2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hayirli olsun canim aramizda 1 gun fark var. Insallah sag salim kucagimiza almak nasip olur

Günaydın kızlar dün kontrole gitmiştim ya folik asiti bıraktırdı ama yerine kan ilacı şu sıvı olanlardan,d vit,omega 3 ve decavit verdi bide coraspin kullanıyordum ben bunları hangi ara içeceksem
Omega 3 dediğin balık yağı mi verdi acaba? Ilacın adı ne? Gerçekten 3. Aydan sonra bir sürü ilaç kullanıyoruz. D vitamini devit3 mu verdi?

Rabbim.kucsğına almayı nasip etsin inşaşlah. Hayırlısıyla sağlıcakla bir gebelik ve doğum geçirin

Eşinin kardeşine yuh diyorum. İnsan düşmanına böyle yapmaz . Ben biraz pat pat seviyorum yeğenlerimi . Bak akşam gorucem yeğenimi iyice mıncıklarım onu. Narin sevince anlamıyorumacaba kendi çocuğum olunca nasıl olur.

Medicanada dogum fiyatlari nasil acaba bursaya da yeni aciliyor dogum icin tercih edilebilir mi acaba
Ben istanbulda çamlıca medicanaya gidiyorum ömer faruk beye.Fiyatları henüz sormadık , görümcem doğumunu orda yaptı sonra kist için operasyon oldu çok ilgili birisi , geceyarısı kontrole bile gelmişti riskli bir operasyon olduğu için. şimdilik sıkıntım yok bakalım

Amann kizlar bosverin hayatta kendimizi uzecek o kdr sey varki isminide onun dedigi olsun ya da ortaada bisey olsun diyip sureklli inat eden biriyim :)). Ama oyle olmamak lazim. Gordugum tum psikologlar hayatta hicbirseyle inatlasmiyolar akisina birakiyolar. Demekki mutluluk orda. Tabi herseyide salamaayiz bizde bireyiz. Dengede tutmak en onemlisi

Valla Allah nasip ederde kucağıma alırsam ben de öyle herkese vermem çocuğumu , çoğuda kötü niyetli gripken bebeğe yaklaşıyo sigara içiyo çocuğa yaklaşıyo çocuğun yanında sigara içiyo, çocuğu hırpalayarak seviyosa bi insan ben onların iyi niyetinden şüphe ederim
Sevmesin kimse benim bebişimi çeksinler pis ellerini :)

Şimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Dr kız dedi :) ama tabi çok güvenmiyorum erken olduğu için
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyo offf offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var

Gözün aydin Allah gönlüne gore versin inşallah.

Maşallah minnoşa o zaman bakalım kızada bi erkek cogunlukta suan resim bekliyorum

Kızlar merhabalarrr. Bulantılardan ve oğlumdan ötürü aktif giremiyorum. Cinsiyetler de yavas yavas öğreniliyor sanırım :) ayy ne kadar heycanlı ya. Günler geçmek bilmiyor bana. Hem bulantı çok hem de merak korku heycan benim randevum 2 hafta sonra bakalım :) 2 li test yaptırcaz bir de o tarihte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…