- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.281
merhaba kızlar ben de nasip olursa 2018 mayıs annesi olacağım. uzun uğraşlardan sonra oluşan bir gebelik . umarım herkes için çook iyi bir hamilelik geçiririz ve sağlıklı hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Hayirli olsun canim aramizda 1 gun fark var. Insallah sag salim kucagimiza almak nasip olur
Benimde bu kontrolde verdi canım 12+0 oldum bugün ultrasona göre 12+4 çıktımBenim ki sadece folik asite devam dedi. Belki öbür ay kan ilacı başlayabiliriz dedi. Vitamin falan hiç bahsetmedi.
Omega 3 dediğin balık yağı mi verdi acaba? Ilacın adı ne? Gerçekten 3. Aydan sonra bir sürü ilaç kullanıyoruz. D vitamini devit3 mu verdi?Günaydın kızlar dün kontrole gitmiştim ya folik asiti bıraktırdı ama yerine kan ilacı şu sıvı olanlardan,d vit,omega 3 ve decavit verdi bide coraspin kullanıyordum ben bunları hangi ara içeceksem
Canım bir tane decavit devit3 marincap special omega3 balık yağı bide ferifer diye kan ilacıOmega 3 dediğin balık yağı mi verdi acaba? Ilacın adı ne? Gerçekten 3. Aydan sonra bir sürü ilaç kullanıyoruz. D vitamini devit3 mu verdi?
Rabbim.kucsğına almayı nasip etsin inşaşlah. Hayırlısıyla sağlıcakla bir gebelik ve doğum geçirinmerhaba kızlar ben de nasip olursa 2018 mayıs annesi olacağım. uzun uğraşlardan sonra oluşan bir gebelik . umarım herkes için çook iyi bir hamilelik geçiririz ve sağlıklı hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Eşinin kardeşine yuh diyorum. İnsan düşmanına böyle yapmaz . Ben biraz pat pat seviyorum yeğenlerimi . Bak akşam gorucem yeğenimi iyice mıncıklarım onu. Narin sevince anlamıyorumeskiden cok takiyordum. artik oyle degilim. baktim anca kendimi uzuyorum. kardesi hamileyken esimin eski sevgilisiyle yazismalarini bana watsapdan atti. kac yil once yazisti yazilar tarihde vardi. bu yapilirmiya o kadar severdim onu kardeslerim gibi kardes yerine koymustum. orda artik bitti. kizima o vakti vermek daha iyi hic bi ev sıkıntısız degil zaten. Kızım dogdunda sanki yasadıgım tum kotu seyler silindi. oyle huzur tatlilik masumluk oluyorki. tek etkisi kızımi kimse veremez oldum. sevdiremez oldum. onu uzmesinler diyemi lahusa kafasimi bilmem belki hata yaptim. bazi yakinlarim var boyle hamur gibi yogurarak vurarak sever. ben hayatta oyle sevdirmem. cok narin olacak ezmiceksin hafif olcan diye. kimse elini suremedide. senin yuzunden sevemiyoruz dediler hep annelik iste. seninde icin kocaman narin sevgi kaplicak insallah
Ben istanbulda çamlıca medicanaya gidiyorum ömer faruk beye.Fiyatları henüz sormadık , görümcem doğumunu orda yaptı sonra kist için operasyon oldu çok ilgili birisi , geceyarısı kontrole bile gelmişti riskli bir operasyon olduğu için. şimdilik sıkıntım yok bakalımMedicanada dogum fiyatlari nasil acaba bursaya da yeni aciliyor dogum icin tercih edilebilir mi acaba
aaa bende de var kalçamın sağında bıçak gibi giren ağrım var, kemik ağrısıda değil geçen üstümü bile giyemedim ağrıdan kilitlendim resmenBenimde bi kac gündür sağ kalcama agrı giriyo yürürken filan
Yok anam yok bu keçileti iknaedemeyiz bence :)Kizlar isim konusunda internette spyle birsey okumustum. Kadin diyoki: Askim zaten senin soyadını tasicak isminide ben koyayim. Ne dersiniz ikna edermi:))
eskiden cok takiyordum. artik oyle degilim. baktim anca kendimi uzuyorum. kardesi hamileyken esimin eski sevgilisiyle yazismalarini bana watsapdan atti. kac yil once yazisti yazilar tarihde vardi. bu yapilirmiya o kadar severdim onu kardeslerim gibi kardes yerine koymustum. orda artik bitti. kizima o vakti vermek daha iyi hic bi ev sıkıntısız degil zaten. Kızım dogdunda sanki yasadıgım tum kotu seyler silindi. oyle huzur tatlilik masumluk oluyorki. tek etkisi kızımi kimse veremez oldum. sevdiremez oldum. onu uzmesinler diyemi lahusa kafasimi bilmem belki hata yaptim. bazi yakinlarim var boyle hamur gibi yogurarak vurarak sever. ben hayatta oyle sevdirmem. cok narin olacak ezmiceksin hafif olcan diye. kimse elini suremedide. senin yuzunden sevemiyoruz dediler hep annelik iste. seninde icin kocaman narin sevgi kaplicak insallah
Hadi bakalm ilk ve tek tahmin senden geldi. Ultrasonda hareketliydi erkek dedi annem fln. Ayy bu bile bi heycanmis. Bu kismini hic merak edecegimi dusunmezdm gercektenKıza benzettim ben canım
Gözün aydin Allah gönlüne gore versin inşallah.Şimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Dr kız dedi :) ama tabi çok güvenmiyorum erken olduğu için
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyoofff offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var
Gözün aydin Allah gönlüne gore versin inşallah.
Maşallah minnoşa o zamanŞimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Dr kız dedi :) ama tabi çok güvenmiyorum erken olduğu için
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyoofff offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?