- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.661
Benim kanamam geçti haftada bir iğne oluyorum cumartesi kontrolüm var bakalım inşallah hepimizin bebişleri iyidir
Canim kayinvaliden konustugunda cahil zaten diye düşün hiç ciddiye alma söylediklerini ciddiye alma, ağrım var hamileyim ben doktor hep yatacaksin dedi de yat bence o geldiğinde iş güç de kalsın boşver işi gücü görürse kaçar gider belki. Gitmezse de el atsın yemeğe falan umursama yat sen. Bir ay sorunlu kaynana çekilmez , uyanık olmak lazım kendini bebeğini düşün , sen caninin kıymetini bilmezsen kimse seni düşünüp değer vermez bu dünyada. Allah yardimcin olsun
Kızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Herkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım
Laf anlamayan insan çok zor ya, sen de hiç kaale alma kadın belli ki keyfini düşünüyor aman torunumu taşıyor diye etrafında dört döneceğine gezme derdinde arsız. Sen de gerekirse yataktan kalkma sizlan, inle yorgunum ağrım var diye o sikilsin gitsin biraz naz yap .o nasıl duymuyor hassas olduğunu işine gelmiyor sen de onun dediklerini duyma. Ben olsam ağlarım, inlerim onu pişman ederim. Her derde göğüs geren dişini sıkan olma her zaman insan yoruluyor, yıpranıyor. Bırak o sikilsin gitsin. Bezdir onu sana güveniyorumbana doktorun ne dedigini bile sormadi. tutturuyo kizimi onun ailesi getirim diye. diyorum ilac kullaniyorum beni kotu yapiyor. hala anlamiyor. tutturuyor bu aksam misafilik gidelim bi yer diye. gelemem diyorum anlamiyor esim gelimce bide onun uzerinden baski yapacak yine hirlayacam ya
Yani aslında 12 den sonra görülüyor canım. Biz de sorduk tabi öksürttü baya hareket etsin açsın diye :)) teşekkür ederim hayırlısıyla siz de öğrenin inşallahYaaa nasıl emin oldu doktorunuz bizim doktorlar yorum bile yapmıyorlar. Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah.
Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünküMaşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Sağol canım evet çok az kız var daha göstermedi birçoğuherseyin guzel olmasina cok sevindim. cimcime geliyor demek. sayili kiz annesisin yavrularimiz mubarek evlat olsn insallah.
Evet canım 16 da düzeliyormuş en geç. İnşallah senin de düzelecektir.toist saol canım heralde bikaç haftaya değerlerimiz normale döner inşallah
Benim de hafif hafif oluyor adet sancısı gibi ağrı ama ben bebisi hissediyorum gibi herkes daha erken diyor ama ne bilim yemek yiyip uzaninca rahmim de sola yakın bölgede kıpır kıpır hareketler oluyor, banane hissediyorum ben diyorum ben deBu arada adet ağrısı gibi agrilarim var demiştim ya onuda sordum bugün. Doktorum çok normal rahim büyüyor dedi. Hersey değişiyor dedi. Ağrısı olanlar korkmasinlar
Merhaba Çok uçuk fiyatları ya, bizim hastane 500 lerdeymiş sanırım ama detaylı önemli diye gideceğimHerkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım
Laf anlamayan insan çok zor ya, sen de hiç kaale alma kadın belli ki keyfini düşünüyor aman torunumu taşıyor diye etrafında dört döneceğine gezme derdinde arsız. Sen de gerekirse yataktan kalkma sizlan, inle yorgunum ağrım var diye o sikilsin gitsin biraz naz yap .o nasıl duymuyor hassas olduğunu işine gelmiyor sen de onun dediklerini duyma. Ben olsam ağlarım, inlerim onu pişman ederim. Her derde göğüs geren dişini sıkan olma her zaman insan yoruluyor, yıpranıyor. Bırak o sikilsin gitsin. Bezdir onu sana güveniyorum
Kanama başladığı ilk günler üç gün arayla vurundum bi hafta sürdü kanama ama az azdı kesilince haftada bir vurun dedi doktor genelde sırt üstü yattım cumartwsi gitcem doktora iğneyi bırakırmıyım bilmiyomGeçmiş olsun çok sevindim kaç hafta iğne oldunuz ne kadar sürede geçti acaba
Bende varım cinsiyet öğrenmeyenlerden ama benimki da ha erken heralde 12.haftayım çokk beklicem cookkkMaşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Subatta e bebekte hergün bi kategoride indirim oluyo subata özel onu takip edebilirsin cnm ama baska uygun sitelerde varEvet canım ya park yatağı herkes çok övüyor. Estetik olmasa da. Aklımın bir ucunda o var. Emzirme yastığını da arkadaşım önerdi. Kurtarıcı diye. Tabi emzirmek nasip olursa :))
Aslında ana kucağı puset tam nasıl ayırt ediliyor bilmiyorum ama o araba koltuklarından çok farklı baktıklarım. Ev tipi olarak geçiyor. Böyle seyler aslında herkes birbirine verir özellikle kusa vadeli kullanımı olanlar için. Ama maalesef şu an öyle bir durumda yok. Baya masraf olacak. Yavaş yavaş indirimleri takipte olmalıyız sanırım :)
Ohhh yaaa ne güzel. İnş bize de ikinci nasip olur da o rahatlığı onda yaşarız :))
İkeanın beşiğini çok beğendim ben de ve yorumlarda çok güzel. Keşke benim de senin gibi bi arkadaşım yada kuzenim olsaydı verseydi
Ama ya bebişler büyümüş başkalarına verilmiş yada ikinciye hamileler.
İkea beşik ve park yatak alınsa çok mu gereksiz olur ki. Açıkçası anne yanı olmazsa olmaz gibi geliyor.
Annem beşik alacağım diyor ama eşimin tarafı da alalım derse ikeayı birine park yatağı birine mi aldırsam
Canım sağlıkla kucağına al sayılır kızlardan senin cimcimedeKızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Bursada özel bi hastanedr yaptırıcam canın nasipse 225 liraymısHerkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?