2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

bende senle ayni fikirdeyim Allah bi kolaylini verecek diye dusunuyorum.

Çok teşekkür ederiz canım..bunlar ilk 3 ay mı acaba yoksa hamilelik boyumu yasak?
Ayrıca günde bir bardak çay kesin içiyorum ben

Çok sağol arkadaşım alacağım yarın hemen

Bir de hurma yazmışsın ya şu cennet hurmasına bayılırım ayy çıksın günde iki tane yerdim eskiden şimdi nasıl yemeyeyim

Buarada 12+4 olmuşum elevit verdi dr başka içtiğim bişey yok idrar tahlili verdim inşallah iltihap çıkmaz

Canım nasıl günün geçmiş , günlerimiz aynı bana cuma test yaptı dr

ben devlet gittim beni muhane etmedi o kadar saat bekledim. doktor bakmadi dedi gebeler bakmiyorum. baska doktor rica ettim yarin dedi bu kadar uzak yere yarin bida gitmem imkansizdi. ozele gittim nirmalde 12 hafta 6 gun bu gun ama ultrasyon kagitta 14 hafta 1 diyo sanirim ona dayanarak dedi. istersen 3 ay zeka testimi ne yaptir dedi. ama cinsiyet fikir alamadim ama devletteki kendi doktoruma randevu aldim 2 hafta sonraya bakalim o ne dicek. bu is cok sabirsizlanma basladim ya bu gun cok uzuldum muhane olamicam diye esimde memleketten geldigi icin cok yorgundu zor ikna ettim.

ikinize de geçmiş olsun rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bende pruloton depot diye bir ipne vurduruyorum dediğiniz gibi felç ediyor sanki insanı inşallah geçecek bu günler

Çok teşekkür ederiz canım..bunlar ilk 3 ay mı acaba yoksa hamilelik boyumu yasak?
Ayrıca günde bir bardak çay kesin içiyorum ben

Herhangi bir zaman söylemedi... İlk 3 ay daha riskli tabi ama hamilelik boyunca dikkat etmek birşey kaybettirmez bence.. ben öyle yapicam..çay konusuna gelince bende günde 1 bardak içiyorum..

Bir de hurma yazmışsın ya şu cennet hurmasına bayılırım ayy çıksın günde iki tane yerdim eskiden şimdi nasıl yemeyeyim

Hurma diyince benim aklıma Cennet hurması gelmedi, bence o değildir bu,bildiğimiz diğer hurma diye düşünüyorum..

ikinize de geçmiş olsun rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bende pruloton depot diye bir ipne vurduruyorum dediğiniz gibi felç ediyor sanki insanı inşallah geçecek bu günler
Sağol Can'ım. İnş senin de şu riskli dönemin geçer de bir an önce rahatlarsın. Tabi bu dönem geçse bile sen hep çok dikkatli ol. Ağır iş yapma. Yorma kendini.

Cinsiyeti bilmem de senin ki düzgün çocuğa benziyor benim ki uzaylı gibi bende anlamadım

benimki 10 haftadayken uzayli gibiydi acayip bicimsizdi. simdi benimkide bana ortadan kesem sıkıyor gibi geldi. sen kac haftaliksin ben kollarini goremedim benimmi bi yan bi arka

kizlar bu arada tam 3 kilo almisim. herkez 5 kilomu aldin diyordu valla 3 kilo alinca cok sevindim

Hurma diyince benim aklıma Cennet hurması gelmedi, bence o değildir bu,bildiğimiz diğer hurma diye düşünüyorum..
hurma hamileliğin son dönemlerinde özellikle yenir. Rahimi hareketlendirsin ve doğumu kolaylaştırsın diye.
Buna göre düşünürsek rahim kasılmalarına sebep olduğundan erken dönemde yemek düşüğe sebep olabilir. Ama beraberin de Emin'im ki çok da faydası vardır. Abartmamak gerek sanırım.

benimki 10 haftadayken uzayli gibiydi acayip bicimsizdi. simdi benimkide bana ortadan kesem sıkıyor gibi geldi. sen kac haftaliksin ben kollarini goremedim benimmi bi yan bi arka
Haftamız aynı ama ben bişey anlamadım bu durumdan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…