2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba, aranızda ikili testi tamamlayan cinsiyet bile öğrenen olmuş Ben en son 9+2 iken gittim doktora ve yine iş için yurtdışındaydım bugün döndüm yarın randevum var. Büyüdü mü sağlıklı mı çok meraktayım... bir arkadaşım karnında hareketlerini hissedene kadar hep merak edeceksin demişti ne kadar da doğruymuş!
Benim gibi 11 haftası biten hala mide bulantısı çeken var mı? Her sabah eutyrox içiyorum tsh yüksek olduğu için, acaba o mu yapıyor hiç anlamadım
Cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun! Bu sene sanırım erkek senesi ama geçen sene hatta ondan öncesi ful kızdı.

Aaaa benim de sivilcem çıktıııııı ama kızımda hiç çıkmamıştı teyze de sallamış tutmuş valla

Onu ben de okumuştum fasülye gibiyse erkek nohut gibiyse kız
Bakalim benim kese uzunlamasina duruyor ama daha cinsiyet ogrenmedim burda ultrason resminden herkes kiz tahmini yapti Ama kesem boylu boyunca bebegin etrafini sariyor sadece hic kiz gebelerin fotograflarina benzemiyor kesem. Bakalim hayirlisi

bebek hareketlerini hisseden arkadaslar hergun mu hissediyorsnz yoksa 2 gun var 3 gun yok mu...

Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünkü [/QUOTE]
Sormuştum da doktorum temkinli 15 haftalık olunca gel bakarız dedi yolladı ben 12 haftalikken gitmiştim 3 hafta gelme de demek istedi çünkü ben 10 günde gidiyordum riskli diye . Hayırlısı artık sağlıklı olsun yaşasın da hiç farketmez

Kızlar bu da bizim 4 boyutlu ultrason görüntümüz sizce cinsiyeti ne olabilir

Eklentiler

• FC8DE66E-8714-482D-94B3-FCF8825AF3F7.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 105
Bakalim benim kese uzunlamasina duruyor ama daha cinsiyet ogrenmedim burda ultrason resminden herkes kiz tahmini yapti Ama kesem boylu boyunca bebegin etrafini sariyor sadece hic kiz gebelerin fotograflarina benzemiyor kesem. Bakalim hayirlisi
Hadi bakalım. Bu tez tutacak mı bir d buna yoğunlaşalım

bebek hareketlerini hisseden arkadaslar hergun mu hissediyorsnz yoksa 2 gun var 3 gun yok mu...
Aynen öyle canım bir var bir Yok. Belki 5 gün önce hissetmiştim sonra bugüne kadar hissetmedim. Bugün akşam yine aynı saatleri hissettim.

Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünkü
Sormuştum da doktorum temkinli 15 haftalık olunca gel bakarız dedi yolladı ben 12 haftalikken gitmiştim 3 hafta gelme de demek istedi çünkü ben 10 günde gidiyordum riskli diye . Hayırlısı artık sağlıklı olsun yaşasın da hiç farketmez[/QUOTE]
Amiin inşallah sağlık versin Allah zaman geçiyor öğrenirsin sen de

Canım bende istanbuldayım doktorun kim ? Hangi hastane , cınsıyet icin gidicem de ,

Bende erkek olursa Yusuf koyucam inşallah adaş olurlar Kız olursa zümra . İsim koymakta acele ettim Herhalükarda ikisinden biri olucak inşallah Hazır olsun istedim

Yok canım bir kızım var ama kızıma arkadaş olur diye kız geçiyordu hep gönlümden sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil

Amiin inşallah sağlık versin Allah zaman geçiyor öğrenirsin sen de[/QUOTE]
bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak

Benimde kızsa bebiş cin takvimi kese yeri kalp atısı filan biride tutmuyo ama sivilcem cıktı gercekten oğlumda yoktu hiç ama bu kız erkek hamileliği kişisel bence herkeste farklı yenilen icilen seyler bulantı filan farklı oluyo her bünyede benim bunda biraz daha farklı sanki bulantım cok asırı değil ama ilke göre daha cok oğlumda sürekli tuzlu ekşi ve acı yemiştim mesela balıktan tiksinmiştim bunda hem tatlı hem tuzlu yiyorum hepsinden etten tiksindim bu seferde

Sivilce olunca kizmi oluyormuş?çok sevindim sivilcelerimi seviyorum artık. esimde beni sinir ediyor niye böyle sivilcelendin diye:)ya diyorum hamileleikte olur böyle.adam anlamıyor.herşeyden pimpirikleniyor.karikoca manyak olduk :)

ESKİLERİN LAFI VARDIR YA KIZ ANNENIN GÜZELLİĞİNİ ALIR
ERKEKTE GÜZELLEŞTİRİR DİYE
BELKI BU DEĞİŞİMLERDEN SEBEPTİR KIZIMDA GERCEKTEN BENİM SURATIMDA COK SİVİLCE VARDI VE CENEMDE LEKE KALDI KARARTI GİBİ
BUNDA NE OLCAK MERAKLA BEKLIYORUM CINSIYETTEN DAHA COK
ACABA YASIYOMU KAYGISI YASIYORUM BU DURUM HERKESTE VARMI ACABA ?
BİDE SPOR YAPAN VAR MI ?
YADA BUNU DR NA SORAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…