- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.561
Bence senin bebisin 12arti6. Cunku benim ve bi arkadasimin 11+6 da bebisler 5.2 ve 5.4 cmdi. O yuzden 6 cm 11+6 olmasi fazla geldi.[/QUOTE]1 hafta fark olunca hangisini baz almam gerektiğini bilemedim. O yüzden kafam karıştı aslında. Yoksa çok şükür bebek gayet sağlıklı. Birde zaman gecmek bilmiyor. Birden 1 hafta ilerlemis olsa cok sevinirdim. Neyse ben o zaman kendi doktorumun hesabina devam ediyim. En mantıklısi bu galiba. Teşekkürler.
Duzeltilmis pappa 0.42 mi?düzeltilmiş beta hcg:0,52
papp-a da :0,42
11+3 ultrasona göre
aslında bütün değerler riskin altında gösteriyo
ama papp-a neyse hala anlamadım da 2-4 arası deniliyo 0,780 li bişey cıkınca korktum
Bence uzulmeyin kilo almiyorum diye. Bir kac hafta sonra alirsiniz. 14-15 de bulantilar azalir. Bazi hamilelerde bulanti 9 ay surermis ama onlar da saglikli bebek dogururmus. Hic takmayin. Ama beslenmeye calisinArkadaşlar ben 11 hafta geçti hiç bulantım olmadı bi kere bile kusmadım, 12. haftada mide bulantılarım başladıVar mı benim gibi olan? Yine de mümkün oldugunca yemeye çalışıyorum.Artık kilo almaya başlamak gerekiyormuş.
Ben her salatama maydanoz koyarım ki. C vitamini. Sana bir tavsiyem var canım yoğurdun direk suyunu iç. Ayran değil kaşık batır dolaptaki yoğurda çukur olunca oraya suyu doluyor ya o suyu iç günde 3 kez hemen rahatlayacaksın inşallah.kizlar benim kizim cok kotu
sanirim ben agir bir sekilde geciriyorum. sali gunu kanamamda bile test yapildi az cikti diye ilac vermediler ama bi saatte bir tuvalet gidiyorum. yanma agri oluyor sanki ordan bisey kayip duscek gibi bide sanki idrarimi tam yapamiyorum. bi saatte bir zor yetisiyorum deli oliyorum bu kadar icinmi geldim ben diyorum. dun doktora gittim dusukle ilgili bu problem de dedim idrar sonucum cikinca ilac yazcakdi gitti hastaneden kaldim boyle kafama gore birseyde icemiyorum ama dun salatama azda olsa maydonoz koydum. maydozda dusuk yapar diyolar ama sanki o beni rahatlatti bi kac kez tuvalet kostum ama agrim gitti simdi idrarda agri olmuyo sanki
Keşke ben de almasam ya ilk zamanlar almamak doğrusu zaten bizimki yanlış şimdiden 2.5 aldım ki zaten ilk bebekten mimliyim 23 kilo sebebiyleBence uzulmeyin kilo almiyorum diye. Bir kac hafta sonra alirsiniz. 14-15 de bulantilar azalir. Bazi hamilelerde bulanti 9 ay surermis ama onlar da saglikli bebek dogururmus. Hic takmayin. Ama beslenmeye calisin
Merhaba hoşgeldiniz. :) Evet çoğul gebeliklerde sağlıklı çıkmıyor sonuçlar bence de doktorunuz haklı.Arkadaşlar merhaba nasılsınız:) ben de aranıza yeni katıldım umarım herkes bebegine saglıkla kavusur
12+3 haftalık hamileyim. Ücüz gebelik olarak başlamıstı ikisinin (tek kesede iki bebeklerdi) kalp atısları durdu. Onların dna sı karısır diye doktorum ikili test önermiyor,detaylı ultrason baktı sadece siz ne düsünüyorsunuz baska doktora sormalı mıyım?
Ben sadece elevit kullanıyorum bir de iyotq basladık bu hafta,sizler neler kullanıyorsunuz?
