- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.801
Kızlar tsh değerim yine düşük çıkmış. 0,22
İki hafta önce 0,24 dü.
Dr endokrinolojiye sevk edecekti. Dahiliyeden sevk iste dediler.
En erken pazartesi günü dahiliye randevusu var. Onun sevk etmesi vs çok mu geç kalmış olurum ya. 13 hafta bitmiş olacak. Çok Can'ım sıkıldı ya
Kızlar tsh değerim yine düşük çıkmış. 0,22
İki hafta önce 0,24 dü.
Dr endokrinolojiye sevk edecekti. Dahiliyeden sevk iste dediler.
En erken pazartesi günü dahiliye randevusu var. Onun sevk etmesi vs çok mu geç kalmış olurum ya. 13 hafta bitmiş olacak. Çok Can'ım sıkıldı ya
1000 adet okurum bendeEL MUSAVVİR
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 1000
Duamiz bittiginde, duaya katılan arkadaslara niyet edelim. Katilmayana yok
Bakıldı Can'ım. Onlar normal çıkmış.Cnm bir sey olmaz ins. T3 ve t4 bakildi mi
Ben de henüz dr umla görüşmedim. Yarın arayacağım. Pazartesi saat 15 e randevu aldım her ihtimale karşı.Telaş yapma bence bende ptesi tahlil yaptıracağım şuan ne durumda hiç bilmiyorum ama telaş yapmıyorum. Bebeğin iyi ise kendini sıkıntıya sokma. 3 aydan daha yeni çıkıyoruz normal bence biranda yükselmemesi. Ptesiyi bekle bildiğim kadarıyla sadece dahiliye sevkedebiliyor o bölüme.
Bakıldı Can'ım. Onlar normal çıkmış.
Ben de henüz dr umla görüşmedim. Yarın arayacağım. Pazartesi saat 15 e randevu aldım her ihtimale karşı.
Bebek iyi Can'ım çok şükür. Umarım yükselir tabi. Ama tsh gebelikte önemliymiş ondan endişe ettim.
Kizlar bugun bir bağ maydonoz yedim. İnsallah bir problem yasamam. Korka korka yedim ama cok canim istedi napiyim.
Bakıldı Can'ım. Onlar normal çıkmış.
Ben de henüz dr umla görüşmedim. Yarın arayacağım. Pazartesi saat 15 e randevu aldım her ihtimale karşı.
Bebek iyi Can'ım çok şükür. Umarım yükselir tabi. Ama tsh gebelikte önemliymiş ondan endişe ettim.
İnş Can'ım. Ama yine aynı olursa endokrinolojiye gitmen gerekecek demişti doktorum. Sen ilaç falan kullandın mı?Benim de 0.600 lu bir sey cikmisti. T3 ve t4 normal araliklardaydi. Ilk uc ay bebek bizden aldigi icin normal olduğunu sen de biliyorsun. 13.haftada daha yeni uretmeye baslamistir minigin. Zamanla normale döner ins
Aslında telaşımın sebebi 2 hafta önce yapılan tahlil sonucu düşük çıkınca doktorumun testi tekrarladığımızda endokrine sevk edeceğiz ilaç kullanman gerekecek demişti.Düşüklüğünden çok yüksek olması daha ciddi bir durum. Bebek 3 ay bizden aldığı için daha yeni yeni yükselmeye başlayacaktır. Belki dr bile sana böyle söyleyecek. Hiç telaş yapma bebek iyiyse kalbini ferah tut sen.
İnş Can'ım. Ama yine aynı olursa endokrinolojiye gitmen gerekecek demişti doktorum. Sen ilaç falan kullandın mı?
Aslında telaşımın sebebi 2 hafta önce yapılan tahlil sonucu düşük çıkınca doktorumun testi tekrarladığımızda endokrine sevk edeceğiz ilaç kullanman gerekecek demişti.
Bilmiyorum belki de çok daha düşük bi değer sonucu böyle yönlendirmeyi düşünüyor. Yarın netleşecek. 0,3 lük bi düşme önemli değil belki de. Umarım öyledir.
Sen de çok sağol Can'ım. Rahatlattığını için.
Ihlamur tuketiminde sınır nedir bana cok iyi geldi poset bitki caylardan aldim ihlamur olanini. Kac bardak icebilirim sınırsız olsa keşke :)
Bir kac dal miBurda bir arkadaşın doktoru maydanozun düşük etkisi göstermesi için bir kasa yemen lazım demiş. Ama sen yine de 1 bağ yeme, bir kaç dal ye
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 5000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =1000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
KALAN=93000[/QUOTE 5000 daha aliym ben
Can'ım sen de tekrarla testlerini. İhmal etme.Bu testleri bile ben istedim, ailede tiroid problemi oldugu icin. Tekrar test falan istemedi.
5000 daha aliym benEL MUSAVVİR -112896
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 5000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =1000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
KALAN=93000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?