- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.521
Teşekkürler inş.Çok zor cidden ama ben o kadar alıştımki burnumdan nefes almamaya normal geliyor bana. Ama bu durumu geçiren bir ilaç daha bulamadım ben. Sizinki geçicidir hamilelikten sonra düzelecektir. Sıkıntı yapmayın.
Sordum ama çok çekimser yaaMaşallah ya nasıl da net gözüküyor ilk resimde:) Söyle insallah kucağımıza da bi alsak...:)Doktora sordun mu canım cinsiyetini
Kızlar merhaba. Şimdi doktordan geldim. Kafam biraz karışık açıkçası. Belki siz aydinlatirsiniz beni. Biraz karışık gelebilir ama yardimci olursaniz sevinirim
Şimdi benim son adet tarihime göre 12+6 haftalik hamile olmam gerekiyordu. Ama doktorum 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Yani o hesaba gore suan 11+6 haftaligiz. Baska bir sey icin gittigim devlet hastanesinde ikili test icinde randevu vermislerdi. Bende hem orda hemde kendi doktorumda yaptiririm diye bugün devlet hastanesindeki randevuma gittim. Ordaki doktor hamileligimin 12+6da olduğunu söyledi. Bende kendi doktorumun 11+6 haftalik dedigini soyleyince tekrardan kontrol etti. Hayir kesinlikle 12+6da dedi.Ondan oncede yani hamile olduğumu yeni öğrendiğimde de farkli bi doktor 5 haftalik olduğunu söylemişti. O hesaba göre hesaplayincada suan 12+6 çıkıyor. 6 buçuk cm olmuş. Yani boyuda haftasıyla uyumlu.Kendi doktoruma en son 10 gün önce gittim. O zaman kendi doktorumun söylediği günle uyumluydu. Bebek 10 günde aradaki farkı kapatmis olabilir mi ? Hangisine göre hesapliycam ben şimdi ?
Bu arada devlet hastanesindeki kadında baya ilgiliydi. Baştan savma yapmadı yani.
Valla aynı durum bende de var Can'ım. Zaten normalde de burun etlerim şiş olduğundan bazen tıkanırdı burnum zor nefes alırdım. Hamileliğin başından beri de 2 kez grip geçirdim. Ama o tıkanıklık kaldı iyice. Zor nefes alıyorum. Arada da hapşırma tutuyor hasta gibi.Kızlar hamile kaldığımdan beri alerjik rinit başladı bende. Günde 15-20 kez hapşırıyorum. Doktor cetryn alerji ilacı verdi ama geçici olarak kesiyor hapşırığı. Yani iyileştirmiyor. Gece burun tıkanıklığından uyuyamıyorum başınıza geldi mi hiç??
Şu hani buruna takılan aparatları an alsana canım belki daha rahat nefes almana yardımcı olur yastığa damlatılan damlalarda çok işe yarıyor doğal bir çözümde lavanta alıp bı keseye koyup yastığına ilistirebilirsinValla aynı durum bende de var Can'ım. Zaten normalde de burun etlerim şiş olduğundan bazen tıkanırdı burnum zor nefes alırdım. Hamileliğin başından beri de 2 kez grip geçirdim. Ama o tıkanıklık kaldı iyice. Zor nefes alıyorum. Arada da hapşırma tutuyor hasta gibi.
