2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sukur bidaha yasamayiz insallah senin ignen ne zaman bitecek cumartesi hayirli haberler alirsn insallah. benim 2 hafta sonra randevu aldim bende
Hiç bilmiyom doktor ultrasonda görmüştü kanamalı bölge var demişti devam edermi iğneye bilmiyom ama ilaçtan daha iyi iğnebence hiç ilaçlarla aram yok

Ay cnm bizim ki çok hareketli maşallah heryerini gösteriyor hatta radyoloji uzmanı çekim yaptı ense kalınlığı için resmen pipi var ok ile işaretlemis ama benim doktorum daha erken yanilmayalim diyor bekliyoruz cumartesyi olmadı haftaya başka doktora kaçamak yaparım merak ediyorum çok.

Gözün aydın canım bende kız haberi almayı çok istiyordum ama %90 erkek demişti iki hafta önce hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

Fotograf atmayı başarabildiysem nub’a göre bana da bişeyler söyleyebilir misinizz?

Eklentiler

• 6C8E6FE5-A87F-48E9-9417-8D86059CE84A.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 83
Bende çok heyecanlıyım bizde 7 sene bekledik. Bende bugün ebebek e baktık maşallah fiyatlar uçuyor. Büyük kıyafetlerinden daha pahalı nerdeyse.
Evet ya çok pahalılar. Üstelik uzun vadeli kullanım değil bir çoğu.
Başım ağrıyor inceleyip araştırırken
Can'ım inş geçecek bu günlerde. Çok geçmiş olsun. Ben de 8 haftalık kaybetmiştim. Acısı büyük. Ama tesellimiz var şuan şükür.
İndirim gördükçe burdan birbirimize yardımcı oluruz artık.

Subatta e bebekte hergün bi kategoride indirim oluyo subata özel onu takip edebilirsin cnm ama baska uygun sitelerde var
Sağol Can'ım. Takipte olucam.

Ya hemencecik öğrenmişsin negüzel bir 10gün sonra ben de gitsem söyler mi ki acaba ?? Nubu tutturamadık desene Çin takvimi falan o da mı tutmadı?? Amaaaaan hayırlı evlat olsunlarda

Bu ikili test te herhalde ençok parayı bayılan ben olmuşum ya 346 tl verdim içim acıdı resmen neymiş ayrıntılı ultrasonda yapıyormuş,sağolsun 40dk muayene etti bütün organlarına tek tek baktı aynı 20li haftalarda yapılan ayrıntılı gibiydi gerçekten de ama netice de organ gelişimi tamamlanınca yine ayrıntılı ultrason isteyecek benden doktor. Ben tüp bebek diye daha şimdiden ayrıntılı için İstanbul un eniyi perinataloguna randevu aldım Recep HAS a. 700 TL dediler ücretede ee şimdi onu da verirsem 1000lik olcaz tam bu ayrıntılıda da herşey çok normal çok güzel çıktı kadın çok sağlıklı turp gibi falan dedi hatta şimdi 24 haftada yaptırmasam nolur diyorum biryandan da içim içimi yer yaptırmazsam biliyorum offff

Yusuf ismini ben de cok begeniyorum ama daha hic isim konusunu konusmadik :))
Maşallah , hayırlı olsun. Bir ben kaldım cinsiyeti ogrenemeyen galiba tahmin bile yapmadı doktor
Ayy yok ben de ogrenemedim daha. Ayni sekil de ben de tahmin almadim. Ama iki hafta daha bekleyim diyorum bi ogreniyim kesin ogreniyim yani :))
Ben detayli ultrason randevumu devletten taa 7 haftalikken aldim heralde 18 ocaktaydi galiba Allah izin verirse.

Cok vermissin canim gercekten. Simdiden organlarina bakmasima gerek yoktu cunku daha cogu tamamlanmadi. Bence sen simdi en yakin bi devlet hastanesine git. Ayrintili ultrason icin ordan randevu al. Ucretsiz en azindan tekrar o kadar para odemezsin.

Canım sağlıkla kucağına al sayılır kızlardan senin cimcimede
Sağol canım bu yıl erkek senesi sanırım

AA ozaman ihtimal dahilinde bir yorum var ya erkek diyelim bence şimdilik
Gözün aydın canım bende kız haberi almayı çok istiyordum ama %90 erkek demişti iki hafta önce hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Canım senin oğlun vardı değil mi. İnsan tersini istiyor işte ama kısmetten öteye köy yok. Çok sağlıklı ve kardeşlerine arkadaş olacaklar diye avutuyorum kendimi :)
toist canim cinsiyyetini ogrenmissin) hayirli olsun cimcimen) ama senin takvimler erkek diyordu dimi?
Sağol canım evet ben de gördüm valla. Gözümle görmesem inanmazdım aklına gelebilecek herşey erkek diyordu

Ya hemencecik öğrenmişsin negüzel bir 10gün sonra ben de gitsem söyler mi ki acaba ?? Nubu tutturamadık desene Çin takvimi falan o da mı tutmadı?? Amaaaaan hayırlı evlat olsunlarda
Tutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…