- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.721
Benim eltim de kızına daha yenice sabır taşı ile vazgeçirtti. Sabır taşını duydum bende denenebilirGündüz artık hiç istemiyor ama gece uyanınca bilinçsizce ağlıyor o da işe yaramaz gece belki çünkü kapatsam bantla gene ağlıyor neye ağladığını anlamıyorum karnını doyurup hamağa koyuyorum ama bana mısın demiyor inşallah geçer
kanamanmi var insallah bir an once atlatirsn.
aynen havalar sogudugu icin benimde canim hic su cekmiyo. su listeye baksana ben mi yanlis okuyorum.
Aynen canım. Bende senin gibiyim. Uykulara doyamıyorumZ Zynp0606 canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler.20 gun daha yaticam demissin gececek insallah sayili gun.zaten kisa girdik hemencik aksam oliyor.televizyon kitap derken gecer gider o 20gunde.bende calismiyorum 've inan evde cogunlukla bende yatiyorum dinleniyorum.biraz kalksam hareketlensem halsizlik yapiyor zaten.hepimizin bu yolculugu rahat gecsin hicbir anne evladiyla sinanmasin.
Bende geçenlerde başlangıç yaşadım. Kendi kendime farkedip kendim çözdüm. Anladığım anda bir büyük bardak suya 1 tk elma sirkesi ekleyip içiyorum. Ardında da bir saat için 4 lt su ve sürekli wc... şıp diye gidiyo inşallahherkese günaydın..ben de 10. haftamdayım..çok şükür hiç bulantı kusma yaşamadım. Sadece idrar enfeksiyonu çıktı..Ama 12. haftadan önce hiçbir ilaç kullanmayı düşünmüyorum
Benimde var batmalarim,sancilarim genelde sag kasikta oluyor.bende bu ne diyordum saol valla icim rahatladi .tabi ara ara solda da olmuyor degil.bir sikinti oldugunu sanmiyorum.orda buyuyen bir canli var sonucta seninde dedigin gibi canim.belki bebegin yerlestigi taraflada alakalidir.Kızlarr birşey sormak istiyorum...
Kasıklarınızda batma ya da sancı oluyor mu hala? Ya da batması veya sancısı sıklaşan varmı? Benim özellikle solda, nadiren sağda olmak üzere bu ara sık sık saniyelik batma ya da sancılarım oluyo. Sürekli değil ama ra ara saniyelik...Okuduğum kaynaklarda Round ligament denen bebeğin büyümesine bağlı ağrılar genelde sağda olurmuş.yani illa sağda mı olması gerek solda olan ağrı veya batma sıkıntılı mı? Endişelenmem gereken bişey var mı acaba ben mi evhamlandım gene?
Bi üstündeki yazıdan hamilelik takvimini imza alanına ekle yazan yere tıkla canım, olası Doğum tarihi falan istiyor kaydet, o zaman çıkıyorSelam kızlar sat'17 ağustos tu buna bakılırsa 27 mayıs falan doğum gözüküyor ben merak ettim nasıl bu isimleriniz profil resmi yapıyorsunuz hamile olduğunuzu belli ediyorsunuz aşağıya
Amin inşallah benim 4 yaşında kızım var ona baya zor oldu inşallah o süre son olur sonra sağlıkla devam ederim bende teşekkür ederimZ Zynp0606 canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler.20 gun daha yaticam demissin gececek insallah sayili gun.zaten kisa girdik hemencik aksam oliyor.televizyon kitap derken gecer gider o 20gunde.bende calismiyorum 've inan evde cogunlukla bende yatiyorum dinleniyorum.biraz kalksam hareketlensem halsizlik yapiyor zaten.hepimizin bu yolculugu rahat gecsin hicbir anne evladiyla sinanmasin.
ben de 7 haftadır her pazartesi vuruluyorum bu iğneyi, mosmor popom, oturamıyorum iğneden sonra bir süreikinize de geçmiş olsun rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bende pruloton depot diye bir ipne vurduruyorum dediğiniz gibi felç ediyor sanki insanı inşallah geçecek bu günler
Aynı bende öyleyim dün üçüncüyü vurdumdum bir tane daha var sonra tekrar verir mi bilmiyorum 12 haftadan sonra genelde bıraktırıyorlar riskler azalıyor deniyor ama bilemiyorum tabi inşallah öyle olurben de 7 haftadır her pazartesi vuruluyorum bu iğneyi, mosmor popom, oturamıyorum iğneden sonra bir süre
ama nedense kendimi güvende hissetmemi sağlıyo, bakalım ne kadar daha devam ettircek
Sevindim geçmiş olsunArkadaşlar dün yazmıştım su gibi akıntı geliyor diye bugün gittim doktora çok şükür bebeğin suyu iyiymiş fitil verdi kaşıntı için kış geliyor cilt kuruyor bu sebepten dedi nefes darlığı için de progestan hormonu yükseldiği için daha fazla nefes alma ihtiyacı hissedersin ondan dedi yine de karaciğer e bakalım dedi
Benim kasik agrilarim hep solda olmustur sagda cok nadir. Onemsemiyorum ama sagini solunuKızlarr birşey sormak istiyorum...
Kasıklarınızda batma ya da sancı oluyor mu hala? Ya da batması veya sancısı sıklaşan varmı? Benim özellikle solda, nadiren sağda olmak üzere bu ara sık sık saniyelik batma ya da sancılarım oluyo. Sürekli değil ama ra ara saniyelik...Okuduğum kaynaklarda Round ligament denen bebeğin büyümesine bağlı ağrılar genelde sağda olurmuş.yani illa sağda mı olması gerek solda olan ağrı veya batma sıkıntılı mı? Endişelenmem gereken bişey var mı acaba ben mi evhamlandım gene?
Benimde oluyo,kontrole gittiğimde sordum normal dediler..Kızlarr birşey sormak istiyorum...
Canım çok sevindim geçmiş olsun tekrarArkadaşlar dün yazmıştım su gibi akıntı geliyor diye bugün gittim doktora çok şükür bebeğin suyu iyiymiş fitil verdi kaşıntı için kış geliyor cilt kuruyor bu sebepten dedi nefes darlığı için de progestan hormonu yükseldiği için daha fazla nefes alma ihtiyacı hissedersin ondan dedi yine de karaciğer e bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?