2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla yeme içme konusunda iki çocuğum da herşey yedim içtim dikkatli şekilde maşallah turp gibiler bundada canım çekerse yerim ama abartmadan şimdi 9 ay cips yemicezmi hamilelikle ilgisi yokki bunun zaten zararlı zaten yılda 2 3 kere yerim kola çok nadir eve sokarım ben ©komposto taraftarıyım hersene 500 şişe herşeyden yaparım çocuklarımda eşimde alışkın.. Dışardan arada bir yerim bu etse iyi pişmiş sipariş veriyorum.. Bence çok kasmayın zaten insan kendini herzaman frenlemeli... Kii ben organik olsun Diye beton çatıda tavuk besliyorum.. Toprak yaydık hayvanlara pazar dan ot topluyor kociş onlara :) yoğurdumu kendim yaparım.. Ama oğlum anne bitane yesene diye uzattığı jelibonuda yerim cipsten tadarım bisküvi de yerim... Allah bizim nasibimizi belirlemiş zaten tedbiri alalım sadece vicdan azabı çekmeyelim yoksa yiyin gari....

Kızlar hamile kaldığımdan beri alerjik rinit başladı bende. Günde 15-20 kez hapşırıyorum. Doktor cetryn alerji ilacı verdi ama geçici olarak kesiyor hapşırığı. Yani iyileştirmiyor. Gece burun tıkanıklığından uyuyamıyorum başınıza geldi mi hiç??

düzeltilmiş beta hcg:0,52
papp-a da :0,42

11+3 ultrasona göre
aslında bütün değerler riskin altında gösteriyo
ama papp-a neyse hala anlamadım da 2-4 arası deniliyo 0,780 li bişey cıkınca korktum
Sizin mom degeriniz degilde duzeltilmemis hali mi 0.78 evet biraz dusuk sadece risk oranini etkiler. Benimde b hcg mom cok yuksek mesela. Biyolimyasal riski etkiliyo. Ama.yine de normal degerlerde cikacaktir kombine riskiniz bence

Canım hamilelikten ziyade bende çocukluğumdan beri alerjik rinit ve alerjik astım var. Alerjik bir insanım yani.
Burun eti ameliyatı bile oldum bunun yüzünden. Şuan yeniden başladı sürekli hapşırıyorum ve burnum sürekli tıkalı nefes alamıyorum. Doktora sordum hamilelikte hormonlar yüzünden burnun tıkanması etlerin şişmesi alerjinin artması normalmiş. Ben ilaç kullanmıyorum alışkın olduğum için temizleme suları var tuzlu olanlardan ondan kullanıyorum. İdare etmeye çalışıyorum. Ama telaş yapma hormonlardan kaynaklı.

Ben de tuzlu su kullanıyorum ama yetmiyor tek başına. Mecbur ilaç kullanıyorum. İnş ilerleyen aylarda geçer. Bu şekilde çok zor geçiyor hamilelik

Ben de tuzlu su kullanıyorum ama yetmiyor tek başına. Mecbur ilaç kullanıyorum. İnş ilerleyen aylarda geçer. Bu şekilde çok zor geçiyor hamilelik

Çok zor cidden ama ben o kadar alıştımki burnumdan nefes almamaya normal geliyor bana. Ama bu durumu geçiren bir ilaç daha bulamadım ben. Sizinki geçicidir hamilelikten sonra düzelecektir. Sıkıntı yapmayın.

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000
@fancy life =1000

KALAN=16.000

canım benimde senin gibi 11 de başladı 13 e kadar hemen hemen her sabah çıkardım..hamdolsun geçti şimdi..inşallah geçecek hcg ler artık düşüşe geçiyor çünkü

Merhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))

Eklentiler

• 2495E112-963D-4D32-85C5-0AAE945C63E9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 87FAF67E-BD3A-4891-8568-E9C825F28A28.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 100
kızlar bakın ne buldum,
daha önce bilenleriniz vardır belki, topluca ayva yiyoruz
bu aralar tesadüfen ayva yemeye başlamıştım
Eki Görüntüle 2064393
aa-a çok ilginç benim normalde aldıgım yediğim bir meyve değildir ama iki oldu pazardan alıyorum eve gelip yiyorum okadar hoşuma gidiyor ki şuan çantamda bile getirdim iş yerinde ara öğünde yerim diye meyveler arasında tek tercihim ayva şuan da

Kızlar merhaba. Şimdi doktordan geldim. Kafam biraz karışık açıkçası. Belki siz aydinlatirsiniz beni. Biraz karışık gelebilir ama yardimci olursaniz sevinirim
Şimdi benim son adet tarihime göre 12+6 haftalik hamile olmam gerekiyordu. Ama doktorum 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Yani o hesaba gore suan 11+6 haftaligiz. Baska bir sey icin gittigim devlet hastanesinde ikili test icinde randevu vermislerdi. Bende hem orda hemde kendi doktorumda yaptiririm diye bugün devlet hastanesindeki randevuma gittim. Ordaki doktor hamileligimin 12+6da olduğunu söyledi. Bende kendi doktorumun 11+6 haftalik dedigini soyleyince tekrardan kontrol etti. Hayir kesinlikle 12+6da dedi.Ondan oncede yani hamile olduğumu yeni öğrendiğimde de farkli bi doktor 5 haftalik olduğunu söylemişti. O hesaba göre hesaplayincada suan 12+6 çıkıyor. 6 buçuk cm olmuş. Yani boyuda haftasıyla uyumlu.Kendi doktoruma en son 10 gün önce gittim. O zaman kendi doktorumun söylediği günle uyumluydu. Bebek 10 günde aradaki farkı kapatmis olabilir mi ? Hangisine göre hesapliycam ben şimdi ?
Bu arada devlet hastanesindeki kadında baya ilgiliydi. Baştan savma yapmadı yani.

Merhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))
Maşallah ya nasıl da net gözüküyor ilk resimde:) Söyle insallah kucağımıza da bi alsak...:)Doktora sordun mu canım cinsiyetini

canım okudum ben Allah kabul etsin
3000 daha alabilirim

Canım benim de doğum tarihi 24 mayıs şimdilik. Son adet tarihim 19 ağustostu. ben 12. haftadayım bebiş 11+5 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…