2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben iki oldu yaptırıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım tabi kişiden kişiye değişir. Tüp bebek riskli gebelik gurubuna girdiği için daha dikkatli olması gerekiyor. Benim bir önceki gebeliğim tüp bebekti o yüzden iyi bilirim fakat o tutunamadı. 3 ay sonra kendiliğinden müjdeli haberi aldık çok şükür.

Benim şimdiden karnim cikmaya basladi. Acaba kilomu aldim diyorum ama kilo olsa yayılır bu sadece karindan. Sizlerde durumlar nedir varmi karni büyüyen. Panco giymeye basladim artık. Yarin doktora gidecegim ama cinsiyet icinde erken heralde :)

Yoo erken değil, gösterirse belli olur artık zamanı geldi :) bnm de cumartesi randevum. Gösterecek mi kendini bakalım :)

Ya kızlar benim de canım çekiyor ama bunu söylemek zorundayım geçen ay bir markanınkini aldım içinde canlı kurt çıktı ya. Bir daha ağzıma süremem

oyyy canli kurtmu iyyy igrendim hepden. hazir yiyecekler hic guvenli degil aslinda ama bazi yiceklerde aklimizi celiyo yani
bencede sebze meyve artik

Doğrudur gerçekten. Hamileyken zaten bünye daha hassas oluyor. Bundan sonra asla dışardan birşey yemem. Zaten yemiyordum bi bugün simit yedim olan oldu. Artık doğurana kadar yemem birşey dışardan.

artik insallah hic usenmeyiz yapariz yeriz. bazen hamilelik cok bitkin dusuruyor. bende cogu seyi yapiyorumda su tatlilari bi yapmak istemiyor canim oysa haziri yemek cok istiyorum. cok degisik bunyedeyim

Tostoparlak mı dedin?? Ben 1,58 boy 66 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım kilo alma rekoru bende kendimi boğasım geliyo! Hergün de 1 saat yürüyorum deli olcam
Ooo sen cok fazla kilo almissin dikkat et dogumun zorlasir. Bir doktorunla gorus istersen. Hamileyim diye her seyi yeme bebege de zararli. Sen hamilesin bebegin cani ceker diyenlere de kulak asma.

Iyi geceler hanimlar umarim herkes iyidir bende carsamba gunune randavu aldim allah nasip ederse sonuc gostericem i salh cinsiyetde ogrenirim diye umut ediyorum hayirlisiyla minnakimi goreyim umarim hersey yolundadir.

Kızımda gğnde 1lt kola içiyordum bulantımı bir tek o kesmişti :) Kahve için 1 fincan türk kahvesi ve çok açık 1 bardak çay normal diyor genelde doktorlar . Belli bi mg geçmemek şartıyla . Herşeyin çoğu zarar bence .

Sonundaaaaa yarın 2’li test günü :) Bebeğimi görcemmm
Yeme içme konuşulmuş vallahi cips kola kahve çay hepsini tüketiyorum ilk hamileliğimde de tükettim abartmadan . Hatta kokoreç midye karides vs falan yedim ayda 1 . Abartmadan tadında yenebilir bence Bence tabi :)

Hadi hayırlı haberlerle gel insallah valla bende aynı fikirdeyim abartmadan yenebilir

Ben yaptırmıcam burun ve ense ölçümü yapılacak sadece cuma günü... İnş hayırlısıyla benimde herşey yolunda gider günüyle uygun gitsin hep İnşallah strese girmiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…