2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

gene ayni seversin benim yengem var dogdundan beri nerdeyse yicek bebegini. bende kiyamiyorum ya oyle bal ki ayaklarina agsigim. hic incitemem. valla benim nazarimdan kili almiyo bu cocuk. esimin kardesi sadece kardesi oldugu icin saygimi bozmuyorum gerisi bendede yok

bak burda haklisin bebegin icin hijen sart. benim kizim on aylik olunca zature gecirdi. doktor hani nasil olabilir dogalgaz yaniyo ev ortami hep ayni nasil hasta oldu. dedim 8 gun hastanede kaldik oyle oksuruyordu nefes alamiyordu ki ellerimde gisldiyo cocuk dedim iki defa mosmor oldu. dedimde bana bi insan hastaligin baslangicinda olsa hani daha kendide farkinda degil. o bebegi sevince bebegimizin direk cigerlerine iniyormus hastalik. ozellikle sigara seven elini yikasin sigara icmesin. sonucda 2 sene annelerin gecesi gunduzu karisiyo bebek hasta olunca cok zor oluyor

gunlerimiz ayni doktor cinsiyet icin birsey demedimi sana
Allah bebegini saglikli sihatli nasip etsin kucana valla bu toxoplazmayi bende burada gordum

Gözünüz aydın. Rabbim saplıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Can'ım hangi test o? Ben de sorayım

kızlar akşam üzerleri aşırı mide bulantısı yaşıyorum ve bu saatlerde dehşet baş ağrısı oluyor sizin de oluyor mu ? kasıklarım da ağrı ara ara keskin ağrılar

Merhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadı bir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum

kızlar akşam üzerleri aşırı mide bulantısı yaşıyorum ve bu saatlerde dehşet baş ağrısı oluyor sizin de oluyor mu ? kasıklarım da ağrı ara ara keskin ağrılar

çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışını

akşam bulantıları hatta kusmaları benim favorimdir haftalrdır da geçmedi birgün iyiysem ertesi gün mutlaka çıkartyıyorum ,başım ağrımıyor ama hiç allah'a şükür

diğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)

Hemen yaptım :) benimde eşiminki cıkıyo canım ama oğluma hamile kaldıgım sene benim cıkıyo oğlum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…