- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.301
Hayırlı cumalar amin inşallah canımHayırlı cumalarrr Allah bu mübarek vakitler hürmetine hepimizin bebişlerini sağlıklı sahatli bir biçimde elimize almayı nasip etsit Allah herkesin gönlüne göre versin birbirize dua edelim
Eşinin kardeşine yuh diyorum. İnsan düşmanına böyle yapmaz . Ben biraz pat pat seviyorum yeğenlerimi . Bak akşam gorucem yeğenimi iyice mıncıklarım onu. Narin sevince anlamıyorumacaba kendi çocuğum olunca nasıl olur .
Valla Allah nasip ederde kucağıma alırsam ben de öyle herkese vermem çocuğumu , çoğuda kötü niyetli gripken bebeğe yaklaşıyo sigara içiyo çocuğa yaklaşıyo çocuğun yanında sigara içiyo, çocuğu hırpalayarak seviyosa bi insan ben onların iyi niyetinden şüphe ederim
Sevmesin kimse benim bebişimi çeksinler pis ellerini :)
Şimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Dr kız dedi :) ama tabi çok güvenmiyorum erken olduğu için
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyoofff offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var
Kizlar isim konusunda internette spyle birsey okumustum. Kadin diyoki: Askim zaten senin soyadını tasicak isminide ben koyayim. Ne dersiniz ikna edermi:))
Gözünüz aydın. Rabbim saplıcakla kucağınıza almayı nasip etsinŞimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyoofff offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var
amin canım inşallahRabbim.kucsğına almayı nasip etsin inşaşlah. Hayırlısıyla sağlıcakla bir gebelik ve doğum geçirin
Can'ım hangi test o? Ben de sorayımŞimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Merhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
akşam bulantıları hatta kusmaları benim favorimdir haftalrdır da geçmedikızlar akşam üzerleri aşırı mide bulantısı yaşıyorum ve bu saatlerde dehşet baş ağrısı oluyor sizin de oluyor mu ? kasıklarım da ağrı ara ara keskin ağrılar
Başak sel cnm. Oğlumda da başak hanıma gitmiştim. Aynen devam ediyorum. Sende buralardami oturuyorsun?
Hemen yaptım :) benimde eşiminki cıkıyo canım ama oğluma hamile kaldıgım sene benim cıkıyo oğlum oldudiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
:) demekki hesapla kitapla olmuyorHemen yaptım :) benimde eşiminki cıkıyo canım ama oğluma hamile kaldıgım sene benim cıkıyo oğlum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?