2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Biz de bu gün ikili testi yaptırdık şükür. 1,6 çıktı nt.
Dr büyük ihtimalle erkek dedi nub diye baktığımız yeri gösterdi. Yukarı doğru dik bişey var orda. yanılma payı da olabilir dedi ama kendi dr um ikili testi yapan perinatologun bugüne dek kolay kolay yanılmadığını söyledi. Prof tu kadın.
Ben kız istiyordum ama erkek olacağını hissediyordum. Eşimin istediği olmuş oldu
Allah inş 2. De nasip eder.
Şimdi tekrar doktor arayışına girdim. Medipol mega ya giden var mı aranızda kızlar?
Bu arada teyzeleri bebişin fotosunu koymadan geçmeyeyim

Eklentiler

• IMG_2817.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 89
Ay gittin mi cnm hersey yolundadır insallah cinsiyet yorumu yapmadı mı doktor[/QUOTE]
Gittim Can'ım bir alt yorumda yazdım ayrıntılı

Canım hangi hastaneye gittin doktorun kiö

Çok net görülüyor maşallah Allah analı babalı büyütsün:))

Maşallah canım cok şükür yolunda hersey sende erkek kervanına katıldın desene erkek kız hepsi bizim yeterki kavusalım hayırlısıyla sağlıkla

bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketi haftamız aynı ama ben hiç hissetmedim. Sadece yerini doğru tahmin etmişim. Sol kaşık üstünde hissediyordum hep. Gerçekten de oradaymış. Bugün ikili test yapılırken cihazı hep orda tuttu dr.

Oluyor valla. Benim de öyle. Hep akşam başlıyor. Gece tavan yapıyor maalesef.[/QUOTE]
canim segirme gibide oluyor pit pit da ama 3 gundur tik yok birez streslendim ondan da hissetmiyor olabilirim ben yerini kestiremiyorum pek sagdada pit ediyor soldada sanki

bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketi haftamız aynı ama ben hiç hissetmedim. Sadece yerini doğru tahmin etmişim. Sol kaşık üstünde hissediyordum hep. Gerçekten de oradaymış. Bugün ikili test yapılırken cihazı hep orda tuttu dr.

Oluyor valla. Benim de öyle. Hep akşam başlıyor. Gece tavan yapıyor maalesef.[/QUOTE]
canim segirme gibide oluyor pit pit da ama 3 gundur tik yok birez streslendim ondan da hissetmiyor olabilirim ben yerini kestiremiyorum pek sagdada pit ediyor soldada sanki

Kızlar bu park yatak benim aklıma çok yattı birde daha sonra kaldırılıyor olması özellikle. Aslında ilk aklımda olan normal Bebek odası takımı almaktı ablam aklımı celdi

İyi düşünmüşsün canım ben katılırım

EL MUSAVVİR
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

@kardelen384 = 2896

Ben bugün en geç yarın okurum inş. Ya okuyup yazarsanız ya da okuyabileceğiniz kadar alıp birkaç gün içinde çekersiniz. Okundu okunmadı takibi yapmayalım.
Şu ara yogunum da o yüzden sordum ilk 1000 alayım o zaman okuduktan sonra tekrar alırım

EL MUSAVVİR
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

@kardelen384 = 2896
beren20 = 1000

Maşallah canım cok şükür yolunda hersey sende erkek kervanına katıldın desene erkek kız hepsi bizim yeterki kavusalım hayırlısıyla sağlıkla
Aynen öyle Can'ım ya. Benim Zaten ilk bebişim :)
6 sene sonra kız erkek fark etmez. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım.

Anladım canım. İnş biz de hissederiz yakında.

Kızlar bu park yatak benim aklıma çok yattı birde daha sonra kaldırılıyor olması özellikle. Aslında ilk aklımda olan normal Bebek odası takımı almaktı ablam aklımı celdi
Valla benim de kanıma girdi çevremdekiler. Ama ben bi de anne yanı istiyorum yatak odama sığarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…