- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.701
Ay kurban olurum onları yaratana mucize bunlarr ya ne sevimli bebiş maşallah. Bunun paralel olunca kız diyorlar çok anlamıyorum ama kız gibi duruyor.Buyur canım tahminleri alayım
Aaaa benim de sivilcem çıktıııııı ama kızımda hiç çıkmamıştıTutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzemin
Benim de ilk kızımda yoktu yaAaaa benim de sivilcem çıktıııııı ama kızımda hiç çıkmamıştıteyze de sallamış tutmuş valla
Bakalim benim kese uzunlamasina duruyor ama daha cinsiyet ogrenmedimOnu ben de okumuştum fasülye gibiyse erkek nohut gibiyse kız
Hadi bakalım. Bu tez tutacak mı bir d buna yoğunlaşalımBakalim benim kese uzunlamasina duruyor ama daha cinsiyet ogrenmedimburda ultrason resminden herkes kiz tahmini yapti Ama kesem boylu boyunca bebegin etrafini sariyor sadece hic kiz gebelerin fotograflarina benzemiyor kesem. Bakalim hayirlisi
Aynen öyle canım bir var bir Yok. Belki 5 gün önce hissetmiştim sonra bugüne kadar hissetmedim. Bugün akşam yine aynı saatleri hissettim.bebek hareketlerini hisseden arkadaslar hergun mu hissediyorsnz yoksa 2 gun var 3 gun yok mu...
Sormuştum da doktorum temkinli 15 haftalık olunca gel bakarız dedi yolladı ben 12 haftalikken gitmiştim 3 hafta gelme de demek istedi çünkü ben 10 günde gidiyordum riskli diye . Hayırlısı artık sağlıklı olsun yaşasın da hiç farketmez[/QUOTE]Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünkü
Canım bende istanbuldayım doktorun kim ? Hangi hastane , cınsıyet icin gidicem de ,Kızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Bende erkek olursa Yusuf koyucam inşallah adaş olurlarBenim de aklıma gelen ilk isim oldu Asaf ve Asya. İkisini de çok severim ama Asaf bebişe ağır gelebilir asyanin da anlamı yok diye düşünüyorum simdi, Eşim de Yusuf ismini çok seviyor başka da önerisi olmuyor. Bakalım erkek kız kesin öğrenelim iyice isim araştırırız inş
Yok canım bir kızım var ama kızıma arkadaş olur diye kız geçiyordu hep gönlümden sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değilSağol canım bu yıl erkek senesi sanırım
AA ozaman ihtimal dahilinde bir yorum var ya erkek diyelim bence şimdilik
Canım senin oğlun vardı değil mi. İnsan tersini istiyor işte ama kısmetten öteye köy yok. Çok sağlıklı ve kardeşlerine arkadaş olacaklar diye avutuyorum kendimi :)
Sağol canım evet ben de gördüm valla. Gözümle görmesem inanmazdım aklına gelebilecek herşey erkek diyordu
Amiin inşallah sağlık versin Allah zaman geçiyor öğrenirsin sen de[/QUOTE]Hadi bakalım. Bu tez tutacak mı bir d buna yoğunlaşalım
Aynen öyle canım bir var bir Yok. Belki 5 gün önce hissetmiştim sonra bugüne kadar hissetmedim. Bugün akşam yine aynı saatleri hissettim.
Sormuştum da doktorum temkinli 15 haftalık olunca gel bakarız dedi yolladı ben 12 haftalikken gitmiştim 3 hafta gelme de demek istedi çünkü ben 10 günde gidiyordum riskli diye . Hayırlısı artık sağlıklı olsun yaşasın da hiç farketmez
Benimde kızsa bebiş cin takvimi kese yeri kalp atısı filan biride tutmuyo ama sivilcem cıktı gercekten oğlumda yoktu hiç ama bu kız erkek hamileliği kişisel bence herkeste farklı yenilen icilen seyler bulantı filan farklı oluyo her bünyede benim bunda biraz daha farklı sanki bulantım cok asırı değil ama ilke göre daha cok oğlumda sürekli tuzlu ekşi ve acı yemiştim mesela balıktan tiksinmiştim bunda hem tatlı hem tuzlu yiyorum hepsinden etten tiksindim bu seferdeTutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzemin
Hayır ac tok farketmiyor
Ama seninde fasulye gibiOnu ben de okumuştum fasülye gibiyse erkek nohut gibiyse kız
Sivilce olunca kizmi oluyormuş?çok sevindim sivilcelerimi seviyorum artık. esimde beni sinir ediyor niye böyle sivilcelendin diye:)ya diyorum hamileleikte olur böyle.adam anlamıyor.herşeyden pimpirikleniyor.karikoca manyak olduk :)Tutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?