2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
amin canım hepimize saglıklı hayırlı haberler gelsın inşallah,bende çok takılmıyorum cinsiyete rabbim neyı hayırlı görurse o olsun,heyecanlı her doktor bekleyişim o ayrı tabi

Hmm sonuc baya gecmis. Ailem Konya'da zaten surekli gitmeye calisiyoruz ama her hafta yorucu oluyor :) Bende devlet hastaneside yapar sanmistim meger yokmus onlarda o imkanlar o yuzden beni Konya'ya yonlendirdiler. Insallah guzel haberler aliriz :)

bebbeklerimiz icin hersey deger yeterki iyi olsunlar. seninde insallah test sonucunda icin cok rahatlar. daha nice guzel haberler veririz birbirimize insallah

bende aynen oyleyim. bi kucuk is yapiyorum boyle olmicak deyip uzaniyorum. yemek yapmam lazim kizimda yicek ama gozum kesmiyor. suanda canimda bi patates salatasi cekiyor oyle olmasam hemen yapardim. biraz toparlanmaya calisiyorum.

bebbeklerimiz icin hersey deger yeterki iyi olsunlar. seninde insallah test sonucunda icin cok rahatlar. daha nice guzel haberler veririz birbirimize insallah

Tabiki oyle :) Bebegimiz herturlu kabulumuz o yuzden biraz rahatim, gelen hersey Allah'tan.

Henüz yanılmıs değilsin kesin değil dedi neye bakarak söyledi onuda sormadım valla sata göre de biraz geriden geldiği için daha 12 tamamlanmadı bende o yüzden cok emin olamadım bi dahaki randevum ay sonu bakalım orda kesinleşir inşallah önemli olan saglıklı olması o da iyi cıktı şükür ense kalınlıgı filan

He bide kızsa eğer kesedeki yeri kalp atısı cin takvimi filan hep erkek diyodu onlar hiç tutmamıs olcak

Tabiki oyle :) Bebegimiz herturlu kabulumuz o yuzden biraz rahatim, gelen hersey Allah'tan.

:) ay aylar gecmiyor ya bari su besinci ay olsada birseyler almaya baslasak. gerci ben simdiden iki cocuk nasil oacak diyede dusunuyorum bakalim

Zaman geçmiyor sanki hiç kızlar
6 yıl bekledim şu 6 ay hiç geçmeyecek gibi.
Bir tek ben mi sabırsızım böyle :)
Birçok kişi kontrole gitmiş. Bebişlerin hepsi çok tatlı. Benim de kontrolüm ve ikili testim yarın.
Beşik, ana kucağı, emzirme yastığı vs gibi seylere bakıyorum internetten.
Tecrübeli annişler yardımcı olsalar bize keşke.
Hemen almayacağım araştırma aşamasındayım.
İkeanın bi beşiği var. Anne yanı da oluyor. Çok hoşuma gitti.

Kızlar benimde randevum vardı hiçbir sıkıntı yokmuş ama göstermedi kendini sırtı dönüktü bundan öncekindede sırtı dönüktü. Bi ihtimal erkek gibi dedi ama bakarmısınız

Eklentiler

• P_20171101_143854.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 78
  • P_20171101_143858.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 86
Canım beşik olarak park yatak tavsiye ederim eğer cok süslü olsun filan demiyosan oğlumda kullandım beşikten daha uzun kullanılıyo bide yanları tahta değil cocuk dönmeye baslayınca carpma filan olmuyo hem fileden bakınca görüyosun bebeği beşiğe koruyucu kullanmak lazım yattıgın yerden gözükmüyo öylede park yatak iki katlı bide ilk zamanlar üstte kullanılıyo sezeryanda özellikle cok cukur olmadıgı icin alıp koyarken rahat ettim emzirme yastıgıda almıstım ama oglumda cok kullanamadım bakalım bunda nasıl olcak ana kucagıda puset diyosun sanırım onlar zaten bebek arabalarıyla artık set oluyo genelde kullanıslıda oluyo mutfakta filan iş yaparken kullandım ben cok baska varsa cevaplarım seve seve

:) ay aylar gecmiyor ya bari su besinci ay olsada birseyler almaya baslasak. gerci ben simdiden iki cocuk nasil oacak diyede dusunuyorum bakalim

