2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kanamam geçti haftada bir iğne oluyorum cumartesi kontrolüm var bakalım inşallah hepimizin bebişleri iyidir

sukur bidaha yasamayiz insallah senin ignen ne zaman bitecek cumartesi hayirli haberler alirsn insallah. benim 2 hafta sonra randevu aldim bende

bana doktorun ne dedigini bile sormadi. tutturuyo kizimi onun ailesi getirim diye. diyorum ilac kullaniyorum beni kotu yapiyor. hala anlamiyor. tutturuyor bu aksam misafilik gidelim bi yer diye. gelemem diyorum anlamiyor esim gelimce bide onun uzerinden baski yapacak yine hirlayacam ya

Herkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım

herseyin guzel olmasina cok sevindim. cimcime geliyor demek. sayili kiz annesisin yavrularimiz mubarek evlat olsn insallah.

ben kizimda sorun var dediler diye ozele yaptirdim. o zaman 150 liraydi ama 175 olan hastanelerde vardi. suan fiyatlar daha ucuk galiba ultrasyonla bebege bakiliyor. organlari damarlari elleri ayaklari parmklari herseyine bakiliyor cinsiyeti felan bende devleten baya erken sira alinmasi gerekiyor diye biliyorum. bide her hastane yapmiyor arastirma yolluyor

Laf anlamayan insan çok zor ya, sen de hiç kaale alma kadın belli ki keyfini düşünüyor aman torunumu taşıyor diye etrafında dört döneceğine gezme derdinde arsız. Sen de gerekirse yataktan kalkma sizlan, inle yorgunum ağrım var diye o sikilsin gitsin biraz naz yap .o nasıl duymuyor hassas olduğunu işine gelmiyor sen de onun dediklerini duyma. Ben olsam ağlarım, inlerim onu pişman ederim. Her derde göğüs geren dişini sıkan olma her zaman insan yoruluyor, yıpranıyor. Bırak o sikilsin gitsin. Bezdir onu sana güveniyorum

Yaaa nasıl emin oldu doktorunuz bizim doktorlar yorum bile yapmıyorlar. Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah.
Yani aslında 12 den sonra görülüyor canım. Biz de sorduk tabi öksürttü baya hareket etsin açsın diye :)) teşekkür ederim hayırlısıyla siz de öğrenin inşallah

Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünkü

Bu arada adet ağrısı gibi agrilarim var demiştim ya onuda sordum bugün. Doktorum çok normal rahim büyüyor dedi. Hersey değişiyor dedi. Ağrısı olanlar korkmasinlar
Benim de hafif hafif oluyor adet sancısı gibi ağrı ama ben bebisi hissediyorum gibi herkes daha erken diyor ama ne bilim yemek yiyip uzaninca rahmim de sola yakın bölgede kıpır kıpır hareketler oluyor, banane hissediyorum ben diyorum ben de

Bu arada Kızlar ben baya baya hissediyormuşum. Başta sağdaydı soldan hareket hissedince gaz falan diyordum ama ortalamış kendini meğersem bizim minikmiş hareket eden :))

Merhaba Çok uçuk fiyatları ya, bizim hastane 500 lerdeymiş sanırım ama detaylı önemli diye gideceğim

ben hasta olsam suyumu veren olmaz. esim bile bak hastayim anlamaz yani. nato kafa yani mecbur guclu kalmaya calisiyorum. kendimi cocumu kimse muhtac etmemeye calisiyorum. bide ben guvenmiyorum esimin ailesine iyi davraniyolar bazen ama cok kotu oldugumuz zamanlarda oldu kalbim oyle kirildiki sadece esimi sevdigim icin saygimi bozmuyorum. kizimda 8 aylik hamileyim diyoki neden sevdigi kiz degil bizim istedigimiz kiz degilde seni aldi. esimle akrabayiz. bi kizi seviyordu onceden ama beni bir yildan beri seviyomus benim haberim yok. dua ettim esim olmak istiyomus. bana ilk dedinde bile seni yengeye soylerim dedim. zamanla bende onu sevdim. ben bile anlamadim. dogum gunumde arabada sıkıs tıkıs gidiyoruz. yengem amcam var elimi tuttu gidecemiz yere kadar birakmadi. onlarin yaninda kutladi. beni sucluladilar hep. sanki ben ayartmisim gibi kardesi eski sevgilisi ile konusmalari atti bana hamileyken bazende melek gibi davraniyor ama bunun gibi bana cok hata yapti ben ona guvenemiyorum.

Geçmiş olsun çok sevindim kaç hafta iğne oldunuz ne kadar sürede geçti acaba
Kanama başladığı ilk günler üç gün arayla vurundum bi hafta sürdü kanama ama az azdı kesilince haftada bir vurun dedi doktor genelde sırt üstü yattım cumartwsi gitcem doktora iğneyi bırakırmıyım bilmiyom

Subatta e bebekte hergün bi kategoride indirim oluyo subata özel onu takip edebilirsin cnm ama baska uygun sitelerde var

Canım sağlıkla kucağına al sayılır kızlardan senin cimcimede

Bende cinsiyet öğrenemeyenlerdenim fotograf nasıl atılıyo? Atayım da belki siz anlarsınız ben anlayamadım hiçbişey inanılmaz merak ediyorumm

Bursada özel bi hastanedr yaptırıcam canın nasipse 225 liraymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…