2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet Medine hurması değilmi bunu bende biliyorum acaba cennet hurması da aynı etkiyi yaparmı acaba

Kilo konusuna gelince 4 kilo aldım sanırım 75 oldum kalan 6 ayda 10 kilo alsam razıyım of

gorursun insallah :))

arkadaslar bisey sorcam az once kagitlara baktim da nt 1.2 yaziyor bide ikili test icin kan tahlili istedi simdi ikili teste bakmis mi oluyor doktor.. ama benim ikili teste randevum 1 hafta sonraydi doktor mutlaka 2 li yaptir dedi bide ben bisey anlamadim

Canim cok sagol doktoru aradik nerdeyseniz biz oraya gelelim bu bebegi gorelim yarin dedik neyse anlastik yarin sabah Allah'in izniyle gorecegim. Guzel haberlerle donerim insallah. Allah herkesin bebegine saglik versin bu gece dualarim herkese

Nt dediği ense ölçümü onu yapmış kan sonucuyla kıyaslayacak yani ikili test bu kadar

Ikili dedikleri kan testi degil mi? Once ultrasonla ense kalinligina bakiliyor seninki 1.2 cikmis cok iyi. Ayni gun kan veriliyormus bir de. Mutlaka yaptir dedi o olabilir. 1 hafta icinde de sonucu cikarmis. Ben de yarin yaptiracagim yaptiranlar daha iyi anlatir.

kizlar benim suyum gibi birsey mi ne geliyo az ama oluyo nedendirki bu bildin su gibi isemedim kacirmiyorum eminim yani

Hurma nasıl hurma acaba? Bildiğimiz minik hurmamı yoksa domatese benzeyen cennet hurması mı?

kizlar benim suyum gibi birsey mi ne geliyo az ama oluyo nedendirki bu bildin su gibi isemedim kacirmiyorum eminim yani
Islaklik olabilir mi? Normalde vajinanin islak olmasi gerekiyor ama biz genelde kendi bedenimizden orf ve adetler dolayisiyla sogutuldugumuz icin genel olarak daha kuru yasiyoruz. Ama hamilelelik hormonlari yine bu olayi duzeltiyor. Arada bir fazla gelenler disari atiliyor. Ben de de artis var. Eger genel bir islaklik bir iki damla disari gelmisse normal diye yorumluyorum ben. Ama daha fazlaysa yine doktora sormak lazim.

Herhangi bir zaman söylemedi... İlk 3 ay daha riskli tabi ama hamilelik boyunca dikkat etmek birşey kaybettirmez bence.. ben öyle yapicam..çay konusuna gelince bende günde 1 bardak içiyorum..
Cay ben iki uc bardak bi tane de turk kahvesi iciyorum. Gunde 200 mg kafeina kadar izin var. bak listenin fotografini koyuyorum bakabilirsin

Eklentiler

• IMG_7677.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 80
Ne güzel olmuş bende tık yok daha Dr a da gitmedim 2 ay klomen kullandım herşey yolunda gitti ama olmadı bende bırakmıştım bu ay tekrar başlayacağım inş bende muradima ererim ☺

sana tavsiye verim sabir tasini dene bende ne yaptimsa olmuyordu sabir tasi yapinca bem veriyordum o kapati yani bebegin seni red ediyo
Gündüz artık hiç istemiyor ama gece uyanınca bilinçsizce ağlıyor o da işe yaramaz gece belki çünkü kapatsam bantla gene ağlıyor neye ağladığını anlamıyorum karnını doyurup hamağa koyuyorum ama bana mısın demiyor inşallah geçer

Tehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlar acilen doktora gidin lütfen
Yani doktor randevumda sorarim ama ben normal diye biliyorum. Sonucta oluk oluk akmiyor. Adet oncesi olusan akinti gibi. Hatta akinti bile diyemem boyle nemlilik durumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…