Demi ya cinsiyet belli olsada isimlere baksak begensek diye dusunuyorum bende :) Iki cocuk bence biraz zor ama guzel olur ya beraber neguzel buyurler :)

ikea nın anne yanı olan beyaz lake beşiğini diyorsan eğer ben kızımda kullandım,bizim kendi yatağımızda epey alçaktı beşiğide en alt kademeye indirince yatakla paralel oluyordu çokçok rahat ettim.2yaşına kadar da rahatlıkla kullandım.sonra iş arkadaşımın kızı oldu ona verdim oda 1seneden fazla kullandı,sonra kuzenimin kızı oldu 1,5sene de o kullandı,şimdi tekrar bana döndü kısmetse benim 2numara kullanacak,beşikte çizik bile yok sapasağlam anakucağı hiç almadım kullanmadım o konuda birşey diyemeceğim. bebek arabası da QUİNNY BUZZ marka almıştım puseti de MAXİ COSİ,arabayı kimseye vermedim sadece kızım kullandı ama puseti yine bir doktor arkadaşın oğluyla,kuzenimin kızı da kullandı o da taş gibi duruyor. yani demem o ki aslında ilk bebekse biraz paraya kıyılıp kaliteli şeyler alınırsa ikinciler hatta üçüncüler hatta dördüncüler çok rahat kullanıyor diğer ıvırzıvır alışverişleri de hep internetten yaptım. e bebek joker hep indirim kovalıyordum çok eğlenceli oluyor ay cinsiyeti belli olsa da yine başlasam. şimdi hele demirbaşlarım var beşiktir arabadır ençok para harcanacak şeyler hazır,oyüzden bol bol kıyafet alacaaaam

Evet canım ya park yatağı herkes çok övüyor. Estetik olmasa da. Aklımın bir ucunda o var. Emzirme yastığını da arkadaşım önerdi. Kurtarıcı diye. Tabi emzirmek nasip olursa :))
Aslında ana kucağı puset tam nasıl ayırt ediliyor bilmiyorum ama o araba koltuklarından çok farklı baktıklarım. Ev tipi olarak geçiyor. Böyle seyler aslında herkes birbirine verir özellikle kusa vadeli kullanımı olanlar için. Ama maalesef şu an öyle bir durumda yok. Baya masraf olacak. Yavaş yavaş indirimleri takipte olmalıyız sanırım :)

Ohhh yaaa ne güzel. İnş bize de ikinci nasip olur da o rahatlığı onda yaşarız :))
İkeanın beşiğini çok beğendim ben de ve yorumlarda çok güzel. Keşke benim de senin gibi bi arkadaşım yada kuzenim olsaydı verseydi
Ama ya bebişler büyümüş başkalarına verilmiş yada ikinciye hamileler.
İkea beşik ve park yatak alınsa çok mu gereksiz olur ki. Açıkçası anne yanı olmazsa olmaz gibi geliyor.
Annem beşik alacağım diyor ama eşimin tarafı da alalım derse ikeayı birine park yatağı birine mi aldırsam

yani evet etrafta verecek birileri olsa çok iyi olur.ben valla kızımın herşeyini verdim hele ki beşikmiş arabaymış kaliteliys temiz de kullaanacak güvendiğin birileriyse veriliyor. ben kızımın kıyafetlerini bile verdim bitane bişeyiini bırakmadım gerçi bunun kısır oldugumu ve bir daha çocuk doguramayacaımı öğrendiğim döneme denk gelmesi biraz acıklı ama ozman çok üzülmüştüm ikinciye diye sakladıgım tüm kıyafetleri benim birdaha çocuğum olmayacak diye ağlaya ağlaya dağıtmıştım sinirlenip ama kısmet belki diyorum bu erkek olursa kızımın kıyafetlerini dağıttığıma üzülmem çünkü herşeyi istinasız pembeydi mümkün değil erkeeğe giydiremezdim zaten allah sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin de herşey alınır herşey yapılır

Demi ya cinsiyet belli olsada isimlere baksak begensek diye dusunuyorum bende :) Iki cocuk bence biraz zor ama guzel olur ya beraber neguzel buyurler :)

ben simdiden isim buldum gibi erkekse yigit ali yada omer ali yada ali asaf kizsa asya dedim yanina isim ariyordum ama doktor erkek dedi diye biraz ara verdim. artik zor mor buyuyecekler

Aynen öyle Can'ım. Kız da olsa erkek de olsa dağıttığın için üzülecek bişey Yok. Bak bebişin oldu tekrar. Önemli olan da bu.
İnş hele bir gelsinler de her şey feda olsun onlara

ben simdiden isim buldum gibi erkekse yigit ali yada omer ali yada ali asaf kizsa asya dedim yanina isim ariyordum ama doktor erkek dedi diye biraz ara verdim. artik zor mor buyuyecekler

Asaf ismi benimde cok hosuma gidiyor ama daha net olmayinca pek bakmadim baska isimlere. Yigit, Ali ve Omer isimleride guzelmis ama bizim ailede var :) Kiz isminde cok hos ama kizin var zaten heralde? :)

İgneside var arkadaşlar.

Kızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…