2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ikili test sonucunu alanlar acil yardim edebilir mi. Benim genel raporum cikmadi ama.iki degerim cikmis cok tedirginim hak verirsiniz. F bhcg 97 cikmis bu yuksekmi ya da normali ne ? Bide papp a 4100 m/L bununda normali ne? Bilen varsa lütfen cevap yazabilir mi. Mom degeri hicbisey yazmiyo

Son düzenleme:
Kızlar selam, kaşınanınız varmı ya. Dr um cilt kuruluğundandır dedi ama krem falanda sürüyorum nemlendirici ama çok şiddetli olmasada yine ara ara kaşınıyorum. Çok kaşımamaya calısıyorum ama yinede kaşınıyor. Karaciğer enzimlerim bi ara yüksekti ama düşüp düzene girdi sonradan. Var mı benim gibi.

Kizlar acikmalarinizla nasil bas ediyorsunuz yaa. İlk uc ayim cok istahsiz gecti. Simdi de istahim cok artti sayilmaz ancak 2 saatte bir kurt gibi acikiyorum. Daha saat 7 de bir bag maydonoz bir bag tere, 1 turp,1 domates ve peynirle iki koca lavasa durum yapip yedim. Simdi yine cok aciktim ve ne yiyecem bilmiyorum. Bana bir fikir verin. Meyve falan asla doyurmaz beni.

Hamileyim diye de her seyi tıka basa yemek istemiyorum. Napacam ben cok açım.

Bende acıkıyorum. 2 yada 3 saatte bir. Meyve açken yiyemiyorum. Ama kendim evde kek. Börek falan yapıyorum. . bir iki dilim yiyorum. Yada kuruyemiş yiyorum. Geçen akşam nerdeyse 100 Gr çekirdek yedim. Öyle bir dalmışım ki kabukları koyduğum tabak tıka basa dolmuş

Canım endiselenme düşük ,yüksek çıkmasından ziyade uzun süre öyle kalması bebek için sıkıntı dengelersin. Ama bence dahiliyeyle vakit kaybetme devlet hastanelerinde dahiliyeye gitmeden endokrine gidemiyosun ama bezmi alemde direk endokrine randevu alamiyosun. Yalnız randevu almak biraz sıkıntı git poliklinikte sekreterle konuş hamileyim durumum acil de doktor muzaffer bey bir kağıt yazıyor hemen kayıt actir diye hemen düzenler o ilacın dozunu bi haftada ben 12 senedir tiroit hastasıyım git gel uzman oldum

Can'ım benim çok sağol. Yıllar önce pko dan dolayı endokrine randevu almak için çok uğraşmıştım. Araştırma hastanesinde. 3-4 ay sonraya gün veriyorlar. Aylar sonra gittiğimde doktor işi bırakmıştı. Sonra da vazgeçtim. Bezmi alemde nasıl bilmiyorum tabi. Orda da muhtemelen geç zamana veriyorlardır. Devlet hastanelerinde Zaten endokrinoloji yok. Şimdilik dahiliyeye gün aldım. Muzaffer bey aklımda Can'ım. Mümkünse ona randevu alacağım. Dediğin gibi yaparım Can'ım. İnş yardımcı olurlar.

Canım bir kase ev yoğurdu ye hem açlığını yatistirir hem de doğal probiyotik bebeğe faydalı

Ben kızıma hamileyken 8 ay haftanın 5 günü spora gittim çok minik ağırlıklarla kol bacak kalça sırt çalıştırdım ce bol booll yürüdüm :) 25 kiloyu nasıl aldım onu anlamadım ama neyse

Rica ederim ne demek. Ben iki ay önce 4 çıktı tiroid hamile olduğumu yeni öğrendiğimde nette randevu da bulamadım gittim kapısında bekledim sekreter sevimsiz bişey ama sağlık ocağında yaptırdığım tahlili de goturmustum sekreter doktora sordu hemen kayıt açsın diye kağıt yazdı kayıt açtım hemen ilgilendi çok iyi bir doktor çok anlayışlı ve başarılı. Bu yöntemi dene derim doktor hamileyim dersen geri cevirmez sonra da ayda bir kontrole çağırıyor hamileyken önemli tiroid o bir aylık randevuları da kart verip sekreter veriyor bidaha randevu alma derdi olmuyor .

Rica ederim ne demek. Ben iki ay önce 4 çıktı tiroid hamile olduğumu yeni öğrendiğimde nette randevu da bulamadım gittim kapısında bekledim sekreter sevimsiz bişey ama sağlık ocağında yaptırdığım tahlili de goturmustum sekreter doktora sordu hemen kayıt açsın diye kağıt yazdı kayıt açtım hemen ilgilendi çok iyi bir doktor çok anlayışlı ve başarılı. Bu yöntemi dene derim doktor hamileyim dersen geri cevirmez sonra da ayda bir kontrole çağırıyor hamileyken önemli tiroid o bir aylık randevuları da kart verip sekreter veriyor bidaha randevu alma derdi olmuyor .

ben varim canim gogusler karin deli gibi kasiniyor.ozellikle aksam olunca.gecen gun kasimakdan yara yaptim hatta(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…