2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence senin bebisin 12arti6. Cunku benim ve bi arkadasimin 11+6 da bebisler 5.2 ve 5.4 cmdi. O yuzden 6 cm 11+6 olmasi fazla geldi.[/QUOTE]
Evet canım internetten baktım boyu 12+6 haftaya uyumlu gözüküyor. Ama bi dahaki doktor kontrolümü bekliyorum. Bebek haftasını yakaladiysa o zamanda belli olur.

Slm bugun drye gittim kalp atislari duyuldu fakat cok yavasmis 6+3 cikti kalp atisi yavas olup sonra duzelen veya tersi durum yasayan var mi ?

Bence uzulmeyin kilo almiyorum diye. Bir kac hafta sonra alirsiniz. 14-15 de bulantilar azalir. Bazi hamilelerde bulanti 9 ay surermis ama onlar da saglikli bebek dogururmus. Hic takmayin. Ama beslenmeye calisin

Ben her salatama maydanoz koyarım ki. C vitamini. Sana bir tavsiyem var canım yoğurdun direk suyunu iç. Ayran değil kaşık batır dolaptaki yoğurda çukur olunca oraya suyu doluyor ya o suyu iç günde 3 kez hemen rahatlayacaksın inşallah.

Bence uzulmeyin kilo almiyorum diye. Bir kac hafta sonra alirsiniz. 14-15 de bulantilar azalir. Bazi hamilelerde bulanti 9 ay surermis ama onlar da saglikli bebek dogururmus. Hic takmayin. Ama beslenmeye calisin
Keşke ben de almasam ya ilk zamanlar almamak doğrusu zaten bizimki yanlış şimdiden 2.5 aldım ki zaten ilk bebekten mimliyim 23 kilo sebebiyle

Merhaba hoşgeldiniz. :) Evet çoğul gebeliklerde sağlıklı çıkmıyor sonuçlar bence de doktorunuz haklı.
Nub a göre kız sanki bebiş ama emin de değilim tahmin :)))

canım evine en yakın hastanenin acilene git enfeksiyon varsa hamilelere verilen ilaçlar belli bir kaç tane seçenek var kullanırsın enfeksiyon ilerlemesi daha kötü

Enfeksiyon içinde bol su çok önemli basit gibi duruyor ama nerdeyse gebelikte herşeyin çözümü bol su

Kizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi

Enfeksiyonu İlk gebelikte çok yaşadım suya atılan tozlar veriyorlar tek kullanımlık gece içmek önemli lydi inşallah senin değildir ama enfeksiyon gebelikte sık olur tatlım

Kizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Çörek otunu kavurup kokusunu burnuna çekebilirsiniz nane yağıyla da masaj yapabilirsin sıcak bir duşta iyi gelir hemen geçer insallah

Bende aynen tuvalete git gel çok bunalırsam acile gitcem yada yarın doktoruma gitcem yanmadan ziyade ağrı var bende

mide bulantısı beni mahvediyor kızlar şimdiye kadar hiç olmadı pazar gününden beri öğürmekten içim acıyor kusamıyorum ama sürekli öğürme isteği kussam rahatlarım belki böyle çok zor.
Canm benide cok bunaltiyo heleki sabah bulantilari midede bisey olmayinca karnim agriyo resmn.sabah bulantisinda pek bisey etki etmiyo ama cubuk kraker yiyenilirsin bi kac tane iyi oluyo.ama oglen aksam bulandigim zaman daha yeni kesfettigim bisey limon cok iyi geliyo yikayip ince ince dograyip kabuguyla yiyorum valla cok iyi geldi 2 gundur falan gene bulaniyo ama en azindan yedigim midemde kaliyo bi dene istersen

mide bulantısı beni mahvediyor kızlar şimdiye kadar hiç olmadı pazar gününden beri öğürmekten içim acıyor kusamıyorum ama sürekli öğürme isteği kussam rahatlarım belki böyle çok zor.
Canm benide cok bunaltiyo heleki sabah bulantilari midede bisey olmayinca karnim agriyo resmn.sabah bulantisinda pek bisey etki etmiyo ama cubuk kraker yiyenilirsin bi kac tane iyi oluyo.ama oglen aksam bulandigim zaman daha yeni kesfettigim bisey limon cok iyi geliyo yikayip ince ince dograyip kabuguyla yiyorum valla cok iyi geldi 2 gundur falan gene bulaniyo ama en azindan yedigim midemde kaliyo bi dene istersen

zaten artik yiyorumdA benim anlamadim bu enfeksiyon hamilelimin en basindan beri var ilk ogrendimden beri ama hep cok az diyorlar ve hic ilac vermiyorlar

denerim zaten yenide yogurt mayaladim. bu tuvalet isinden acayip nefret ettim ya

canım evine en yakın hastanenin acilene git enfeksiyon varsa hamilelere verilen ilaçlar belli bir kaç tane seçenek var kullanırsın enfeksiyon ilerlemesi daha kötü

iste bana hep bebegin organ gelisimi enfeksiyonun az bol su ic dediler. bu sefer doktora cok rahatsiz oldugumu dedim ilac yazacakdi bana ameliyati varmis cikmis geride gelmicekmis dedi doktor ustune ona kayit yaptim icin hic bir farkli doktor bakamiyormus sistem geregi en yakinda o zatan yarin hastanedeyse bi gitme calisirim.

Enfeksiyonu İlk gebelikte çok yaşadım suya atılan tozlar veriyorlar tek kullanımlık gece içmek önemli lydi inşallah senin değildir ama enfeksiyon gebelikte sık olur tatlım

bak banada kizimdayken oyle vermislerdi gece iciyorsun en az 4 saat tuvalet gitmiyorsn cok rahatlatiyor ilacin adinida biliyorum ama doktora sormadan yine yapmim dedim ben daha sonra sikinti yasadimda bile alip kullaniyordum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…