2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim eltim de kızına daha yenice sabır taşı ile vazgeçirtti. Sabır taşını duydum bende denenebilir

herkese günaydın..ben de 10. haftamdayım..çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım. Sadece idrar enfeksiyonu çıktı..Ama 12. haftadan önce hiçbir ilaç kullanmayı düşünmüyorum

kanamanmi var insallah bir an once atlatirsn.
aynen havalar sogudugu icin benimde canim hic su cekmiyo. su listeye baksana ben mi yanlis okuyorum.

Yaa bende bu listeyr nazaran turşu istiyor canım ve yiyorum da yanii. Hani tabak tabak fepil ama yemek yanınfa tüketiyorum. Birde bu listeye uymaya çalışınca rşim evde yemek yiyemiyo yavan geliyomuş. İkinci gün zoraki yiyo üçüncü güne cırlıyo her gün uyamıyo insan.

Aynen canım. Bende senin gibiyim. Uykulara doyamıyorum azcık hareket etsem hemen halsizlik oluyo uyku basıyo. Ev elden gidiyo amaşuan napim. Sağlıkla gelsinlerde herşey hallolur inşallah.

herkese günaydın..ben de 10. haftamdayım..çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım. Sadece idrar enfeksiyonu çıktı..Ama 12. haftadan önce hiçbir ilaç kullanmayı düşünmüyorum
Bende geçenlerde başlangıç yaşadım. Kendi kendime farkedip kendim çözdüm. Anladığım anda bir büyük bardak suya 1 tk elma sirkesi ekleyip içiyorum. Ardında da bir saat için 4 lt su ve sürekli wc... şıp diye gidiyo inşallah

Kızlarr birşey sormak istiyorum...
Kasıklarınızda batma ya da sancı oluyor mu hala? Ya da batması veya sancısı sıklaşan varmı? Benim özellikle solda, nadiren sağda olmak üzere bu ara sık sık saniyelik batma ya da sancılarım oluyo. Sürekli değil ama ra ara saniyelik...Okuduğum kaynaklarda Round ligament denen bebeğin büyümesine bağlı ağrılar genelde sağda olurmuş. yani illa sağda mı olması gerek solda olan ağrı veya batma sıkıntılı mı? Endişelenmem gereken bişey var mı acaba ben mi evhamlandım gene?

Benimde var batmalarim,sancilarim genelde sag kasikta oluyor.bende bu ne diyordum saol valla icim rahatladi .tabi ara ara solda da olmuyor degil.bir sikinti oldugunu sanmiyorum.orda buyuyen bir canli var sonucta seninde dedigin gibi canim.belki bebegin yerlestigi taraflada alakalidir.

Selam kızlar sat'17 ağustos tu buna bakılırsa 27 mayıs falan doğum gözüküyor ben merak ettim nasıl bu isimleriniz profil resmi yapıyorsunuz hamile olduğunuzu belli ediyorsunuz aşağıya

Selam kızlar sat'17 ağustos tu buna bakılırsa 27 mayıs falan doğum gözüküyor ben merak ettim nasıl bu isimleriniz profil resmi yapıyorsunuz hamile olduğunuzu belli ediyorsunuz aşağıya
Bi üstündeki yazıdan hamilelik takvimini imza alanına ekle yazan yere tıkla canım, olası Doğum tarihi falan istiyor kaydet, o zaman çıkıyor

Amin inşallah benim 4 yaşında kızım var ona baya zor oldu inşallah o süre son olur sonra sağlıkla devam ederim bende teşekkür ederim

ikinize de geçmiş olsun rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bende pruloton depot diye bir ipne vurduruyorum dediğiniz gibi felç ediyor sanki insanı inşallah geçecek bu günler
ben de 7 haftadır her pazartesi vuruluyorum bu iğneyi, mosmor popom, oturamıyorum iğneden sonra bir süre
ama nedense kendimi güvende hissetmemi sağlıyo, bakalım ne kadar daha devam ettircek

Arkadaşlar dün yazmıştım su gibi akıntı geliyor diye bugün gittim doktora çok şükür bebeğin suyu iyiymiş fitil verdi kaşıntı için kış geliyor cilt kuruyor bu sebepten dedi nefes darlığı için de progestan hormonu yükseldiği için daha fazla nefes alma ihtiyacı hissedersin ondan dedi yine de karaciğer e bakalım dedi

ben de 7 haftadır her pazartesi vuruluyorum bu iğneyi, mosmor popom, oturamıyorum iğneden sonra bir süre
ama nedense kendimi güvende hissetmemi sağlıyo, bakalım ne kadar daha devam ettircek
Aynı bende öyleyim dün üçüncüyü vurdumdum bir tane daha var sonra tekrar verir mi bilmiyorum 12 haftadan sonra genelde bıraktırıyorlar riskler azalıyor deniyor ama bilemiyorum tabi inşallah öyle olur

Sevindim geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar ben yeniyim.benimde kanimda pihilasma oldugu icin cleksan 0.6 kullaniyorum doguma kadar kullanicam.insallah saglicakla kavusuruz bebeklerimize

Benim kasik agrilarim hep solda olmustur sagda cok nadir. Onemsemiyorum ama sagini solunu

Benimde oluyo,kontrole gittiğimde sordum normal dediler..

Canım çok sevindim geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…