2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde göbüş büyüdü:)) çok şeker duruyor. Benim haftaya randevum var doktorum cinsiyetinede bakarız dedi. Yanı 14. Haftam olacak 12 de çıkarmı bilemiyorum. Bu ara kontrolüm olsaydı söylerdim. Sen cinsiyeti öğrenirsen haber verirsin.

Ohh maşallah afiyet olsun. Ben bi cips yedim hemen ateşim cıktı midem bulandı. Kasaptan köfte alıp kendim pişirip yedim sabahına acil lik oldum. Midem Normalde de hassastı şimdi daha hassas. Sadece yediklerimle alakalı, normalde hiç bulantım yok çok şükür.

Pappa niz normal degerlerde. Beta HCG nin de normalize edilmisini ya da mom degerini soylemenjz lazim. Ense kalinligi da iyi[
Pappa niz normal degerlerde. Beta HCG nin de normalize edilmisini ya da mom degerini soylemenjz lazim. Ense kalinligi da iyi
düzeltilmiş beta hcg:0,52
papp-a da :0,42

11+3 ultrasona göre
aslında bütün değerler riskin altında gösteriyo
ama papp-a neyse hala anlamadım da 2-4 arası deniliyo 0,780 li bişey cıkınca korktum

Arkadaşlar ben 11 hafta geçti hiç bulantım olmadı bi kere bile kusmadım, 12. haftada mide bulantılarım başladı Var mı benim gibi olan? Yine de mümkün oldugunca yemeye çalışıyorum.Artık kilo almaya başlamak gerekiyormuş.

Benimde aynı 11.haftaya kadar hiç bişey yoktu 11.hafta başladı ama sadece akşamları bulantı kusma oluyo çok garip normalde sabah oluyo diye duyuyodum ama benimki biraz değişik galiba

Benimde aynı 11.haftaya kadar hiç bişey yoktu 11.hafta başladı ama sadece akşamları bulantı kusma oluyo çok garip normalde sabah oluyo diye duyuyodum ama benimki biraz değişik galiba
Bizde işler tersine döndü:) Hayırlısı olsun inşallah..Ama sabah işe gitmek gerçekten kabus..Bıraksalar 1 hafta uyurum:)

herkese günaydın hayırlı sabahlar,
el sanatları ve dikişe yatkınlığım vardır biraz, dün akşam deneyim dedim
diğer forumda paylaşmıştım pantolon arasını açmak için aparat yapmıştımonunda resmini koyuyorum kızlar
hamiş pantolonu yaptım, giydim çok rahat , hele benim gibi az biraz göbüşlü olupta hamile kalan biri için
hepsini elimde diktim, yalnız bir daha ki sefere , öndeki kesimi üçgen değil oval yapıcam,
denemiş olduğum pantolon zaten çok eskiydi, önemli değil,
eşime gösterdim nasıl olmuş diye , dediğine bakar mısınız, niye uğraşıyorsun ben sana almıyor muyum
ne demeli bu adama

Merhaba canim bende hafif hafif icim bulanacakmis gibi oluyordu ilk zamanlar ama rahatsiz edecek sekilde degildi. Dun tam 11 haftalik olduk ve sabah elim ayagim titredi icim kalkacak gibi oldu ama kusmadim. Simdiye kadar rahattim bundan sonrami basliyacak yoksa diye dusundum :)

Benimde öyle 10 a kadar bişey yoktu 10 dan sonra basladı hele aksamları daha fena oluyorum 13 teyim kendimi tutuyorum istifra etmemek icin hep bi bulantı halim var acıkıyorum ac karnına daha cok bulanıyo yiyorum gene fena oluyo geccek insallah

Çok geçmiş olsun canım bol sıvı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…