2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
zaten sebebi olmamak icin islerimi aza indirmeye calisiyorum. kendimi yormuamamya calisiyorum. dedigin gibi o benim bebegim ve elimden geleni yapacagim sen simdi nasilsn
Benim kanamam geçti haftada bir iğne oluyorum cumartesi kontrolüm var bakalım inşallah hepimizin bebişleri iyidir

Canim kayinvaliden konustugunda cahil zaten diye düşün hiç ciddiye alma söylediklerini ciddiye alma, ağrım var hamileyim ben doktor hep yatacaksin dedi de yat bence o geldiğinde iş güç de kalsın boşver işi gücü görürse kaçar gider belki. Gitmezse de el atsın yemeğe falan umursama yat sen. Bir ay sorunlu kaynana çekilmez , uyanık olmak lazım kendini bebeğini düşün , sen caninin kıymetini bilmezsen kimse seni düşünüp değer vermez bu dünyada. Allah yardimcin olsun

Kızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?

Ben özel hastanede yaptırdım. Başka bir labaratuar (vajinal akıntı kültürü) testi ile birlikte ikili teste SGK lı çalışan olduğum için toplam 46 lira ödedim

Asaf ismi benimde cok hosuma gidiyor ama daha net olmayinca pek bakmadim baska isimlere. Yigit, Ali ve Omer isimleride guzelmis ama bizim ailede var :) Kiz isminde cok hos ama kizin var zaten heralde? :)
Benim de aklıma gelen ilk isim oldu Asaf ve Asya. İkisini de çok severim ama Asaf bebişe ağır gelebilir asyanin da anlamı yok diye düşünüyorum simdi, Eşim de Yusuf ismini çok seviyor başka da önerisi olmuyor. Bakalım erkek kız kesin öğrenelim iyice isim araştırırız inş

Yaaa nasıl emin oldu doktorunuz bizim doktorlar yorum bile yapmıyorlar. Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah.

Bende çok heyecanlıyım bizde 7 sene bekledik. Bende bugün ebebek e baktık maşallah fiyatlar uçuyor. Büyük kıyafetlerinden daha pahalı nerdeyse.

Bana da öyle geliyor ilk iki ay daha hızlı geçmişti sanki şimdi çok yavaş geçiyor gibi ben sabirsizim belli de o. Benimde 5 yıl oldu evleneli , kaybimi 22 haftalikken kaybwttigimden o hafta bi geçsin bi 6 ayı görelim istiyorum. Çok istememe rağmen bişey almaya da korkuyorum bende sadece netten bakıyorum . İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularimiza

Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyo

bende fitil gibi kullaniyorum midem bulanmasin diye. yoksa ilaclar beni kusturur zaten cok midemi bulandirir

Asaf ismi benimde cok hosuma gidiyor ama daha net olmayinca pek bakmadim baska isimlere. Yigit, Ali ve Omer isimleride guzelmis ama bizim ailede var :) Kiz isminde cok hos ama kizin var zaten heralde? :)

kizopom var ama ismini esim ve kaynanam koydu. benim ameliyatli halimle dedim ismi ni komadi. bu benim hakkim ama esim tutturuyor batuhan diye. diyorum batak gibi birsey. hayir ben hastaneden cikmadan kimlik cikariyor. isim gercekden zor.

Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…