- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.641
Benim kanamam geçti haftada bir iğne oluyorum cumartesi kontrolüm var bakalım inşallah hepimizin bebişleri iyidirzaten sebebi olmamak icin islerimi aza indirmeye calisiyorum. kendimi yormuamamya calisiyorum. dedigin gibi o benim bebegim ve elimden geleni yapacagim sen simdi nasilsn
Ben vakıf hastanesinde yaptıracağım yarın. 100 tlKızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?
Canim kayinvaliden konustugunda cahil zaten diye düşün hiç ciddiye alma söylediklerini ciddiye alma, ağrım var hamileyim ben doktor hep yatacaksin dedi de yat bence o geldiğinde iş güç de kalsın boşver işi gücü görürse kaçar gider belki. Gitmezse de el atsın yemeğe falan umursama yat sen. Bir ay sorunlu kaynana çekilmez , uyanık olmak lazım kendini bebeğini düşün , sen caninin kıymetini bilmezsen kimse seni düşünüp değer vermez bu dünyada. Allah yardimcin olsunkayinvalidem durumu biliyor ama gelir gelmez benim hemen bi kusurumu bulup suclu gosterdi. hic kafama takmiyorum cunku pazartesi onun olumsuz dusumcelerinden ozele gittim. hic bir sorun yoktum dunde boyle birsey yasadim. gelince abuduk gubuduk konustu ama takmiyorum. cunku o zaten ne diyecegini hep dusunmeden konusuyor. dogumumda yanimda olmaz insallah
Kızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?
Kızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?
Benim de aklıma gelen ilk isim oldu Asaf ve Asya. İkisini de çok severim ama Asaf bebişe ağır gelebilir asyanin da anlamı yok diye düşünüyorum simdi, Eşim de Yusuf ismini çok seviyor başka da önerisi olmuyor. Bakalım erkek kız kesin öğrenelim iyice isim araştırırız inşAsaf ismi benimde cok hosuma gidiyor ama daha net olmayinca pek bakmadim baska isimlere. Yigit, Ali ve Omer isimleride guzelmis ama bizim ailede var :) Kiz isminde cok hos ama kizin var zaten heralde? :)
Yaaa nasıl emin oldu doktorunuz bizim doktorlar yorum bile yapmıyorlar. Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah.Kızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Ben 98 TL'ye yaptırdım kan ve radyoloji bir arada cnm, Anadolu hastanesinde.Kızlar çoğunuz ikili testi yaptırmış Özelde yaptıranlar fiyatları nasil bu testin?
Renkli mı bu ultrason hiç anlamam ama içime kiz doğdu bebiş.Eki Görüntüle 2062291 Eki Görüntüle 2062291 kızlar sonunda resim yükleyebildim sanırım. Cevapları heyecanla bekliyorum. Hadi bakalım teyzeleri sizce cinsiyeti nedir. :))
Bende çok heyecanlıyım bizde 7 sene bekledik. Bende bugün ebebek e baktık maşallah fiyatlar uçuyor. Büyük kıyafetlerinden daha pahalı nerdeyse.Zaman geçmiyor sanki hiç kızlar
6 yıl bekledim şu 6 ay hiç geçmeyecek gibi.
Bir tek ben mi sabırsızım böyle :)
Birçok kişi kontrole gitmiş. Bebişlerin hepsi çok tatlı. Benim de kontrolüm ve ikili testim yarın.
Beşik, ana kucağı, emzirme yastığı vs gibi seylere bakıyorum internetten.
Tecrübeli annişler yardımcı olsalar bize keşke.
Hemen almayacağım araştırma aşamasındayım.
İkeanın bi beşiği var. Anne yanı da oluyor. Çok hoşuma gitti.
Evet canım renkli. Banada erkek olacakmış gibi geliyor fakat kız olsun çok istiyorum.Renkli mı bu ultrason hiç anlamam ama içime kiz doğdu bebiş.
Hayırlısı olsun inşallah bakalım hissettiklerimiz mi olacak ben de erkek hissediyorum ama kız da nasıl cilveli olur kimbilir. İnş ikisini de tadarim zamanla.Evet canım renkli. Banada erkek olacakmış gibi geliyor fakat kız olsun çok istiyorum.
Bana da öyle geliyor ilk iki ay daha hızlı geçmişti sanki şimdi çok yavaş geçiyor gibi ben sabirsizim belli de o. Benimde 5 yıl oldu evleneli , kaybimi 22 haftalikken kaybwttigimden o hafta bi geçsin bi 6 ayı görelim istiyorum. Çok istememe rağmen bişey almaya da korkuyorum bende sadece netten bakıyorum . İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularimizaZaman geçmiyor sanki hiç kızlar
6 yıl bekledim şu 6 ay hiç geçmeyecek gibi.
Bir tek ben mi sabırsızım böyle :)
Birçok kişi kontrole gitmiş. Bebişlerin hepsi çok tatlı. Benim de kontrolüm ve ikili testim yarın.
Beşik, ana kucağı, emzirme yastığı vs gibi seylere bakıyorum internetten.
Tecrübeli annişler yardımcı olsalar bize keşke.
Hemen almayacağım araştırma aşamasındayım.
İkeanın bi beşiği var. Anne yanı da oluyor. Çok hoşuma gitti.
Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyo
Geçmiş olsun çok sevindim kaç hafta iğne oldunuz ne kadar sürede geçti acabaBenim kanamam geçti haftada bir iğne oluyorum cumartesi kontrolüm var bakalım inşallah hepimizin bebişleri iyidir
Asaf ismi benimde cok hosuma gidiyor ama daha net olmayinca pek bakmadim baska isimlere. Yigit, Ali ve Omer isimleride guzelmis ama bizim ailede var :) Kiz isminde cok hos ama kizin var zaten heralde? :)
Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktorKızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?