2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın hanımlar sanırım bir erkek bebek haberi de ben vericem. Doktor kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin senin gönlünden ne geçiyordu
Gözünaydın canım bu yıl gerçekten erkek yılı sanırım.benimkinede %90 erkek dedi
Oyyyy oğlum doğacağı yolda erkek yılı demişlerdi gerçekten öyle oldu şuan koca okulda o yolun çocuklarının sınıfları çoğunluk erkekten oluşuyor
Arkadaşlar merhaba geceden beri su gibi akıntı geliyor sizce önemli birşey midir ilk defa bu kadar fazla bu ikinci gebeliğim ilk defa bu kadar sıvı ve yoğun geliyor
canim üşütmüş olabilirsin bir bezi ütüyle işit altına koy 1 saatte ayağı kalkma otur gecer inslh

Canim cok sagol doktoru aradik nerdeyseniz biz oraya gelelim bu bebegi gorelim yarin dedik neyse anlastik yarin sabah Allah'in izniyle gorecegim. Guzel haberlerle donerim insallah. Allah herkesin bebegine saglik versin bu gece dualarim herkese
Aaa çok sevindim ya iyi yapmışsınız güzel haberler getir inşallah

normal bi akintimiz var onu biliyorum asil olmasa sorun var. ama boyle tam su gibide ben hic fark etmemistim. ya damladan fazla geldi. sanirim biraz kesenin seklini kafaya taktim. doktor yemekle ilgili kagit verdi banada 15 barda su yaziyor ya

sabir tasi nasil birsey biliyomusn onu gogsune suruyorsn sen yine emzirmene normal bir sekilde devam ediyorsn. cocuk agzina surer surmez seni red ediyo. al kizim diyorsn almiyo. gece gene seni isticek sur oyle yat yine istemicek aglama krizi yasamadim ben. banti kestane baliydi bir suru sey denedim hic biri ise yaramadi. bunda késin cozum yakaladik

normal bi akintimiz var onu biliyorum asil olmasa sorun var. ama boyle tam su gibide ben hic fark etmemistim. ya damladan fazla geldi. sanirim biraz kesenin seklini kafaya taktim. doktor yemekle ilgili kagit verdi banada 15 barda su yaziyor ya
15 bardak su mu benim şuan kanamam var ondan bol su iç dedi ama havalar soğuk hiç kolay olmuyor içmek tatlı birşeyler yiyip arkasına 2 bardak içiyorum midem bulamıyor artık Sudan

Günaydın bazı arkadaşlara Dr yiyecek listesi falan vermiş dün sordum dr sağlıklı bir insan ne yemesi gerekiyorsa onu ye nasıl ki kola veya Fast food normalde de doğru değil hamileliktede öyle dedi kendini kasma dedi benim Dr mu fazla rahat anlamadım ki şuan benim düşük riskim var şu yiyecekler tetikler falan hiçbirşey demedi

Hic cinsiyet dusuncemiz yoktu aslında . Ama içimde bir tık kız ağır basıyordu.

15 bardak su mu benim şuan kanamam var ondan bol su iç dedi ama havalar soğuk hiç kolay olmuyor içmek tatlı birşeyler yiyip arkasına 2 bardak içiyorum midem bulamıyor artık Sudan

kanamanmi var insallah bir an once atlatirsn.
aynen havalar sogudugu icin benimde canim hic su cekmiyo. su listeye baksana ben mi yanlis okuyorum.

