2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlarrr selam 14 haftada cinsiyette değişme olabilir mi sizce doktor erkek gördü pipisini gösterdi ama değişirimi diye düşünmeden edemiyorum :)

sıkınti yapma arkadasim cihaz farklilindan oluyor o bende pazartesi ozele gittim 14 hafta 6 cikti ertesi kanama sebebiyle devlete gittim 14 hafta 3 cikti. oysa ben ozele gittim gun 13 hafta 6 gunlukdum. devlete gittimdede tam 14 haftalik oluyordum. bu makineden kaynaklaniyor. ilk hamilelimde son aylarda 2 hafta geri bile dedi bende cok muz yeme basladim cabuk yakaladik yani. bebegin iyi gerisi onemi yok. yani bana bi kac gun ileri ďeyince bebegin ileri olmasida imkansiz adetimi ta bekardan beri herseyi cok duzenli tutarim. darlanma beslenmene dikkat et benim bebegim 6 hafta 2 gunlukken gozukmedi bos gebelik dendi radyoloji farkli makine daha gelismis oldugu icin gordu. yemene dikkat et takılma bunlara bence

Valla aynı durum bende de var Can'ım. Zaten normalde de burun etlerim şiş olduğundan bazen tıkanırdı burnum zor nefes alırdım. Hamileliğin başından beri de 2 kez grip geçirdim. Ama o tıkanıklık kaldı iyice. Zor nefes alıyorum. Arada da hapşırma tutuyor hasta gibi.

Şu hani buruna takılan aparatları an alsana canım belki daha rahat nefes almana yardımcı olur yastığa damlatılan damlalarda çok işe yarıyor doğal bir çözümde lavanta alıp bı keseye koyup yastığına ilistirebilirsin

Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum

Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
Bende de var canm hatta bole agri derecesinde kasintida var.ben antibiyotik kullaniyorum mecburen yoksa agrim oluyo dayanamiyorum.kasinti icinde sirke kullandim 2 gun falan iyi geldi

1 hafta fark olunca hangisini baz almam gerektiğini bilemedim. O yüzden kafam karıştı aslında. Yoksa çok şükür bebek gayet sağlıklı. Birde zaman gecmek bilmiyor. Birden 1 hafta ilerlemis olsa cok sevinirdim. Neyse ben o zaman kendi doktorumun hesabina devam ediyim. En mantıklısi bu galiba. Teşekkürler.

Bikac gundur bendede olacak gibi. Limon suyu veya cranberry suyu oneriyorlar. Limon suyu her sabah iciyorum zaten cok sukur fazla ilerlemedi. Bide bol bol su icmek lazim. Ben pek su icmiyorum malesef.

Merhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))
Kesen yuvarlak. Bence kiz bebek :)) bu da benim teorim. Nedende kiz bebeklerin kesesi yuvarlak, erkeklerinki bebegin boylu boyunca uzanmis halde oluyor.

Yanma ve acima yoksa hamilelik kaynakli olabilir. Doktora sormadan antibiyottuk alma cabim. Bekle bakalim belki bebegin buyudugu icindir :))

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 21000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000
@fancy life =1000

KALAN=7.000

Son düzenleme:
1 hafta fark olunca hangisini baz almam gerektiğini bilemedim. O yüzden kafam karıştı aslında. Yoksa çok şükür bebek gayet sağlıklı. Birde zaman gecmek bilmiyor. Birden 1 hafta ilerlemis olsa cok sevinirdim. Neyse ben o zaman kendi doktorumun hesabina devam ediyim. En mantıklısi bu galiba. Teşekkürler.[/QUOTE]
Bence senin bebisin 12arti6. Cunku benim ve bi arkadasimin 11+6 da bebisler 5.2 ve 5.4 cmdi. O yuzden 6 cm 11+6 olmasi fazla geldi.

ben doktolarin ileri gerisine degil son adet tarihime gora takip ediyorum. cunku doktor her hafta cok farkli soyluyor. sen hangisine daha cok guveniyorsan yada adet tarihinw gore gir

Kesen yuvarlak. Bence kiz bebek :)) bu da benim teorim. Nedende kiz bebeklerin kesesi yuvarlak, erkeklerinki bebegin boylu boyunca uzanmis halde oluyor.

Doktor’a söyledim kese nub yüzük bıçak falan adam bana güldü Erkeğe benzettim ama bilmiyorum dedi uyuz oldum sofiarya ’da bir el atsın bakalım

Sen kendi hesabına göre git canım . Bebek önden gider geriden gelir sonra haftasında kalır o değişen birşey sonuçta . Detaylı vs gibi testlerin olunca doktorun sana nasılsa haftanı söyleyecek o zaman o haftaya uyarsın ( ben öyle yapıyorum )

Canım 2.000 yaz istersen bana şimdi dışardayım yarına bitiririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…