Bende de var canm hatta bole agri derecesinde kasintida var.ben antibiyotik kullaniyorum mecburen yoksa agrim oluyo dayanamiyorum.kasinti icinde sirke kullandim 2 gun falan iyi geldiKızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
1 hafta fark olunca hangisini baz almam gerektiğini bilemedim. O yüzden kafam karıştı aslında. Yoksa çok şükür bebek gayet sağlıklı. Birde zaman gecmek bilmiyor. Birden 1 hafta ilerlemis olsa cok sevinirdim. Neyse ben o zaman kendi doktorumun hesabina devam ediyim. En mantıklısi bu galiba. Teşekkürler.sıkınti yapma arkadasim cihaz farklilindan oluyor o bende pazartesi ozele gittim 14 hafta 6 cikti ertesi kanama sebebiyle devlete gittim 14 hafta 3 cikti. oysa ben ozele gittim gun 13 hafta 6 gunlukdum. devlete gittimdede tam 14 haftalik oluyordum. bu makineden kaynaklaniyor. ilk hamilelimde son aylarda 2 hafta geri bile dedi bende cok muz yeme basladim cabuk yakaladik yani. bebegin iyi gerisi onemi yok. yani bana bi kac gun ileri ďeyince bebegin ileri olmasida imkansiz adetimi ta bekardan beri herseyi cok duzenli tutarim. darlanma beslenmene dikkat et benim bebegim 6 hafta 2 gunlukken gozukmedi bos gebelik dendi radyoloji farkli makine daha gelismis oldugu icin gordu. yemene dikkat et takılma bunlara bence
Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
Kesen yuvarlak. Bence kiz bebek :)) bu da benim teorim. Nedende kiz bebeklerin kesesi yuvarlak, erkeklerinki bebegin boylu boyunca uzanmis halde oluyor.Merhabalarr :)
Şimdi ikili testten geldim . Kan sonuçlarımı cts alavakmışım ultrasonda herşey gayet normal çıktı çok şükür :) Foto ekliyorum nub dan anlayan arkadaşlar bir el atın :)))
Yanma ve acima yoksa hamilelik kaynakli olabilir. Doktora sormadan antibiyottuk alma cabim. Bekle bakalim belki bebegin buyudugu icindir :))Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sık sık tuvalete gidiyorum sizlerden idrar yolu enfeksiyonugeçiren varmı antibiyotik kullanmak istemiyorum
TEŞEKKÜR EDERİMM :)Sizin mom degeriniz degilde duzeltilmemis hali mi 0.78 evet biraz dusuk sadece risk oranini etkiler. Benimde b hcg mom cok yuksek mesela. Biyolimyasal riski etkiliyo. Ama.yine de normal degerlerde cikacaktir kombine riskiniz bence
1 hafta fark olunca hangisini baz almam gerektiğini bilemedim. O yüzden kafam karıştı aslında. Yoksa çok şükür bebek gayet sağlıklı. Birde zaman gecmek bilmiyor. Birden 1 hafta ilerlemis olsa cok sevinirdim. Neyse ben o zaman kendi doktorumun hesabina devam ediyim. En mantıklısi bu galiba. Teşekkürler.
Kesen yuvarlak. Bence kiz bebek :)) bu da benim teorim. Nedende kiz bebeklerin kesesi yuvarlak, erkeklerinki bebegin boylu boyunca uzanmis halde oluyor.
Kızlar merhaba. Şimdi doktordan geldim. Kafam biraz karışık açıkçası. Belki siz aydinlatirsiniz beni. Biraz karışık gelebilir ama yardimci olursaniz sevinirim
Şimdi benim son adet tarihime göre 12+6 haftalik hamile olmam gerekiyordu. Ama doktorum 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Yani o hesaba gore suan 11+6 haftaligiz. Baska bir sey icin gittigim devlet hastanesinde ikili test icinde randevu vermislerdi. Bende hem orda hemde kendi doktorumda yaptiririm diye bugün devlet hastanesindeki randevuma gittim. Ordaki doktor hamileligimin 12+6da olduğunu söyledi. Bende kendi doktorumun 11+6 haftalik dedigini soyleyince tekrardan kontrol etti. Hayir kesinlikle 12+6da dedi.Ondan oncede yani hamile olduğumu yeni öğrendiğimde de farkli bi doktor 5 haftalik olduğunu söylemişti. O hesaba göre hesaplayincada suan 12+6 çıkıyor. 6 buçuk cm olmuş. Yani boyuda haftasıyla uyumlu.Kendi doktoruma en son 10 gün önce gittim. O zaman kendi doktorumun söylediği günle uyumluydu. Bebek 10 günde aradaki farkı kapatmis olabilir mi ? Hangisine göre hesapliycam ben şimdi ?
Bu arada devlet hastanesindeki kadında baya ilgiliydi. Baştan savma yapmadı yani.
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 21000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000
@fancy life =1000
KALAN=7.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?