- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.681
Hiç bilmiyom doktor ultrasonda görmüştü kanamalı bölge var demişti devam edermi iğneye bilmiyom ama ilaçtan daha iyi iğnebence hiç ilaçlarla aram yoksukur bidaha yasamayiz insallah senin ignen ne zaman bitecek cumartesi hayirli haberler alirsn insallah. benim 2 hafta sonra randevu aldim bende
Ay cnm bizim ki çok hareketli maşallah heryerini gösteriyor hatta radyoloji uzmanı çekim yaptı ense kalınlığı için resmen pipi var ok ile işaretlemis ama benim doktorum daha erken yanilmayalim diyor bekliyoruz cumartesyi olmadı haftaya başka doktora kaçamak yaparım merak ediyorum çok.Yani aslında 12 den sonra görülüyor canım. Biz de sorduk tabi öksürttü baya hareket etsin açsın diye :)) teşekkür ederim hayırlısıyla siz de öğrenin inşallah
Sorsanız söylemez mi acaba benden öndesiniz çünkü
Gözün aydın canım bende kız haberi almayı çok istiyordum ama %90 erkek demişti iki hafta önce hakkımızda hayırlısı olsun kuzumKızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Evet ya çok pahalılar. Üstelik uzun vadeli kullanım değil bir çoğu.Bende çok heyecanlıyım bizde 7 sene bekledik. Bende bugün ebebek e baktık maşallah fiyatlar uçuyor. Büyük kıyafetlerinden daha pahalı nerdeyse.
Can'ım inş geçecek bu günlerde. Çok geçmiş olsun. Ben de 8 haftalık kaybetmiştim. Acısı büyük. Ama tesellimiz var şuan şükür.Bana da öyle geliyor ilk iki ay daha hızlı geçmişti sanki şimdi çok yavaş geçiyor gibi ben sabirsizim belli de o. Benimde 5 yıl oldu evleneli , kaybimi 22 haftalikken kaybwttigimden o hafta bi geçsin bi 6 ayı görelim istiyorum. Çok istememe rağmen bişey almaya da korkuyorum bende sadece netten bakıyorum . İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularimiza
Sağol Can'ım. Takipte olucam.Subatta e bebekte hergün bi kategoride indirim oluyo subata özel onu takip edebilirsin cnm ama baska uygun sitelerde var
Hayır ac tok farketmiyorTesekkur ederim canim peki ac karnina mi olmak gerekiyor acaba kan icin?
Ben de varım Can'ım. Yarın ikili test randevum var. Belki bir tahminde bulunur dr.Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Canim bana erkek.gibi geldiFotograf atmayı başarabildiysem nub’a göre bana da bişeyler söyleyebilir misinizz?
Ya hemencecik öğrenmişsin negüzel bir 10gün sonra ben de gitsem söyler mi ki acaba ?? Nubu tutturamadık desene Çin takvimi falan o da mı tutmadı?? Amaaaaan hayırlı evlat olsunlardaKızlar doktor randevum çok güzel geçti. Günüyle uyumlu çok güzel bir kızım var :))) bir kızım daha var artık çok iyi arkadaş olurlar, nub tutmadı şekerler kız çıktı bizim kuzumultivitamin kan ilacı ve devit içilecek artık hayırlı olsun :)
Ay maşallah erkek gibi mi bu bebiş acaba.Fotograf atmayı başarabildiysem nub’a göre bana da bişeyler söyleyebilir misinizz?
Canim bana erkek.gibi geldi
Ay maşallah erkek gibi mi bu bebiş acaba.
Yusuf ismini ben de cok begeniyorum ama daha hic isim konusunu konusmadik :))Benim de aklıma gelen ilk isim oldu Asaf ve Asya. İkisini de çok severim ama Asaf bebişe ağır gelebilir asyanin da anlamı yok diye düşünüyorum simdi, Eşim de Yusuf ismini çok seviyor başka da önerisi olmuyor. Bakalım erkek kız kesin öğrenelim iyice isim araştırırız inş
Ayy yok ben de ogrenemedim daha. Ayni sekil de ben de tahmin almadim. Ama iki hafta daha bekleyim diyorum bi ogreniyim kesin ogreniyim yani :))Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Ben detayli ultrason randevumu devletten taa 7 haftalikken aldim heraldeHerkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım
Bu ikili test te herhalde ençok parayı bayılan ben olmuşum ya 346 tl verdim içim acıdı resmen neymiş ayrıntılı ultrasonda yapıyormuş,sağolsun 40dk muayene etti bütün organlarına tek tek baktı aynı 20li haftalarda yapılan ayrıntılı gibiydi gerçekten de ama netice de organ gelişimi tamamlanınca yine ayrıntılı ultrason isteyecek benden doktor. Ben tüp bebek diye daha şimdiden ayrıntılı için İstanbul un eniyi perinataloguna randevu aldım Recep HAS a. 700 TL dediler ücretede ee şimdi onu da verirsem 1000lik olcaz tambu ayrıntılıda da herşey çok normal çok güzel çıktı kadın çok sağlıklı turp gibi falan dedi hatta şimdi 24 haftada yaptırmasam nolur diyorum biryandan da içim içimi yer yaptırmazsam biliyorum offff
Sağol canım bu yıl erkek senesi sanırımCanım sağlıkla kucağına al sayılır kızlardan senin cimcimede
AA ozaman ihtimal dahilinde bir yorum var ya erkek diyelim bence şimdilikAy cnm bizim ki çok hareketli maşallah heryerini gösteriyor hatta radyoloji uzmanı çekim yaptı ense kalınlığı için resmen pipi var ok ile işaretlemis ama benim doktorum daha erken yanilmayalim diyor bekliyoruz cumartesyi olmadı haftaya başka doktora kaçamak yaparım merak ediyorum çok.
Canım senin oğlun vardı değil mi. İnsan tersini istiyor işte ama kısmetten öteye köy yok. Çok sağlıklı ve kardeşlerine arkadaş olacaklar diye avutuyorum kendimi :)Gözün aydın canım bende kız haberi almayı çok istiyordum ama %90 erkek demişti iki hafta önce hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Sağol canım evet ben de gördüm valla. Gözümle görmesem inanmazdım aklına gelebilecek herşey erkek diyordutoist canim cinsiyyetini ogrenmissin) hayirli olsun cimcimen) ama senin takvimler erkek diyordu dimi?
Tutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzeminYa hemencecik öğrenmişsin negüzel bir 10gün sonra ben de gitsem söyler mi ki acaba ?? Nubu tutturamadık desene Çin takvimi falan o da mı tutmadı?? Amaaaaan hayırlı evlat olsunlarda
Yaa ultrason fotogrAfi var mi cok merak ettimmSağol canım evet ben de gördüm valla. Gözümle görmesem inanmazdım aklına gelebilecek herşey erkek diyordu
Buyur canım tahminleri alayımYaa ultrason fotogrAfi var mi cok merak ettimm
Ayy ben hic anlamam ki :)) ama bu forumda dolastim dolasali su ultrason fotograflarindan bir sey anladim. Kese genisse yukari dogruysa kiz, yanlamasina uzunsa erkek cikiyorBuyur canım tahminleri alayım
Onu ben de okumuştum fasülye gibiyse erkek nohut gibiyse kızAyy ben hic anlamam ki :)) ama bu forumda dolastim dolasali su ultrason fotograflarindan bir sey anladim. Kese genisse yukari dogruysa kiz, yanlamasina uzunsa erkek cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?