- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.841
Ya bende iste oyle hamur isime abanmayim diyorum. Cekirdek cerez cok severim ama sivilceBende acıkıyorum. 2 yada 3 saatte bir. Meyve açken yiyemiyorum. Ama kendim evde kek. Börek falan yapıyorum. . bir iki dilim yiyorum. Yada kuruyemiş yiyorum. Geçen akşam nerdeyse 100 Gr çekirdek yedim. Öyle bir dalmışım ki kabukları koyduğum tabak tıka basa dolmuş
Ben de kasiniyorum. Kuruluktan i.Kızlar selam, kaşınanınız varmı ya. Dr um cilt kuruluğundandır dedi ama krem falanda sürüyorum nemlendirici ama çok şiddetli olmasada yine ara ara kaşınıyorum. Çok kaşımamaya calısıyorum ama yinede kaşınıyor. Karaciğer enzimlerim bi ara yüksekti ama düşüp düzene girdi sonradan. Var mı benim gibi.
4100 ng/mL mi yazıyor yanında değer olarak muhtemelen öyledir onu ; 4, 1 IU/mL olarak düşün internette çoğu zaman IU/mL değerleri yazar. Zaten papp-a nın yüksek değil düşük olması down sendromuyla ilişkilendirilir. Endişe edecek bir durum yoksofiarya papp-a 4100 cok mu yuksek
Kizlar acikmalarinizla nasil bas ediyorsunuz yaa. İlk uc ayim cok istahsiz gecti. Simdi de istahim cok artti sayilmaz ancak 2 saatte bir kurt gibi acikiyorum. Daha saat 7 de bir bag maydonoz bir bag tere, 1 turp,1 domates ve peynirle iki koca lavasa durum yapip yedim. Simdi yine cok aciktim ve ne yiyecem bilmiyorum. Bana bir fikir verin. Meyve falan asla doyurmaz beni.
Hamileyim diye de her seyi tıka basa yemek istemiyorum. Napacam ben cok açım.
Ben daha kilo almadim ama bu gidisle birden bire sisecem. Sivi tuketimi arttiriyom miSıvı tüketimini biraz arttır istersen . Sık sık ve az az ye birde toparlarsın . Sana diyorum ama ben bu yazdıklarımı uygulamıyorum3 kilo almışım bile
Ben daha kilo almadim ama bu gidisle birden bire sisecem. Sivi tuketimi arttiriyom migunluk istigim su miktari 4 litreyi buluyor
Yogurt yiyemiyorumO zaman yoğurt ye içine bir elma dilimle üstüne minik bir tutam tarçın miss :)
Ben ben ben ölüyorum kaşıntıdan özellikle göğüslerimin kahverengi kısmı deli gibi kaşınıyor bir de bacaklarımın bilekle diz arasında kalan kısmı çılgın gibi kaşınıyorum. Kuruluk falan da Yok öyle ben de nemlendirici sürüyorum her duştan sonra, enzim değerlerimde gayet normal anlamadım gitttiiKızlar selam, kaşınanınız varmı ya. Dr um cilt kuruluğundandır dedi ama krem falanda sürüyorum nemlendirici ama çok şiddetli olmasada yine ara ara kaşınıyorum. Çok kaşımamaya calısıyorum ama yinede kaşınıyor. Karaciğer enzimlerim bi ara yüksekti ama düşüp düzene girdi sonradan. Var mı benim gibi.
Bende almak isterim rakam siz söyleyin.Ben bugün en geç yarın okurum inş. Ya okuyup yazarsanız ya da okuyabileceğiniz kadar alıp birkaç gün içinde çekersiniz. Okundu okunmadı takibi yapmayalım.
Bezmi alemde de direk randevu alınmıyor sanırım değil mi? Randevu sisteminde görünmüyor. Sen kayıtlı hastası olduğun için hemen kayıt açmış olabilirler. Dahiliyeden sevk alır almaz senin dediğin gibi yaparım ben de Can'ım. Bezmi alemin genel olarak sekreterleri suratsız maalesef. Kraldan çok kralcı gibiler.Rica ederim ne demek. Ben iki ay önce 4 çıktı tiroid hamile olduğumu yeni öğrendiğimde nette randevu da bulamadım gittim kapısında bekledim sekreter sevimsiz bişey ama sağlık ocağında yaptırdığım tahlili de goturmustum sekreter doktora sordu hemen kayıt açsın diye kağıt yazdı kayıt açtım hemen ilgilendi çok iyi bir doktor çok anlayışlı ve başarılı. Bu yöntemi dene derim doktor hamileyim dersen geri cevirmez sonra da ayda bir kontrole çağırıyor hamileyken önemli tiroid o bir aylık randevuları da kart verip sekreter veriyor bidaha randevu alma derdi olmuyor .
Bende 1000 tane alayım benide ekleyin.EL MUSAVVİR
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
@ftmkya = 1000
Duamiz bittiginde, duaya katılan arkadaslara niyet edelim. Katilmayana yok
Cok tesekkur ederim seni cok boguyoruz ama bi an cok endiselendim4100 ng/mL mi yazıyor yanında değer olarak muhtemelen öyledir onu ; 4, 1 IU/mL olarak düşün internette çoğu zaman IU/mL değerleri yazar. Zaten papp-a nın yüksek değil düşük olması down sendromuyla ilişkilendirilir. Endişe edecek bir durum yok
Ne demek hiç öyle düşünme lütfenCok tesekkur ederim seni cok boguyoruz ama bi an cok endiselendim. Cok tesekkur ederim
Birimi U/l canim bu aradaNe demek hiç öyle düşünme lütfen
Kaşınmalar çatlak olacağının belirtisi diyorlar cildinizi nemlendirin ve kaşınmayın o kaşıdığınız yerler çatlak olurmuş sonraben varim canimgogusler karin deli gibi kasiniyor.ozellikle aksam olunca.gecen gun kasimakdan yara yaptim hatta(
İsyerimde acıkıyorum . Bende isterim yoğurt vs yemeyi ama Buzdolabı vs yok maalesef. Sabah kahvaltısini. Öğle yemeğini vs hep evden getiriyorum. Yoksa yemek olmayınca kuru tost yemek daha kötü oluyor. Bide bunları evden getiriyorum her gün.Ya bende iste oyle hamur isime abanmayim diyorum. Cekirdek cerez cok severim ama sivilce
cnm progestandan bahsetmıssın de ben kullandım 1 ay kadar uyku yapıo o nedenle yatarken al.baskada hiç bi problem yasamadım sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?