Hergün ne yiyor iciyorsunuz,özellikle nelere dikkat ediyorsunuz.. vaktinizi aldım cok tesekkür ederim:)
Buarada nub a göre cinsiyet tahmin edebilen varsa ultrason görüntülerime bakabilir misiniz ❤
Sevgilerimle
canım evine en yakın hastanenin acilene git enfeksiyon varsa hamilelere verilen ilaçlar belli bir kaç tane seçenek var kullanırsın enfeksiyon ilerlemesi daha kötükizlar benim kizim cok kotu
sanirim ben agir bir sekilde geciriyorum. sali gunu kanamamda bile test yapildi az cikti diye ilac vermediler ama bi saatte bir tuvalet gidiyorum. yanma agri oluyor sanki ordan bisey kayip duscek gibi bide sanki idrarimi tam yapamiyorum. bi saatte bir zor yetisiyorum deli oliyorum bu kadar icinmi geldim ben diyorum. dun doktora gittim dusukle ilgili bu problem de dedim idrar sonucum cikinca ilac yazcakdi gitti hastaneden kaldim boyle kafama gore birseyde icemiyorum ama dun salatama azda olsa maydonoz koydum. maydozda dusuk yapar diyolar ama sanki o beni rahatlatti bi kac kez tuvalet kostum ama agrim gitti simdi idrarda agri olmuyo sanki
Enfeksiyonu İlk gebelikte çok yaşadım suya atılan tozlar veriyorlar tek kullanımlık gece içmek önemli lydi inşallah senin değildir ama enfeksiyon gebelikte sık olur tatlımkizlar benim kizim cok kotu
Çörek otunu kavurup kokusunu burnuna çekebilirsiniz nane yağıyla da masaj yapabilirsin sıcak bir duşta iyi gelir hemen geçer insallahKizlar deli gibi bas agrim var gozum yerinden cikacak bildigin zonkluor dun aksamdan beri gecmedi gitti yapilacak bise varmi ilac icmek istemiorum onerisi olan varmi
Sagol cnmm corek otunu bir deniyim nane yagim yok suanÇörek otunu kavurup kokusunu burnuna çekebilirsiniz nane yağıyla da masaj yapabilirsin sıcak bir duşta iyi gelir hemen geçer insallah
Bende aynen tuvalete git gel çok bunalırsam acile gitcem yada yarın doktoruma gitcem yanmadan ziyade ağrı var bendekizlar benim kizim cok kotu
Canm benide cok bunaltiyo heleki sabah bulantilari midede bisey olmayinca karnim agriyo resmn.sabah bulantisinda pek bisey etki etmiyo ama cubuk kraker yiyenilirsin bi kac tane iyi oluyo.ama oglen aksam bulandigim zaman daha yeni kesfettigim bisey limon cok iyi geliyo yikayip ince ince dograyip kabuguyla yiyorum valla cok iyi geldi 2 gundur falan gene bulaniyo ama en azindan yedigim midemde kaliyo bi dene istersenmide bulantısı beni mahvediyor kızlar şimdiye kadar hiç olmadı pazar gününden beri öğürmekten içim acıyor kusamıyorum ama sürekli öğürme isteği kussam rahatlarım belki böyle çok zor.
Canm benide cok bunaltiyo heleki sabah bulantilari midede bisey olmayinca karnim agriyo resmn.sabah bulantisinda pek bisey etki etmiyo ama cubuk kraker yiyenilirsin bi kac tane iyi oluyo.ama oglen aksam bulandigim zaman daha yeni kesfettigim bisey limon cok iyi geliyo yikayip ince ince dograyip kabuguyla yiyorum valla cok iyi geldi 2 gundur falan gene bulaniyo ama en azindan yedigim midemde kaliyo bi dene istersenmide bulantısı beni mahvediyor kızlar şimdiye kadar hiç olmadı pazar gününden beri öğürmekten içim acıyor kusamıyorum ama sürekli öğürme isteği kussam rahatlarım belki böyle çok zor.
Canım salataya koyduğun maydonoz o kadar etkilemezki. Gecenlerde bir arkadas yazmıştı. Maydonozun düşük yapması için 1 kasa yemen lazım demiş doktoru.Canin yanıyorsa başka bir doktora görün bence. Çok geçmiş olsun.
Ben her salatama maydanoz koyarım ki. C vitamini. Sana bir tavsiyem var canım yoğurdun direk suyunu iç. Ayran değil kaşık batır dolaptaki yoğurda çukur olunca oraya suyu doluyor ya o suyu iç günde 3 kez hemen rahatlayacaksın inşallah.
canım evine en yakın hastanenin acilene git enfeksiyon varsa hamilelere verilen ilaçlar belli bir kaç tane seçenek var kullanırsın enfeksiyon ilerlemesi daha kötü
Enfeksiyonu İlk gebelikte çok yaşadım suya atılan tozlar veriyorlar tek kullanımlık gece içmek önemli lydi inşallah senin değildir ama enfeksiyon gebelikte sık olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?