Eklentiler

• 20171024_091819.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 65
kanamanmi var insallah bir an once atlatirsn.
aynen havalar sogudugu icin benimde canim hic su cekmiyo. su listeye baksana ben mi yanlis okuyorum.
Maalesef 15 gündür yatıyorum 20 gün daha böyle devam edecem evet 15 bardak diyor senin liste çok katı orada yenilmemesi gereken ne varsa yiyorum ben turşu bulantıyı alsın diye bol tuzlu su içeyim diye şekerli

bu hafta yada onumuzdeki pazartesi randevu olmada gitmeyi dusunuyorum gece ruyalarima kadar girdi
İçinde şüphe varsa erken gitsen en azından İçin rahatlar

Yani doktor randevumda sorarim ama ben normal diye biliyorum. Sonucta oluk oluk akmiyor. Adet oncesi olusan akinti gibi. Hatta akinti bile diyemem boyle nemlilik durumu var.
Ben çok sandım kuzum kusura bakma, benim de oluyor dediğin gibi hatta bu ara krem gibi ve yoğun biraz.. panikledim bir an daha önce kayıp yaşayınca, hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah minnoşlarımızı

Z Zynp0606 canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler.20 gun daha yaticam demissin gececek insallah sayili gun.zaten kisa girdik hemencik aksam oliyor.televizyon kitap derken gecer gider o 20gunde.bende calismiyorum 've inan evde cogunlukla bende yatiyorum dinleniyorum.biraz kalksam hareketlensem halsizlik yapiyor zaten.hepimizin bu yolculugu rahat gecsin hicbir anne evladiyla sinanmasin.

weryew
4. ayda yapilan zeka testi de down sendromu vs vs gibi kromozom bozukluklarina bakilmasi. Zeka testi ikili uclu ve dortlu test olarak bilinen testin daha hall agzi kullanilan tabiri. Zeka testi derken bebegin IQsunu filan olcmuyor yani. Bu arada 13uncu haftanin son gunune kadar ikili test gunu icindesiniz. Isterseniz yine yaptirabilirsiniz. Sizin verdiginiz kaninizdan Ilk haftalarda olcturdugunuz gibi HCGnizi olcuyorlar. Sonra ultrasonda ense kalinligi, sonra tekrar ikinci kez HCG bakip ilk kan testi ile aradaki farki hesapliyorlar. Size Bu doktorun 4 aylikken yapilan filan diye onerdigi belki kan testinde ekstradan bir seyler taramak olabilir ama benim anladigim kadariyla onerdigi sey yine aslinda ayni sey.

Su linkten okuyabilirsiniz.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/05/gebelikte-hamilelikte-zeka-testi-nedir.html?m=1

Bu arada tam takip edemiyorum ama daha once konusu acildiginda ben ikili test yaptirmam diyen bazi annelerin simdi ultrasonda ense kalinligina baktirdiklarini soylediklerini dusunuyorum. Yani ne dersek diyelim, ya bilerek ya bilmeden bu testi yaptiriyoruz

Günaydın bayanlar 11. haftadayım , mide bulantım yok şükür ama ağzım çok ekşiyor yediğim hiçbirşeyin tadını almıyorum bol su içiyorum,günde 3 kere gaviskon içiyorum Bende cumartesi ikili test için gideceğim.

bana bi kagit verdi ceker atarim onu onda bebeklerle ilgili yapicak testleri ay ay yazilmis hali var bu bana dedi testte sadece kanda bakildigini soyledi. ayrica ben hastanelerde yer bulamiyorum. 3 hafta sonraya zor buldum randevu egitim arastirma oda olmadi. yakinimdaki devlet hastanesi bu testleri yapmiyormus oda ozele ve ya arastirma git demisti. ozeldeki doktorun her hastane yapmasi lazim aslinda cok basit test dedi ama devletteki doktorumda yaptir sonucu bana getir dedi.

kizlar benim suyum gibi birsey mi ne geliyo az ama oluyo nedendirki bu bildin su gibi isemedim kacirmiyorum eminim yani
Canım geç gördüm ama devam ediyor mu? Akıntı olmasın? Bazen yoğun geliyo benim bende öyle hissediyorum

Ne güzel olmuş bende tık yok daha Dr a da gitmedim 2 ay klomen kullandım herşey yolunda gitti ama olmadı bende bırakmıştım bu ay tekrar başlayacağım inş bende muradima ererim ☺
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…