belki , akşam hakgetire çok yorgun ve hasta hissediyorum nasıl toparlanıcam ben ?
Ağzından bal damlıyor canım. İnsalllaaahhh . Seninde Allah yardımcın olsun eşinin kardeşi ile sorunlarla ilgili . Her şey yoluna girsin gönlüne göre olur.
Doktor randevuma daha çok var ama telaşlancak birşey olduğunu sanmıyorum. Vücut sonuçta adapte olurken ağrı yapabilir. Evham yapmamalıyız bence. Zaten herşeye hayırlısı diye diye gamsız oldum iyice
Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor
Progestan almıyorum ama evet var oluyor. Hamile olmadan zamankine nazaran bir tık fazla hattaKızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Ay maşallahhh. Ne güzrl net çıkıyo herkesin ultrason. Brnim göbekte yağ çok olunca mı acep görünmüyo kimrb biz de bugün doktora gittik doktor amca cinsiyetimizi ihtimal dahilinde söyledi siz de bir cinsiyet tahmininde bulunur musunuz çok merak ediyorum bu arada ikili testimi de yaptırdım 55 lira verdim bu ayın sonunda sonucunu alacagim
Günaydın. Bugün benimde kontrolüm var 16.30 da o saate kadar nasıl sabredeceksem.
güzeldi. Haklısın bi gamsızlık oluşmuyo değil benimde arada sanki titreşimli cihaz varmış gibi geceleri titreşiyo saniyelik. Normal galibaki
Allah bağışlasın maşallah. Ben daha duymadım doktordan bişey. Heyecan olsun diye sormadımKızlar benim kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda ense kalınlığımız iyi burun kemiğimiz oluşmuş kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuç meleğim 1 hafta önden gidiyor maşallah.cinsiyetimize %90 erkek dedi:)
Ay evet. Galiba öyleValla dün gece eğile eğile gittim bel ağrısından yatağa normal geliyor bana bu ağrılar vücutlarımız ağırlaşıyor şekle giriyor diye düşünüyorum.Çok evhamlı olmakta istemiyorum azcık salmak lazım bence çok ters birşey olsa zaten hissederiz. Heyecandan anlık şeyler bile tuhaf geliyor bize
Geçmiş olsun canım. Bende dışardan yiyince çok fena oluyorum bulantı kusma ve ishal bir arada oluyor. Bu aralar çorba ve kahvaltılık dışında bişey yemek midemi bulandırıyorEki Görüntüle 2057353 Kızlar iyi akşamlar. Bugün okuyamadım hiç. Çok fenaydım salgına tutuldum. İshal kusma. Ölüyorum sandım. Aman dikkat edin. Çok fena bu salgın. Serum yedim hala geçmedi. Dün dışarda köfte yedim bilmiyorum belki de ondan oldu. Hala midem çok kötü. 150 den fazla mesaj var. İyi olunca okuyacağım. İnş hepiniz iyisinizdir.
Bebiş de korkuttu bizi. Muayene oldum yine. Dün belirsizdi resim. Bugün bakın bakalım. Bize erkek gibi geldi ama
Al benden de o kadar. Dün çok fenaydım. Uyusam uyutmuyo, yesem yedirmiyo, napcaamı bilememiştimAyyy kizlar uzerinize saglik dehset basim agriyor gozlerim yerinden cikicak sanki normalde bas agrisi nedir bilmem ne zormus valla kalbim beynimde atiyor
Sağol canım walla doktorda biraz benim ısrarımla baktı baktııı büyük ihtimal erkek dedi ikili testin sonucu için üç hafta sonra gitcem o zaman tam söylerim dedi.4.5 yaşında kızım var bebeğimiz erkek olabilir dedim dünden beri kız olcak erkek istemem ben allaha hep kız olsun diye dua etmiştim diyorAllah bağışlasın maşallah. Ben daha duymadım doktordan bişey. Heyecan olsun diye sormadım.gerçi birazda güvenemediğimden. Çünkü etrafımda dört aydan önce yapılan tahminlerin tersi çıktı çünkü
Hayırşı haberlerle gel inşallahGünaydın. Bugün benimde kontrolüm var 16.30 da o saate kadar nasıl sabredeceksem.
Benim ki sadece folik asite devam dedi. Belki öbür ay kan ilacı başlayabiliriz dedi. Vitamin falan hiç bahsetmedi.Günaydın kızlar dün kontrole gitmiştim ya folik asiti bıraktırdı ama yerine kan ilacı şu sıvı olanlardan,d vit,omega 3 ve decavit verdi bide coraspin kullanıyordum ben bunları hangi ara içeceksem
İllaki gönülden bişey geçiyor tabii.ama Rabbim en hayırlısını veriyor tabiiSağol canım walla doktorda biraz benim ısrarımla baktı baktııı büyük ihtimal erkek dedi ikili testin sonucu için üç hafta sonra gitcem o zaman tam söylerim dedi.4.5 yaşında kızım var bebeğimiz erkek olabilir dedim dünden beri kız olcak erkek istemem ben allaha hep kız olsun diye dua etmiştim diyor
Bende senin gibiyim.11. Haftada basladı bir hafta sonra 12+0 da rahatladım sankiherkesin bulantisi bitmeye baslar bu haftalarda benim tam tersi yeni basladi bu haftaya kadar rahattim ins uzun surmez
Aynı dertten muzdaribim bende. Ben modern marjinal çok fazla olmayan isimleri seviyorum ve sunduğum isimler çevreden gerçekten güzel tepkiler alıyor. Ama eşim yok o olmaz yok bu olmaz diyip gayet eski saçma isimler sunuyor. Dediğin gibi zaten bulantı kusma delirmişim. 9 ay ben taşıyıp bağıra bağıra doğurucam. Bırak daa bırak ben koyayım isminide yani. İkna yöntemi bulan varsa bizede tüyo versin valla.Bütün erkekler aynı mi acaba. Eşim normalde çok anlayışlıdır beni pek kırmaz ama isim konusunda şimdiden tartışmaya başladıkBir isme takıyor ve o olacak diyor. Değişik isimleri beğenmiyor. Erkekler hep düz mantıkla gidiyor. Ya hergün istifra ediyorum zor geçiyor hamileliğim görüyor. Ki onu da geçtim 9 ay karnimizda taşıyoruz. Bi karışmayın şu isim işine de annelere bırakın azıcık tabi ki öncelik sağlık, isim illaki bulunur ama insan biraz anlayış bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?